Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #16

7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #16

Het is alweer even geleden dat ik mijn 7 beauty favorieten van dit moment heb gedeeld. Dit kwam mede door drukte en het niet zo lekker in mijn vel zitten vanwege de huidige situatie. Gelukkig gaat dat allemaal inmiddels een stuk beter en heb ik weer 7 beauty favorieten van dit moment die ik met jullie wil delen.

Maybelline Lifter Gloss review

Maybelline Lifter Gloss – review

Één van de fijnste ontdekkingen van de afgelopen weken/maanden is de nieuwe Lifter Gloss van Maybelline. Momenteel is dit product nog niet echt goed verkrijgbaar in Nederland, maar gelukkig wel online zoals bij Notino. Daar kocht ik vier kleuren en eerlijk is eerlijk…ik wil ze allemaal 🙂 De formule is niet plakkerig, geeft een prachtige glans en een beetje kleur.

Aromas de Ibiza Tabaco Vainilla

Aromas des Ibiza Tabaco Vainilla – review

Eind vorig jaar plaatste ik een bestelling bij Aromas des Ibiza en kocht ik ook een parfum genaamd Tabaco Vainilla. Dit is een hele goede Tom Ford dupe en ik hou van deze geur. Er is alleen één “probleem” mijn vriend vind deze geur naar een oude zolder ruiken. Niet iedereen is dus gek op deze geur, maar ik gelukkig wel…en daar gaat het om haha! 🙂

Huda Beauty Gold Obsessions Palette

Huda Beauty Gold Obsessions Palette – review

Het Gold Obsessions Palette van Huda Beauty was nou niet een product waar ik gelijk mega enthousiast over was. Maar ik merk toch dat als ik een ooglook wil maken en geen producten hoef te gebruiken voor een look/review foto, ik dit palette erbij pak. Dat wilt veel zeggen omdat ik aardig wat oogschaduw heb in mijn collectie en het Gold Obsessions Palette toch een plekje in mijn favorieten heeft weten te bemachtigen.

Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Cream & Magic Serum Crystal Elixir

Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Cream & Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir – review

Oke bij deze producten speel ik een beetje vals, want ja het zijn twee producten maar in dit artikel reken ik het even als één haha! Dit huidverzorgings duo wilde ik al zolang proberen en inmiddels snap ik alle hype. Mijn huid reageert zo goed op de Magic Cream en de Magic Serum Crystal Elixir. Ik blijf erbij dat als ik naar de ingrediëntenlijst kijk, beide producten behoorlijk aan de prijs zijn. Desondanks ben ik wel blij dat ik eindelijk beide heb gekocht en ben gaan gebruiken.

Ariana Grande Cloud

Ariana Grande Cloud – review

De parfums van Ariana Grande zijn één van de beste op het gebied van celebrity parfums. Voor mijn dochter Sterre koop ik regelmatig de parfums van Ariana Grande en steeds denk ik “oeh dat ruikt lekker!”, vooral Cloud gebruikte ik steeds van haar. Tijd dus om voor mezelf een grote flacon te kopen 🙂 De geur is zo lekker, uniek en absoluut niet goedkoop (zoals vele celebrity parfums ruiken).

Bourjois Rouge Velvet Ink

Bourjois Rouge Velvet Ink – review

Vanwege het vele thuiszitten en het drage van een mondkapje, heb ik niet heel veel lipstick gedragen de afgelopen maanden. Als ik dan toch iets meer kleur wilde hebben dan gebruik ik de Bourjois Rouge Velvet Ink. Deze vloeibare lipstick heeft een fijne formule, blijft lang zitten en is verkrijgbaar in diverse toffe kleuren.

Clay and Glow Exfoliating Face Scrub review

Clay and Glow Exfoliating Face Scrub – review

Het Nederlandse merk Clay and Glow is in redelijk korte tijd ontzettend populair geworden, ook ik ben fan! Ik gebruik voornamelijk deze face scrub ontzettend graag, niet alleen vanwege werking maar ook vanwege de heerlijke geur. Inmiddels heb ik al drie tubes leeggemaakt en dit product blijf ik gewoon steeds weer opnieuw kopen #loveit.

En dit waren alweer mijn 7 beauty favorieten van dit moment! Het was een lastige keuze, omdat het al even geleden is en ik zoveel mooie producten heb (her)ontdekt.

Wat is jullie favoriete beauty product van de afgelopen weken?

Volg:

3 Reacties

 1. agneta
  januari 29, 2021 / 1:51 pm

  Als ik al die producten zo zie heb ik zin om weer aan de slag te gaan met beauty. Op dit moment ben ik vrij make-up loos het leven door.. De parfum van Ariana Grande wil ik wel eens ruiken, want ik kan nog wel wat nieuwe geuren gebruiken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge