Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

WIN | MAAK 5X KANS OP EEN HART BEAT SOUNDTRACK CD

WIN | MAAK 5X KANS OP EEN HART BEAT SOUNDTRACK CD

Persbericht – Naast Vajèn van den Bosch (o.a. Nieuwe TijdenSpangas, Grease) en Rein van Duivenboden (ex-Mainstreet) zijn ook Holly Mae Brood (Nieuwe Tijden), Monsif, Stephanie van Eer en Tara Hetharia op het album ‘Hart Beat’ te horen. Alle songs op het album zijn tevens vertegenwoordigd in de gelijknamige film. Het album is vanaf heden te koop. De film is op 5 oktober in première gegaan en is vanaf 12 oktober in het hele land te zien.

Holly Mae, die in de film de rol van Kate op zich neemt, zingt het nummer ‘Losing My Way’. Kate is een zangeres die vooral haar cariere belangrijk vindt. Als Mik aan haar gekoppeld wordt voor een duet is hij daar niet bepaald gelukkig mee. Monsif speelt JJ, de beste vriend van Mik (Rein van Duivenboden), hij rapt op het nummer ‘Jij’.Stephanie vertolkt de rol van Zoë’s (Vajèn van den Bosch) beste vriendin Sam en Tara speelt klasgenootje Amy. Je kunt Tara horen op ‘Everybody’s Tree’.

Rein van Duivenboden zingt als popster Mik meerdere nummers op het album, en de gehele cast van ‘Hart Beat’ is te horen op ‘Je Hoort Bij Mij’. Naast de songs van de cast is ook de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ – Ali B Feat. Digidex zowel in de film als op het album te horen.

‘Hart Beat’
Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch), maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt en schrijft ze ook niet meer verder aan hun speciale nummer ‘Hart Beat’. Als Zoë op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. Samen besluiten ze het nummer van Zoë en haar vader af te schrijven. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen de twee tot echte liefde te laten uitgroeien.

De spetterende muzikale film is het speelfilmdebuut van regisseur Hans Somers (Vrijland, Spangas). Het idee voor de film komt van scenariste Anjali Taneja (KattenoogVrijland, Het Huis Anubis) die samen met Ivo W. Punt en Jeroen van der Zee het scenario schreef. De film wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met Goed Verhaal en Nickelodeon. Entertainment One Benelux is verantwoordelijk voor de distributie. Het album ‘Hart Beat’ wordt uitgebracht onder Cloud 9 Music.

hartbeat1
Pinkit.nl mag 5x een Hart Beat Soundtrack cd weggeven, hoe leuk is dat?!

Hoe maak je vijf keer kans op één Hart Beat Soundtrack CD:
Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, mee doen kan tot 22-10-2016. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 48 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder (dit controleer ik…dus wel even netjes vragen). Ik wens iedereen veel succes!

Extra kansen:
Volg Pinkit.nl op FacebookInstagram & Twitter.

 

Volg:

23 Reacties

 1. Anita te Gussinklo
  oktober 8, 2016 / 2:28 pm

  Leuke actie, ik loot graag mee.

 2. oktober 8, 2016 / 5:11 pm

  Ja leuk! Ik zou er graag een winnen voor mijn nichtje.

 3. Esmee
  oktober 8, 2016 / 5:17 pm

  Ik doe graag mee, aangezien ik bij de premiere was en de liedjes top zijn :))

 4. Chelsey koopman
  oktober 8, 2016 / 5:23 pm

  Ik zou echt heeel graag een cd van hartbeat winnen want de liedjes zijn geweldig (heb ik gehoord in de film gister☺️)

 5. Tugce
  oktober 8, 2016 / 5:39 pm

  Zou er heel graag 1 willen winnen voor mijn beste vriendin, ze is heel erg fan van Rein en vind alle andere acteurs echt heel tof! We hebben samen de film al gezien, en ik heb het album al het zou echt heel leuk zijn als zij er ook 1 heeft. ?

 6. Claire de Ruiter
  oktober 8, 2016 / 5:51 pm

  Ik zou heel graag willen winnen,want ben al 5 jaar fan van MainStreet,en ben gister naar de girls only van hartbeat geweest en vind t een super leuke film!zou dus graag willen winnen!

 7. Pernille
  oktober 8, 2016 / 6:06 pm

  Ik wil hem echt graag hebben, de film is super leuk!

 8. Esther groen
  oktober 8, 2016 / 6:25 pm

  Hai
  Ik zou de cd super graag willen winnen omdat ik de liedjes super leuk vind en ik super veel zin heb om de film te zien in de bioscoop

 9. Esther groen
  oktober 8, 2016 / 6:25 pm

  Ik zou de cd super graag willen winnen omdat ik de liedjes super leuk vind en ik super veel zin heb om de film te zien in de bioscoop

 10. michelle michalski
  oktober 8, 2016 / 7:29 pm

  ik wil heel graag winnen, ik ben sinds dag 1 fan van Rein en de film hart beat is de aller mooiste herinnering aan het ontmoeten van mn aller beste vriend waarmee ik al een half jaar contact mee heb.(31-03-2016) en dan eindelijk naar hart beat at bue kerkrade en dan nog wel de première. ik hoop zo dat ik win omdat ik helaas de meet and greet met rein niet had gewonnen en hem helaas niet heb gezien

 11. Anna
  oktober 8, 2016 / 8:27 pm

  Ik doe graag mee..! ?

 12. Luisa
  oktober 8, 2016 / 9:37 pm

  Ik zou echt heeel graag willen winnen !
  Ik ben al super lang fan van mainstreet en rein is altijd mijn favoriet geweest!
  Ik vind de liedjes en de film echt geweldig dus een cd zal al helemaal top zijn!

 13. Madelon
  oktober 9, 2016 / 11:13 am

  Ik zou graag meedoen, want ik ken heel de cd al uit mijn hoofd omdat een vriendin van mij die cd heeft. Als ik bij haar ben, luisteren we altijd die liedjes. En als ik dan thuikom, weet ik ze nog wel, maar om de liedjes te zingen is het natuurlijk wel leuker met muziek erbij. Daarom zou ik graag de cd willen. Ik ben sinds het begin van MainStreet fan geweest, en natuurlijk was Rein mijn favoriet!

 14. Vera Koster
  oktober 9, 2016 / 11:24 am

  superleuk! ik heb de film al gezien tijdens de girls only premiere en hij is echt onwijs tof! ik zou graag mee willen doen :))

 15. Julia Zinger
  oktober 9, 2016 / 1:50 pm

  Ik zou super graag willen winnen, want ik vond de film echt geweldig en de liedjes maken me super vrolijk

 16. Susan Z
  oktober 10, 2016 / 4:35 am

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochters..!! ??

 17. Laura
  oktober 10, 2016 / 4:20 pm

  Ik zou er graag een willen winnen, omdat ik Hartbeat een geweldige film vind! Ook luister ik er al naar sinds de songs uit zijn, maar ik heb natuurlijk veel liever het album zelf! Ik heb pas al mijn geld uitgegeven aan de voorpremiere van Hartbeat… haha! Dus dit album winnen zou gewoon super zijn! Dan kan ik het album bij mijn Rein verzameling doen, en mijn ouders gek maken met het luisteren naar het album. (;

 18. Laura
  oktober 10, 2016 / 4:27 pm

  (Ik heb geprobeerd al iets te plaatsen, maar volgensmij is er iets fout gegaan..?) Het lijkt mij super gaaf om dit album te winnen, want ik vind de songs super tof! Ik ken ze al uit mijn hoofd van het begin tot het eind, helaas heb ik het album nog niet. Ik heb mijn geld al uitgeveven aan de voorpremiere van Hartbeat in Gouda, oeps! Ik zou het super gaaf vinden om het album te winnen omdat ik dan eindelijk mijn ouders helemaal gek kan maken, want ja dan draai ik de cd natuurlijk elke dag tot hij kapot is! (;

 19. Rosan Koning
  oktober 10, 2016 / 8:31 pm

  ik heb de film al gezien en dus ook al een paar liedjes voor een deel gehoord en ik vind ze hartstikke leuk dus vandaar dat ik de cd graag zou willen winnen! 🙂

 20. Denise Westerveld
  oktober 11, 2016 / 9:16 pm

  Ik zou super graag kans willen maken op deze te gekke cd omdat ik voor de film zelf ook gefigureerd heb en het mij onwijs leuk lijkt deze cd bij de collectie te hebben omdat de film alleen al mij te gek lijkt!

 21. AnnaB
  oktober 18, 2016 / 8:48 am

  Leuk zo’n vrolijke cd,lekker meezingen

 22. Aniek
  oktober 18, 2016 / 11:56 am

  Ik doe heel graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge