Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

MINI SHOPLOG| JUMBO, AH, ZENNER

MINI SHOPLOG| JUMBO, AH, ZENNER

Wat krijg je als je zenuwachtig bent, je nagels niet korter kunnen en je geen chocolade in huis hebt? Juist…dan ga ik shoppen! Niks ergs aan de hand hoor, maar Sterre had vandaag weer een gesprek in het ziekenhuis en daar kan ik mij dan helemaal zorgen over maken (wat absoluut niet nodig is). Dus toen Sterre weer op school zat, ben ik even door gefietst naar Groot Driene om even rond te gaan snuffelen. Ik heb niet veel gekocht, maar wilde het toch gewoon even gezellig delen.
shop1
Vorige week zag ik op de Facebook pagina van de Jumbo, dat ze nieuwe douchegels verkopen. Op die afbeeldingen zag ik volgens mij meer soorten, maar goed ik heb er toch nog drie mee kunnen nemen. De varianten Milk & Honey en Coconut kosten €1,49,- per stuk. En dan heb je ook nog een Passion douchegel en deze kost €1,-. Mochten jullie van deze douchegels een review willen zien, laat het hier onder dan even weten.

shop2
Ik moest ook even naar de AH toe en als ik daar toch ben, neem ik gelijk een nieuwe douche foam mee in de variant Hammam. Over deze douche foam heb ik al eens een review geschreven, blijf dit echt een toppertje vinden. Deze Hammam douche foam kost €2,49,-.

shop3
Bij de AH zag ik ook in eens dat de Nivea producten 2 halen 1 betalen was, ik heb gekozen voor twee verpakkingen verzachtende reinigingsdoekjes €2,59 per stuk. Bij de kassa werd alleen de korting niet gepakt, het was een aanbieding van die week er voor (kaartje was iemand vergeten weg te halen). Maar ik heb van de AH toch nog wel netjes de aanbieding gekregen. Ook heb ik 20 postzegels gehaald voor kerst kaarten, alleen daar hoeven jullie vast geen foto van te zien toch ;-)?

shop4
Ik zag een paar dagen terug in eens hoe erg mijn uitgroei eigenlijk is, dus het was weer tijd om deze te gaan aanpakken. Vaak gebruik ik een merk wat in de aanbieding is net zoals deze haarverf van Poly Palette ze kosten €5,- per stuk. En zo heb ik tijdens de feestdagen geen lelijke uitgroei meer!

shop5
Nu komt denk ik wel het spannendste item…tandpasta! Gewoon van het Etos huismerk voor €0.75,-.

shop6
Tijdens mijn bezoekje aan de Etos zag ik ook in eens de nieuwe collectie van Zenner i.s.m. Keet! En jeetje wat een leuke haarproducten, natuurlijk moest ik ook wat mee nemen voor Sterre. Het linker setje met 4 klemmetjes kost €2,99,- , de middelste klemmetjes kosten €2,50,- per set en rechts het setje elastieken kost €3,99,-. Deze collectie is lekker opvallend en niet te kinderlijk, helemaal leuk!

Zo en nu ga ik de rest van de maand December op mijn portemonnee zitten, ik had namelijk met mijzelf afgesproken om even niks meer te kopen…mislukt! Gelukkig is het niet bijzonder veel, en allemaal wel echt nodig (haha ja want ik heb nog niet genoeg douchegel). Wat heb jij de afgelopen tijd nog geshopt?

post signature

Volg:

8 Reacties

 1. december 15, 2015 / 6:56 pm

  Haha, inderdaad, je hebt nog niet genoeg douchegel. Daar moest ik even om lachen! Ach, soms is shoppen een goede therapie om je gedachten te verzetten. Die hammam douche foam lijkt me heerlijk. En huismerk tandpasta is prima, ik gebruik er zelf vaak eentje van de Aldi of Lidl. X

 2. Manon
  december 15, 2015 / 7:00 pm

  Die Foam van de AH wil ik nog wel eens uitproberen !

 3. december 15, 2015 / 7:53 pm

  Leuke aankoopjes, shoppen kan nooit geen kwaad hé 🙂
  X

 4. irene
  december 15, 2015 / 8:16 pm

  hmm lijken me fijne producten!!

 5. december 15, 2015 / 10:51 pm

  Leuke aankoopjes heb je gedaan!

 6. december 20, 2015 / 11:08 pm

  Leuke koopjes! Vooral de douchefoam van AH lijkt me erg lekker. Die geur, hmmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge