Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

BEAUTY | ESTÉE LAUDER PURE COLOR LOVE RAW SUGAR

BEAUTY | ESTÉE LAUDER PURE COLOR LOVE RAW SUGAR

Op Pinkit.nl review ik diverse beauty producten, maar mijn favoriete reviews gaan denk ik wel over lipproducten. Ik heb ook een mooie verzameling opgebouwd, en elke keer als ik er naar kijk…begint mijn beauty-hartje nog sneller te kloppen. Als ik dan zie dat Estée Lauder een nieuw product heeft uitgebracht, dan moet ik dat ook zelf proberen! Het gaat om de Estée Lauder Pure Color Love lipsticks, en ik ben gegaan voor de kleur Raw Sugar.

Estée Lauder Pure Color Love

Durf te experimenten door kleuren te mengen, houd het bij één favoriete tint of creëer laagjes van kleur. Liefde kent geen regels.Pure Color Love biedt voor ieder wat wils, met 30 tinten en 4 gedurfde speelse finishes: Cooled Chromes, Shimmer Pearls en Edgy Cremes bevatten veel echte kleurpigmenten en bieden een medium dekking die gradueel kan worden opgebouwd. Ultra Mattes kregen een ultrazachte, vederlichte formule met een gematteerde finish en een ongelooflijke intense dekking.”


Er zijn dus 30 verschillende tinten om uit te kiezen, ik wist gewoon niet welke ik eerste wilde gaan proberen. Na lang twijfelen ben ik gegaan voor de kleur Raw Sugar, ik heb deze tint online uitgekozen. En ik moet eerlijk zeggen dat het misschien niet een tint is, die ik “normaal” zou uitkiezen. Daarom ben ik er wel voor gegaan (logisch Bianc), want zo’n tint als Raw Sugar had ik nog helemaal niet in mijn verzameling.

De huls heeft een prachtige luxueuze uitstraling, wat natuurlijk goed past bij Estée Lauder. Aan de onderkant van de huls heb je een soort van indicatie om welke kleur het gaat (al lijkt de kleur niet 100% op de lipstick, je hebt toch een idee als je door je verzameling aan het zoeken bent).


Raw Sugar is een bruine/peachy/nude tint, een hele bijzondere kleur die ik nog niet had en wel moest hebben. De lipstick zelf heeft ook een bijzondere vorm het aanbrengen gaat prima, al ga ik door de vorm wel iets sneller buiten de lijntjes… Raw Sugar komt uit de Ultra Mattes lijn.

*Tip: Online lijkt de kleur totaal niet op het plaatje, dat is wel iets waar je op “moet” letten


Prachtige unieke kleur, en een hele goede pigmentatie <3


Estée Lauder Pure Color Love Raw Sugar is een prachtige/unieke lipstick. Ook al komt deze tint uit de Ultra Mattes lijn, mijn lippen voelen niet uitgedroogd aan en het draagt prettig. Wat ik ook een pluspunt vindt is dat de lipstick gedurende dag goed op zijn plek blijft zitten. Ik moet de lipstick wel een beetje bijwerken na een grotere maaltijd, maar dat is zo gedaan! Ik ben enorm blij met deze nieuwe prachtige lipstick van Estée Lauder, en er komen zeker nog meer kleuren in mijn collectie.

Estée Lauder Pure Color Love Raw Sugar kost €25 en is o.a. te koop bij EstéeLauder.nl & de Douglas.

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. chucky1012
  juni 22, 2017 / 6:31 am

  Prachtige subtiele kleur en het staat je heel mooi 😉

  Xoxo

 2. Britt
  juni 23, 2017 / 2:42 pm

  Wat een mooi kleurtje!

 3. juni 23, 2017 / 11:08 pm

  Wauw, deze is echt mooi! Staat je echt goed 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge