Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

VAKANTIE PLOG – WEEK #3 DINSDAG 20 OKTOBER

VAKANTIE PLOG – WEEK #3 DINSDAG 20 OKTOBER

Onze eerste volle dag is aangebroken hier op het park, gisteren waren wij op tijd naar bed gegaan en dat betekende voor mij dat ik rond drie uur al wakker lag. Toch is het gelukt om nog even in slaap te vallen en rond acht uur op te staan, best een nette tijd toch? Het bed slaapt trouwens erg lekker daar ligt het niet aan haha!

plog1Rond half tien zijn Sterre en ik naar voren gelopen om allemaal lekkere broodje te halen, dat hoort ook een beetje bij vakantie toch? Vind het wel gezellig zo aan tafel te zitten en de dag te beginnen, we hadden wat extra broodjes gehaald voor in de middag als lunch.

plog2De gratis WIFI verbinding hier werkt amper tot niet, maar een gegeven paard…juist! Gelukkig heb ik 3000 mb data bundel van mijn eigen mobiel, dus heb ik via een hotspot internet. Het gaat wat langzamer maar het werkt gelukkig. Dus even wat foto’s bewerken en rustig wat blogs lezen, zoals de website van MissLipgloss.

plog3Wij besluiten lekker een stuk te gaan wandelen, en wauw wat een prachtige omgeving hier!

plog4Sterre kijkt vol bewondering naar de zeilboten in de verte, daar gaan wij als het goed is donderdag nog even wat dichterbij kijken…

plog5Tijdens de wandeling plukt ze een bloemetje “kijk eens mama voor jou!”.

plog6Roy krijgt ook een bloemetje <3 Normaal post ik geen foto’s van Roy maar deze vind ik zo onwijs lief, ik heb natuurlijk wel even aan hem gevraagd of hij het ook goed vind. Hij komt liever zo min mogelijk voor op internet, vandaar dat jullie hem ook niet zo vaak voorbij zien komen.

plog7<3<3<3

plog8Na de wandeling gaan wij met de auto naar Zierikzee en wandelen daar nog een heel stuk en duiken even daar de stad in. Ik zag een DA met een Pupa schap, waarom heeft Hengelo dit niet? Ik stond half te kwijlen, maar heb helemaal niks gekocht. Heb mij voorgenomen deze vakantie niks te shoppen, en dat lukt aardig (op twee bad bruisballen na).

plog9Op het park hebben ze echt héél veel te doen voor kinderen, Sterre vermaakt zich hier prima en er zijn kids van allerlei leeftijden.

plog10Ik wist niet dat ons appartement een ligbad zou hebben, anders had ik wat bad bruisballen gekocht van Bomb Cosmetics en Lush. Wij zijn speciaal even naar de Etos gegaan om twee Pure Happiness ballen te halen, eentje voor Sterre en de andere is voor mij.

plog11Het bad word van die bal lekker roze/paars en je ruikt de geur van Lavendel op een subtiele manier…erg lekker! Alleen ik ben een bad niet gewend, dus na tien minuten was ik het alweer zat en ging ik eruit. Ik roep de hele tijd dat ik graag een bad zou willen hebben, maar daar ben ik denk toch te ongeduldig voor haha.

plog12Wij sluiten deze gezellig dag weer af bij het Grand Café met een drankje. Het was voor mij echt jaren geleden en had in eens zin in een Mojito cocktail. Ik moest weer even aan de smaak wennen, maar het was erg lekker #onderde18jaargeenalcohol.

Het is inmiddels kwart over elf geweest en ik zit nu nog even rustig deze PLOG in elkaar te zetten, en daarna ga ik heerlijk naar bed toe. Sterre wilt namelijk morgen vroeg (vandaag als jullie dit lezen), koekjes bakken met het recreatieteam. Ook gaan wij even een kijkje nemen bij het zwembad. Ik wil jullie ook nog even bedanken voor alle lieve en leuke reactie’s van de afgelopen dagen, ook op de PLOG artikelen <3

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. oktober 21, 2015 / 7:16 am

  Geniet er lekker van! Ik ben ook altijd graag aan zee! Heerlijk! Wij gaan vrijdag naar Antwerpen, ben al een beetje aan het aftellen ?

  • Bianca
   Auteur
   oktober 21, 2015 / 7:56 am

   Oehh Antwerpen is ook leuk en mooi, wens je vast veel plezier! x

 2. Jamey
  oktober 21, 2015 / 8:59 am

  Wat een gezellig park zeg! Geniet er nog maar lekker van!

 3. oktober 21, 2015 / 9:27 am

  Wat heerlijk dat jullie met z’n drieën even ertussen uit zijn. Heerlijk zo wandeling in zo’n mooie omgeving. Ik wens vandaag Sterre heel veel plezier met koekjes bakken!

 4. oktober 21, 2015 / 9:40 am

  Onwijs leuk weer om te zien! Gaaf dat je jullie hele vakantie gaat ploggen 😉

 5. oktober 21, 2015 / 10:50 am

  De omgeving ziet er mooi uit. En bruisballen zijn altijd fijn om te gebruiken, even lekker relaxen! X

 6. oktober 21, 2015 / 2:00 pm

  Leuke plog, oo ik kan zo genieten van een badje nemen 😉
  Gelukkig hebben wij een bad geplaats tijdens de verbouwingen!
  X

 7. oktober 21, 2015 / 9:49 pm

  Wat een leuke plog, heerlijke foto van Roy en Sterre….geniet maar heerlijk van deze dagen, hebben jullie echt verdiend met elkaar…

 8. oktober 22, 2015 / 10:47 pm

  Leuke plog weer! Ik heb ook nooit het geduld om in een bad te zitten, ik verveel me dan zo snel haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge