Follow:
Beauty, Reviews

BEAUTY | CLARINS JOLI ROUGE VELVET LIPSTICK WOODBERRY & PINK CRANBERRY

Clarins Joli Rouge Velvet

De populaire lipstick van Clarins is sinds enkele weken ook verkrijgbaar in een matte finish: Clarins Joli Rouge Velvet. Als #lipstickjunkie wilde ik natuurlijk ook een aantal kleuren aan mijn collectie toevoegen! Ik ben dol op matte lipsticks en Clarins is ook één van mijn favoriete merken, dus dat moet wel een perfecte matcht zijn…toch?!
Clarins Joli Rouge Velvet

Clarins Joli Rouge Velvet €26,52 o.a. verkrijgbaar bij Douglas

“First, it came in Joli Rouge and Joli Rouge Brillant – now there’s Joli Rouge Velvet! Clarins has put a new matte finish on its legendary lipstick in a luxuriously hydrating formula that strikes a seamless balance between non-drying lip make-up and a flawless velvet look.”

Clarins Joli Rouge Velvet
Liefde voor de goudkleurige lipstick huls! Qua verpakking is de Joli Rouge Velvet lipstick hetzelfde als de andere finishes die verkrijgbaar zijn. En zeg nou zelf…zo’n sjieke huls staat super mooi op je make-up tafel of in je lipstickhouder!

Clarins Joli Rouge Velvet is verkrijgbaar in de volgende tinten:

– 705 Soft Berry
– 732 Grenadine
– 742 Joli Rouge
– 744 Plum
– 754 Deep Red
– 757 Nude Brick
– 758 Sandy Pink
– 759 Woodberry
– 760 Pink Cranberry
– 761 Spicy Chili

Mochten sommige namen je bekend voorkomen, dat klopt! Clarins heeft dezelfde kleuren lipstick uitgebracht in de andere lijnen (Joli Rouge, Joli Rouge Brilliant & Joli Rouge Velvet). Heb je dus een favoriete kleur, maar wil je eens een andere finish uitproberen dan is dit ideaal.

Clarins Joli Rouge Velvet
Ik heb beide lipsticks online gekocht, het was wel lastig voor welke twee tinten ik als eerste zou gaan (let’s be honest, er komen nog meer kleuren in mijn verzameling uit deze lijn #shopverslaafd). Na lang twijfelen ben ik uiteindelijk gegaan voor 759 Woodberry en 760 Pink Cranberry. Woodberry is een prachtige nude tint en Pink Cranberry is een opvallende roze lipstick.Clarins Joli Rouge VelvetSwatches Clarins Joli Rouge Velvet 759 Woodberry & 760 Pink Cranberry

Op de bovenstaande foto is het duidelijk te zien dat de pigmentatie dikke prima is! Kijk van zoiets mooi’s gaat mijn beautyhart alleen maar sneller slaan en wordt mijn lipstick verslaving weer flink aangewakkerd.

Clarins Joli Rouge VelvetClarins Joli Rouge Velvet 759 Woodberry

Clarins Joli Rouge VelvetClarins Joli Rouge Velvet 760 Pink Cranberry

Het is vast wel duidelijk, maar ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinsten. Beide kleuren zijn prachtig en zal ik vast en zeker veel draagplezier mee gaan beleven. Bij een matte lipstick komt het nog wel eens voor dat je lippen wat uitgedroogd aanvoelen, maar daar heb ik bij deze lipsticks totaal geen last van. Ik merk wel dat het niet een mega matte formule is, maar dat vind ik juist mooi en prettig “dragen”. Gedurende dag blijft de lipstick mooi zitten en de kleuren blijven intens!

Zijn jullie al bekend met de nieuwe Clarins Joli Rouge Velvet lipstick?

post signature

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

5 Comments

 • Reply Natasja

  Oh ze zijn echt prachtig!
  Natasja onlangs geplaatst…Just the two of us #week23My Profile

  juni 11, 2018 at 7:00 am
 • Reply chucky1012

  Prachtige kleuren!

  juni 11, 2018 at 7:51 am
 • Reply Sonja

  The Woodberry staat je prachtig! En draag eens meer dat topje! Wat staat je dat mooi!

  juni 11, 2018 at 8:08 am
 • Reply Deb

  Mooie frisse tinten, staan je erg goed! Pink Cranberry vind ik een heerlijke zomerse tint en Woodberry is een kleur die ik elke dag zou dragen.
  Deb onlangs geplaatst…Urban Decay Naked petite Heat palette & Vice lipstickMy Profile

  juni 11, 2018 at 10:58 am
 • Reply Maaike

  Wauw, heel mooie kleuren <3

  juni 12, 2018 at 10:48 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Bourjois Eye Catching Mascara
  BEAUTY | BOURJOIS EYE CATCHING MASCARA

  Een paar dagen terug was ik bij de Kruidvat aan het rondneuzen en daar zag ik ineens een schap met...

  Sluiten