Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #3

7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #3

Inmiddels is 2019 alweer een paar weken aan de gang en dit jaar wil ik sommige rubrieken maandelijks laten terugkomen. Zo ook mijn beauty favorieten! In dit artikel laat ik mijn 7 beauty favorieten van dit moment zien…

In The Mix Makeup Factory
Make up Factory Spectacular Curves Mascara – review

Eind vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met het merk Make Up Factory en dit was gelijk een succes! Vooral de Spectacular Curves Mascara heeft mij heel erg doen verrassen, wat een topper. Ik ben al een tijdje opzoek waar ik deze mascara opnieuw kan kopen, mochten jullie dit weten laat mij dat dan vooral even weten via een reactie/berichtje…want ik kan/wil serieus niet meer zonder deze mascara.

Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Holiday set
Tonymoly PORE Bubble Pore Pack – review

Tonymoly is op het gebied van Koreaanse huidverzorging super populair en het afgelopen jaar heb ik ook diverse producten van dit toffe merk getest. Mijn favoriet van de afgelopen weken is vooral de PORE Bubble Pore Pack, deze zat in een giftset maar is ook gewoon “los” te koop. Na het aanbrengen van dit bubble masker voelt mijn huid super schoon aan én die verpakking is ook tof toch?!

Too Cool For School Egg Mousse Body Oil
Too Cool For School Egg Mousse Body Oil – review

Om nog even bij K-Beauty/Skincare te blijven, mag deze Egg Mousse Body Oil van Too Cool For School zeker niet in mijn favorieten ontbreken. Het lijkt op een zachte dot slagroom en als dit eenmaal in aanraking komt met je huid, transformeert het toch een fijne olie…elke keer is het weer genieten voor mijn droge huid als ik deze mousse gebruik.

Benefit Hello Happy Soft Blur Foundation
Benefit Hello Happy Soft Blur Foundation – review

Niet alleen de verpakking ziet er weer té leuk uit (blijkbaar val ik daar dus wel voor als ik zo mijn favorieten bekijk haha), maar het is gewoon een hele fijne foundation. Het resultaat is natuurlijk en gedurende dag blijft het effect ook mooi. Dit is een product dat net zoals de mascara, gelijk opnieuw wordt gekocht als die leeg is.

Lookfantastic unboxing
Contour Cosmetics Matte Liquid lipstick – unboxing artikel

Soms moet ik een keuze maken over welke producten ik wel of geen review ga schrijven. Dit kan komen door dat een merk niet gemakkelijk in Nederland verkrijgbaar is of omdat ik redelijk wat producten ontvang en zelf koop. Deze liquid lipstick van Contour Cosmetics zat in een LookFantastic Beauty Box en ik dacht “Leuk! Maar dit merk is niet in Nederland verkrijgbaar dus niet interessant voor een review”. Inmiddels gebruik ik deze liquid lipstick bijna dagelijks, de kleur is mooi en de formule is zó fijn & goed. Ik heb de afgelopen weken bijna geen andere lipstick gedragen…dus dat wilt dan wel wat zeggen…

Alien Mugler EdP – review

Dat ik een lichtelijke Mugler verslaving heb, dat is inmiddels wel redelijk bekend. En sinds een tijdje heb ik Alien gelukkig weer terug in mijn collectie. In mijn review artikel vertel ik wat meer over mijn liefde voor Mugler & Alien, maar deze parfum draag ik steeds op speciale gelegenheden of gewoon omdat ik er “zin” in heb en steeds geniet ik er weer van.

Lush Butterbear Shower Jelly
Lush Butterbear Shower Jelly – review

Al een aantal weken zit ik in de lappenmand vanwege een aanhoudende griep en longontsteking (gelukkig ben ik momenteel weer beter, alleen moet mijn energie-level nog even terugkomen). Als ik mij niet lekker voel sta ik wat vaker en langer onder een warme douche en deze shower jelly gebruikte ik dan steeds vanwege de zachte geur. Normaal zou ik eerder gaan voor geuren als Snow Fairy, maar als ik mij écht niet lekker voel heb ik liever iets neutraals en zachts. En ook al heb ik deze shower jelly al zo vaak gebruikt, ik heb het idee dat deze schattige beer nooit op gaat 😉


En zo zijn de eerste 7 beauty favorieten van 2019 alweer een feit! Ondanks dat ik tussendoor steeds ziek was, heb ik toch weer veel nieuwe producten en merken ontdekt. Ik geniet nog even verder van mijn favorieten en natuurlijk hoop ik dat in 2019 nog véél meer favorieten in mijn verzameling komen.

Wat is jouw favoriete beauty product van de afgelopen weken?

Volg:

4 Reacties

 1. januari 22, 2019 / 4:21 pm

  Dat Bubble Pore Pack klinkt erg fijn, net als die Egg Body Oil. Ik vind Butterbear ook erg lekker ruiken, hmm! Je hebt erg mooie favorieten momenteel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge