Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

BEAUTY | L.O.V BLUSH LIAISON DEWY GEL BLUSH STICK

BEAUTY | L.O.V BLUSH LIAISON DEWY GEL BLUSH STICK

Dit jaar heb ik al redelijk wat mooie nieuwe merken leren kennen zoals het beauty merk L.O.V Ik heb al diverse producten getest en er komen nog meer reviews aan. Een aantal weken geleden heb ontzettend leuk perspakket van dit merk ontvangen en daar zat de L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick in, dit product ben ik natuurlijk ook gelijk gaan testen. Normaal gebruik ik toch liever een poeder blush, maar misschien dat ik voor dit product toch een uitzondering ga maken…
L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush StickL.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick €10,99 verkrijgbaar bij geselecteerde Etos filialen

“The ultimate union of a creamy blush and a slanted kabuki brush! For a natural glow finish that gives your cheeks a healthy, radiant shine. The practical stick is the ideal companion on the go and is sure to fit into any bag.”

De Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick is verkrijgbaar in meerdere tinten, ik heb zelf 010 Darling Pink ontvangen. Het is gelijk een tint waar ik gek op ben dus dat is al meteen een goed begin.

L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick
Het uiterlijk van de blush stick ziet er goed en netjes uit, aan de enne kant heb je de blush en aan de andere kant een soort mini kabuki kwast.

L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick
Het is een leuke toevoeging, maar ik vind de kwast zelf niet zo fijn in gebruik. Als ik de crème blush heb aan gebracht blend ik de blush het liefste in met een vochtige spons. Als ik deze kwast gebruik “verschuift” mijn foundation en vind ik het resultaat niet zo mooi. De blush zelf is prachtig, maar de kwast is gewoon niet zo mijn ding…zo heeft iedereen zijn of haar eigen voorkeur 😉

Beauty & parfum

L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick
010 Darling Pink is een mooie koraal roze kleur met een mooie glans! Je krijgt dus niet alleen een mooie gezonde kleur, maar ook nog eens een natuurlijke glans. Mocht je van een opvallende glans houden, dan kan je natuurlijk altijd nog een highlighter aanbrengen (tip : L.O.V LOVIllusion Holographic Highlighter Palette).

L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick
L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick
Op de bovenstaande foto’s heb ik een beetje van deze blush aangebracht, ik hou namelijk niet van een té opvallende blush. Mocht je toch een wat intensere kleur willen hebben, dan breng je gewoon wat meer product aan…je kan dus zelf kiezen voor welke look je gaat! Ik heb de L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Stick al meerdere malen zien liggen in het mooie schap bij de DM (helaas is er hier in de omgeving geen L.O.V verkooppunt), maar steeds skip ik dit product omdat het een crème blush is. Doordat dit product in een perspakket zat ben ik het toch gaan gebruiken en nu wil ik het liefst alle tinten aan mijn collectie toevoegen 😉 Het is dus leuk om eens wat anders te proberen en niet steeds bij de producten te blijven die “vertrouwd” zijn.

Zijn jullie al bekend met de L.O.V Blush Liaison Dewy Gel Blush Sticks?

 

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. chucky1012
  mei 18, 2018 / 7:29 am

  Wauw….
  Een zeer goed gepigmenteerde blush!
  Mooie look.
  Ik zou dit zeker kopen.

  Xoxo

 2. Tonnia
  mei 18, 2018 / 7:29 am

  mooi hoor staat je goed

 3. mei 18, 2018 / 9:14 am

  Jaaaa, ik heb hem ook! Al op de foto gezet en diverse keren gedragen maar het lukt me maar niet om hem op mijn gezicht goed te fotograferen. Het effect valt een beetje weg op de foto, terwijl het resultaat ‘live’ echt wel mooi en ook goed zichtbaar is. Ik gebruik het kwastje zelf ook niet, maar blend het met mijn vingers (haha) en dat gaat prima. Ik vind hem erg fijn in gebruik
  bychristiana onlangs geplaatst…Lancering Ted Baker fragrances | Ted’s Sweet treatsMy Profile

 4. mei 19, 2018 / 10:26 am

  Dit ljkt me een super handige stick, vooral met het borsteltje aan de andere kant! Ik gebruik graag creme blushes wanneer het warmer weer is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge