Nieuwe artikelen:

 • Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth

  Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth
 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

  Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

KIDS| LEUKE KIDS UITJES VOOR HET NAJAAR

KIDS| LEUKE KIDS UITJES VOOR HET NAJAAR

Als het kouder buiten is, het regent of ander slecht weer dan heb je natuurlijk geen zin om met je gezin in een pretpark rond te lopen. Ik moet daar zelf tenminste niet aan denken, maar wat voor leuke dingen kan je dan wel allemaal gaan doen? Ik heb wat tips op een rijtje gezet, misschien haal je er wat inspiratie eruit om een leuk dagje weg er van te maken! Deze tips zijn vooral bedoeld voor de wat oudere kinderen, maar kunnen ook gerust met de jonge kids gedaan worden.

uitje1Zwemmen

Bijna alle kinderen (en de papa’s en mama’s) vinden het heerlijk om te gaan zwemmen! Het is overdekt, water is lekker warm en als je kindje wat ouder is (en een zwemdiploma heeft) kan hij/zij zich zelf ook goed vermaken, terwijl dat papa en/of mama rustig aan de kant zitten. Natuurlijk is het wel altijd nodig om je kindje goed in de gaten te houden wat de leeftijd ook is, maar dat spreekt wel een beetje voor zich zelf toch? Ons favoriete zwembad is De Wilder in Haaksbergen, maar door heel Nederland zitten natuurlijk leuke binnen zwemgelegenheden.

uitjes2Binnenspeeltuin

Een binnenspeeltuin is natuurlijk helemaal hip bij kinderen van bijna alle leeftijden, zelf raad ik het vooral aan als je kindje 4 jaar+ is (jonger kan ook natuurlijk). Sterre is 7 en voor sommige items is zij wel wat te groot geworden, maar toch valt er nog genoeg plezier te beleven! Het is binnen en de kinderen kunnen zich helemaal lekker uitleven, terwijl jij zelf geniet van een kop koffie en de gratis WIFI. Er zijn diverse binnenspeeltuinen te vinden zoals Ballorig, Monkey Town en Kids City.

uitjes4Bioscoop

Op een regenachtige dag kan je lekker warm en droog in de bioscoop zitten, met een lekkere bak popcorn! Er draaien het hele jaar leuke familie en kinderfilms, en voor zowel jongens als meisjes. Bij de bioscoop in Hengelo krijg je op bepaalde dagen voor 12 of 13 uur een speciale korting op je bioscoopkaartje (bij een kinderfilm). Dit is misschien ook bij andere bioscopen het geval, zo kan je op tijd naar een film met een leuke korting.

uitje5High Tea

Wat wij (Sterre en ik) zelf erg leuk vinden om te doen is een high tea, dit kan je vaak bij een restaurant of broodjeszaak reserveren. Tussen het smullen door, kan je lekker opwarmen met een kop thee (of chocolademelk) en gezellig kletsen. Dit is vooral voor de wat oudere meiden leuk om te doen, maar ik weet zeker dat er ook genoeg jongens zijn die dit stiekem toch wel erg leuk vinden. Omdat een high tea meestal wel wat duurder is, raad ik je wel aan om in jouw omgeving prijzen te vergelijken en vergeet niet om van te voren te reserveren (is vaak nodig). Tip: bij de Hema kan je tegenwoordig ook terecht voor een high tea.

Dit zijn onze vier leukste uitjes voor in het koude/natte najaar, natuurlijk is er nog veel meer leuks te doen. Wat vind jij zelf het leukste uitje samen met je kindje(s) in het najaar?

post signature

Volg:

2 Reacties

 1. januari 18, 2016 / 8:14 pm

  Jaaaaaaa, binnenspeeltuin. Leuk.
  Bioscoop ook.
  Zwemmen ook…
  High tea doen we niet echt. Maar pannenkoeken wel.

 2. januari 18, 2016 / 8:29 pm

  Wat een leuk artikel, Oo zwemmen is zo leuk 🙂
  Is al lang geleden dat ik nog ben gaan zwemmen!
  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge