Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

KIDS| SINTERKLAAS VERLANGLIJSTJE MET GET1,2

KIDS| SINTERKLAAS VERLANGLIJSTJE MET GET1,2

Tijdens verjaardagen en feestdagen komt regelmatig de vraag “wat wilt Sterre graag hebben”, en dan zijn shortlist (verlanglijstjes) van GET1,2 er handig om te gebruiken. Je kan shortlist maken in diverse categorieën, dus niet alleen voor kinderen ook gewoon voor jezelf. Omdat GET1,2 nog wat nieuwer is ga ik jullie daar vandaag wat meer over vertellen, en deel ik één door mij zelf gemaakte shortlist.

Wat is GET1,2?
GET1,2 is een nieuw mobiel verkoopkanaal voor consumentenproducten. Het vult de bestaande kanalen (winkels en webshops) aan door gebruikers in staat te stellen om overal, altijd, alles te kunnen kopen. GET1,2 is een mobiele website met focus op het makkelijk vergelijken (prijs) en aankopen van producten met je mobiele telefoon. Wil je een bepaald product zo goedkoop mogelijk aanschaffen? Via de mobiele website van GET1,2 vergelijk je de prijzen van een product in één oogopslag, en zie je meteen de aankoopmogelijkheden. En kun je binnen een paar seconden het product kopen met je mobiele telefoon. GET1,2 heeft al meer dan 140 leveranciers aan zich gebonden (bekende namen zoals Bijenkorf, Douglas,V&D, Coolblue, Mediamarkt, Zalando, Wehkamp en Bol.com).

Je kan dus via je mobiel of laptop diverse shortlist maken, met producten die jij of jouw kindje graag zou willen hebben. Plus je kan gelijk zien, waar het product goedkoper te krijgen is. Dat vind ik persoonlijk het fijnste er aan, de prijzen qua beschikbare webshops worden gelijk met elkaar vergelijkt, zo heb je altijd de beste prijs.

Schermafbeelding 2015-11-25 om 08.44.48
Om een voorbeeld te geven zien jullie hier boven mijn eerste shortlist genaamd De beste tips voor Sinterklaas (voor kids van 4 -6 jaar). Je kan dus elke shortlist een eigen naam geven, en een beschrijving erbij zet waarom bepaalde producten er op staan.

Ik heb zelf gekozen bij deze shortlist voor bijvoorbeeld Het Poepspel, daar heb ik tijdje geleden een review over gemaakt en dat spel word door Sterre erg vaak gespeeld. Creatief bezig zijn kan met de Knutselkoffer of met de SES Wasknijperfiguren. Of gewoon het 101 Super Spelletjesboek. Voor jongens vind ik zelf Lego erg leuk, dus dat kan niet ontbreken. En tijdens het spelen is het wel leuk als er een cd word gedraaid van De Club Van Sinterklaas.

Persoonlijk vind ik GET1,2 erg fijn om te gebruiken en ik ga hier in de toekomst zeker ook regelmatig gebruik van maken, gewoon omdat ik dit écht handig vind om naar alle opa’s en oma’s te sturen haha! Nou ben ik wel benieuwd of jullie GET1,2 zelf ook handig vinden om te gebruiken? Of maak jij nog verlanglijstjes op de “ouderwetse” manier?

Button-MijnLijstjesStaatOp-400x100

post signature
*Dit is een gesponsord artikel.

Volg:

2 Reacties

 1. november 27, 2015 / 3:30 pm

  Ja, echt een goede tip! Zag hem eerder vandaag al voorbij komen, heb hem meteen bij mijn favorieten gezet 🙂

 2. Anke Boonen
  november 27, 2015 / 9:20 pm

  Wat handig! Had er nog nooit van gehoord! Ga hem zeker gebruiken in de toekomst..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge