Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

BEAUTY | L’ORÉAL COLOR RICHE GOLD OBSESSION NAGELLAK

BEAUTY | L’ORÉAL COLOR RICHE GOLD OBSESSION NAGELLAK

Door Ellen – Een tijdje geleden ontving ik van Bianca vijf prachtige kleuren nagellak welke ik mocht reviewen. Daarzeg ik als nagellak liefhebber geen nee tegen. Vandaag bespreek vijf kleuren nagellak van L’Oréal uit de Color Riche Gold Obsession lijn. Deze nieuwe lijn staat helemaal in het teken van goud en is hiermee de ideale collectie voor het komende winterseizoen.

Persoonlijk ben ik niet dol op gouden nagellak, maar als het er subtiel in verwerkt zit dan kan het wel degelijk heel mooi zijn…en laat dit laatste nou van toepassing zijn op deze nieuwe nagellak van L’Oréal. Ik bespreek de kleuren stuk voor stuk en vertel dan gelijk wat meer over de dekking.

lorealnagellak3
lorealnagellak4
Ik begin met de kleur Pink Gold, de lichtste kleur van de vijf kleuren die ik heb mogen uittesten. Pink Gold is licht roze kleur maar in mijn ogen meer te dragen als een nude kleurige nagellak. Pink Gold heeft in tegenstelling tot de naam doet vermoeden geen gouden sheen er doorheen, maar meer parelmoer waardoor de kleur vrij koel is. Het ideale lichte winterkleurtje dus. Pink Gold is vrij transparant en het mooiste als je twee dunne laagjes aanbrengt.

lorealnagellak5
lorealnagellak6
De volgende kleur is Nude Gold. Nude Gold is een neutrale bruine/oudroze kleur met een gouden glans erdoor verwerkt. Een mooie alledaagse kleur voor als je niet een te opvallende kleur wil hebben. Ook Nude Gold dekt mooi in twee laagjes.

lorealnagellak7
lorealnagellak8
We gaan door naar de wat opvallendere kleuren en om te beginnen met een snoeperige roze kleur, Rose Gold. De naam vind ik niet helemaal passen bij de kleur maar dat terzijde. Rose Gold heft net als Nude Gold een gouden glansje en ziet er daardoor extra feestelijk uit. Rose Gold dekt in principe met één laagje wel maar voor het mooie en om de kleur net wat intenser te maken raad ik je aan om ook bij de kleur twee laagjes aan te brengen.

lorealnagellak9
lorealnagellak10
Een mooie klassiek rode kleur is eigenlijk niet weg te denken tijdens de wat koudere maanden van het jaar. Rouge Gold is zo’n mooie rode kleur waarvan elke vrouw eigenlijk een exemplaar in huis moet hebben. Rood vind ik doorgaans het mooist om te dragen in het najaar en de winter maar dat is persoonlijk natuurlijk. Rouge Gold vind ik zelf de mooiste kleur van de vijf die ik heb mogen testen. De gouden glans is heel subtiel aanwezig waardoor deze rode nagellak net even wat specialer is dan de standaard rode kleur. Rouge Gold is op haar mooist als je twee dunne laagjes aanbreng.

lorealnagellak11
lorealnagellak12
We sluiten af met Pure Gold. Pure Gold is een goudkleurige nagellak en daardoor zeer geschikt om te dragen tijdens de feestdagen. Ook Pure Gold dekt prima in twee laagjes.

lorealnagellak2
Ik vind het een leuke collectie van L’Oréal. De flesjes zien er feestelijk uit en over het algemeen spreken de kleuren mij allemaal wel aan. Met de name Rouge Gold en Pink Gold vind ik erg mooi en ik kan je zeker aanraden deze kleuren eens in het echt te gaan bewonderen.

De L’Oréal Color Riche Gold Obsession nagellak kosten €5,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij de drogisterij en Bol.com.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Liefs Ellen
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. Britt
  november 2, 2016 / 8:55 am

  Leuke feestelijke kleurtjes!

 2. me
  november 2, 2016 / 1:38 pm

  Mooie lakjes, jammer dat de lipstick zo sheer zij, zeker met zo’n prijs verwacht ik dat ze goed op elkaar zijn afgestemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge