Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

LEUKE UITJES | DE WINTER EFTELING 2016

LEUKE UITJES | DE WINTER EFTELING 2016

Afgelopen zaterdag zijn wij (Sterre, Roy en ik) naar Kaatsheuvel afgereisd, om een dagje te genieten van de Winter Efteling. Helaas is op dit moment de Winter Efteling over, maar nog een paar maanden geduld en dan is het er weer! We hadden al lekker op tijd de wekker gezet, omdat het toch iets meer dan twee uur rijden er heen is. Niet alleen Sterre was hyper en had er super veel zin in, Roy en ik zaten ook de dagen af te tellen tot het eindelijk zaterdag was.

efteling1
Wij waren goed voorbereid van huis weg gegaan en hadden alledrie een paraplu mee genomen, helaas was dat de eerste 1, 5 uur echt nodig om te gebruiken. Maar bij de Efteling zijn er genoeg activiteiten binnen te doen, dus eigenlijk hadden we helemaal geen last van de regen. In het park was het gezellig druk, maar geen top drukte…en geen wachtrijen! Ik ga veel liever op zo’n dag naar een park toe dan dat het bloed heet is en mega druk.

efteling2
Vanwege de Winter Efteling was het park gezellig winters gedecoreerd. Zo stonden er op verschillende plekken in het park een vuurkorf, waar je lekker kon opwarmen met live muziek. En natuurlijk mocht de warme chocolade melk ook niet ontbreken! Wat Sterre vooral erg leuk vond is het Ijspaleis, met o.a. een glij-en schaatsbaan. Hier kunnen kinderen lekker warm en droog spelen, terwijl de papa’s en mama’s rustig zitten en wat drinken (of mee gaan schaatsen). Naast de gewone attractie’s en voorstellingen zijn er ook diverse entertainment los in het park, helaas hebben wij alleen Pardoes niet gespot.

efteling3
Voor mij was het jaren geleden dat ik naar de Efteling ben geweest (ergens in mijn puberteit haha), maar volgens mij zijn er sowieso een flink aantal attractie’s erbij gekomen. Het park is netjes en schoon, genoeg gelegenheden om wat te eten/drinken en om naar de wc te gaan (vooral erg belangrijk als je kinderen hebt). Het personeel was ook enorm vriendenlijk, en in het park hing gewoon een super gezellige sfeer…ook al regende het! Je kon gewoon merken dat andere bezoekers het ook erg naar hun zin hadden, zo stonden er genoeg mensen bij de vuurkorven mee te zingen en te dansen. In een souvenirs winkeltje heb ik ook nog wat leuke items gekocht, namelijk 3 waxinelichthouders en een beeldje van een elfje (deze was van €23,- afgeprijsd naar €2,50,-).

efteling4
Zoals jullie misschien wel gewend zijn maken wij met een dagje uit best wel veel foto’s, die kan ik niet allemaal in een artikel plaatsen. Daarom heb ik een selectie gemaakt en daar van een soort foto/video-vlog van gemaakt. Wij hebben een hele gezellige dag gehad, en vooral de Droomvlucht is prachtig! Als je bij de Efteling bent dan raad ik je zeker aan om daar eens in te gaan, of net zoals ons zes keer haha!


post signature
*De toegang tot de Winter Efteling is mede mogelijk gemaakt door de Efteling.

Volg:

6 Reacties

 1. Svenja
  februari 3, 2016 / 8:48 am

  Aaaah zo gezellig een leuk; een dagje Efteling! Ik ben er al heel lang niet geweest maar krijg nu ook helemaal zin om er weer eens naartoe te gaan!

 2. februari 3, 2016 / 8:59 am

  Wat een leuk verslag van jullie uitje naar de Efteling. Zeker voor kinderen erg leuk maar ook voor ons als volwassenen, ik voel mij dan ook altijd weer stiekem een kind. Sterre zal wel een onvergetelijke dag hebben gehad! Ik wil er in het voorjaar graag heen met mijn dochtertje. Ze word nu 3 jaar dus dan is het ook wel leuk voor haar.

 3. februari 3, 2016 / 10:51 am

  Wat een leuk verslag! Ik ben al jaren niet meer in de Efteling geweest, maar ik denk dat het zeker leuk is om te gaan als je kinderen hebt. Ik weet nog wel van vroeger dat ik het zo mooi en sprookjesachtig vond, Sterre heeft vast genoten!

 4. februari 3, 2016 / 1:15 pm

  Mooi sfeerfilmpje heb je gemaakt! Jammer van de regen, maar gelukkig zijn er genoeg activiteiten binnen. En het is inderdaad fijn als er weinig tot geen wachtrijen zijn. In de zomer heb ik daar een hekel aan X

 5. februari 3, 2016 / 1:28 pm

  Wat leuk! Ik ben er nog nooit geweest naar de Efteling 🙂
  Jammer van de regen maar toch hebben jullie het leuk gehad en dat is het aller belangrijkste!
  X

 6. februari 3, 2016 / 2:53 pm

  Een dagje Efteling blijft zo leuk! Voor mij is het ook alweer even geleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge