Nieuwe artikelen:

 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

  Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben
 • Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection

  Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection

KIDS | BIBI EN TINA 2 + WIN KAARTJES VOOR DE PREMIÈRE

KIDS | BIBI EN TINA 2 + WIN KAARTJES VOOR DE PREMIÈRE

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje voor alle Bibi en Tina fans, plus mag ik ook nog iets heel gaafs weg geven. Ik vertel wat meer over de nieuwe Bibi en Tina 2 Liefde en diefstal op de manege film, maar ook hoe je kans kan maken op twee kaartjes voor de première van Bibi en Tina 2 plaats op de manage van Anky van Grunsven in Erp!

Bibi & Tina 2: Liefde en diefstal op de manege
Paardenmeisjes Bibi en Tina zijn terug! De voorbereidingen voor het gekostumeerde bal in Kasteel Frankenstein zijn in volle gang. Maar de stemming slaat om als er wordt ingebroken. De dieven hebben waardevolle schilderijen en de brillencollectie van Graaf Frankenstein gestolen. Ook is de sfeer op manege Martinshof verre van vrolijk, want er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp. Bibi en Tina maken een plan om de manege te promoten. Dan wordt Bibi voor het eerst verliefd… Op de knappe Tarik, die met zijn vier broers en zussen de manege volledig op de kop zet. Later wordt duidelijk dat Tarik ook nog een duister geheim met zich meedraagt.

Wat kan je winnen:
Je maakt kans op 2 vrijkaartjes voor de film première van de nieuwste Bibi en Tina film. Deze film is geschikt voor kinderen van ongeveer 8 jaar en vind dus 17 april plaats op de manage van Anky van Grunsven in Erp. Het is wel de bedoeling dat er 1 ouder mee gaat. De winnaar krijgt de toegang per mail, en hopelijk beleven jullie samen dan een leuke dag met elkaar! Alle informatie zoals tijd enzovoort word ook per mail toe gestuurd. Het is wel leuk dat als je mee doet met deze winactie en je wint, dat je dan ook echt gaat.

Wat moet je doen om kans te maken:
Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, mee doen kan tot 10-04-2016. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 24 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder (dit controleer ik…dus wel even netjes vragen). Ik wens iedereen veel succes!


Extra kansen:

Volg Pinkit.nl op FacebookTwitterInstagram.

post signature
*Dit is een samenwerking

Volg:

10 Reacties

 1. Nikita
  april 5, 2016 / 6:52 pm

  Wat een gave winactie.

  Ik doe niet mee, heb geen kinderen.

 2. Faat
  april 5, 2016 / 7:13 pm

  Wat een superleuke winactie!? Zou te gek zijn als ik win…Erp is vlakbij mij en mijn dochter van bijna 8 is de grootste fan van Bibi en Tina! En ik vind ze oo wel leuk,kijk graag met haar mee.

 3. Diana hartevelt
  april 5, 2016 / 10:25 pm

  Super gaaf
  Ik hoop zo dat ik win,dan kan ik iemand heeeeeel gelukkig maken

 4. april 6, 2016 / 12:36 pm

  Leuk zeg, hier wil ik dolgraag heen met mijn dochter

 5. Ingrid Nienhuis
  april 6, 2016 / 9:41 pm

  Hoi Bianca,
  wat een super leuke en mooie actie. Mijn dochter Maureen is helemaal gek van paarden. Ze is een wandelende encyclopedie als het om paarden gaat. De liefde voor paarden heeft ze al vanaf haar eerste verjaardag en is op zich heel bijzonder omdat wij (haar ouders) helemaal niets met paarden hadden. Nu raken we er al aardig mee besmet. Naast de Penny app bekijkt ze graag de filmpjes van de tekenfilm serie van Bibi en Tina. De eerste film vond ze geweldig en heeft grote indruk gemaakt. Ik zou heel graag samen met haar naar de première gaan. Dat is al een feestje op zich, als ze dan hoort dat het ook nog eens bij Anky van Grunsven is springt ze vast een gat in de lucht (lees: stopt niet meer met springen en juichen ;-)).
  lieve groetjes van de moeder van een paardenmeisje

 6. Albertine
  april 7, 2016 / 1:51 am

  Mijn grootste paardenfan wordt in juni 8….. Ze is zo’n erge paardenfan, dat ik er af en toe gek van word! Al haar geld spaart ze op, omdat ze later paarden wil, een manege, een trailer en noem maar op…. Dit vertelt ze me dan ook minstens 5x per week….. Wat zou zij gelukkig worden van een uitje naar “De Anky” ….en bij de première van de nieuwe Bibi en Tina film zijn…

 7. Annemarieke Bos
  april 7, 2016 / 3:27 pm

  Ooo wat zou mijn dochter hier blij mee zijn. Samen naar de premiere van de Bibi en Tina film. Wij zijn samen 2 paardenmeisjes. Rijden bij oma op de manega en elk moment genieten wij daar heerlijk. Duimen maar dat we ook zo lekker bij de premiere weg kunnen dromen bij ons paarden genot.

 8. Amy van Vliet
  april 7, 2016 / 3:38 pm

  Wat zou het leuk zijn als ik en me vriendin naar de premiere van Bibi en Tina de film zou kunnen. samen met mijn vriendin zijn we helemaal gek van paarden en we rijden ook heel veel paard en we zouden het echt super gaaf vinden om naar de premiere kunnen. Mijn moeder wil wel taxi spelen.

 9. Maarten de Waal
  april 8, 2016 / 1:45 pm

  Mijn dochtertje rijd ook paard en zou dit geweldig vinden. Helemaal geweldig dat het bij Anky van Grunsven is.

 10. Anneliese de Waal
  april 8, 2016 / 7:28 pm

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden !!!.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge