Nieuwe artikelen:

  • Weekly Diary week 42 2021

    Weekly Diary week 42 2021
  • Hema lanceert nieuwe 100% vegan geurlijnen

    Hema lanceert nieuwe 100% vegan geurlijnen
  • Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller

    Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller
  • Swatches Pink Gellac Uncovered7 collectie

    Swatches Pink Gellac Uncovered7 collectie
  • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS

    IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS
  • Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen

    Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen
  • Lancôme Adventskalender 2021

    Lancôme Adventskalender 2021
  • Weekly Diary Week 41 2021

    Weekly Diary Week 41 2021
  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen

REVIEW: Kneipp Sugar Body Scrub Amandelolie

REVIEW: Kneipp Sugar Body Scrub Amandelolie
Kneipp is voor mij geen onbekend merk aangezien mijn favoriete douche gel met Eucalyptus van dit heerlijke merk is. Ik mocht de body scrub met Amandelolie uit proberen en ik hoop dat dit net zo’n topper is. Iedereen weet volgens mij wel dat scrubben 1 a 2 keer in de week erg goed is voor je huid, zo haal je namelijk je bovenste “laag” weg (dode huidcellen) en voelt je huid weer heerlijk zacht aan.

Het is een grote pot van 200 gram daar kan je echt wel een tijdje mee vooruit, en de geur is heerlijk ik vind het wat zoeter ruiken en daar hou ik nou eenmaal van.
Zoals je op de foto kan zien zit de suiker heerlijk in allerlei verzorgende (amandel) oliën, voor dat ik de scrub gebruik roer ik deze nog wel even goed door met een spateltje. Daarna maak ik mijn huid vochtig, pak ik een beetje scrub en masseer ik zacht (met rond draaiende bewegingen) op mijn huid. Als ik daarmee klaar ben spoel ik het nog even af met water, en voelt mijn huid weer heerlijk zacht en verzorgt aan.
De ingrediënten: 
Sucrose, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Sweet Almond Oil, Sweet Almond Fruit Extract, Sine Adipe Lac, Orange Peel Oil, Bergamot Fruit Oil, Guaiacum Officinale Wood Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Limonene, Linalool, Coumarin, Parfum, Caprylul Glycol, Phenylpropanol, Glycerin, Aqua, Tocopherol.
– Zonder conserveringsmiddelen (zoals parabenen).
– Zonder minerale oliën.
– Met natuurlijk verzorgende werkstoffen.
De scrub vind ik erg fijn aan voelen en ben erg blij dat ik dit product mocht uit proberen, hij heeft nu een vaste plaats gekregen in onze badkamer.
De Kneipp Sugar Body Scrub met Amandelolie kost €8,99,- en is o.a. HIER te koop.
Gebruik jij zelf ook wel eens producten van Kneipp?

post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

24 Reacties

  1. Infinity
    september 29, 2014 / 2:13 pm

    Lijkt me erg fijn! En de prijs valt ook goed mee! ♥

  2. september 29, 2014 / 1:17 pm

    Klinkt als een heerlijke scrub! Ik heb er eentje gewonnen via bol.com. Ben alvast benieuwd om hem uit te testen! x

  3. september 29, 2014 / 1:29 pm

    Oh ja hij is zo heerlijk, alleen de geur ken ik nog niet, ik heb die andere geur 😀

  4. september 29, 2014 / 1:59 pm

    Ziet er echt heerlijk uit met al die olie!

  5. september 29, 2014 / 2:11 pm

    Hij ziet er heel fijn uit! Ik moet ook maar eens gaan kijken!

  6. melissa
    september 29, 2014 / 4:21 pm

    Hmm klinkt heerlijk! Ik heb er nog eentje van TBS die ik eerst ga opgebruiken 🙂

  7. september 29, 2014 / 2:53 pm

    Ik ben een echte Kneippliefhebster en deze body scrub is zo onwijs lekkerrrrr…maar ik vind eigenlijk alle kneipp producten heerlijk ruiken…

  8. september 29, 2014 / 3:18 pm

    Klinkt goed, Kneipp is lekker. Al moet ik wel bekennen dat ik te weinig scrub, zo’n gedoe 🙂

  9. september 29, 2014 / 3:42 pm

    Deze lijkt me echt lekker! Kneipp is een heel fijn merk. Heb regelmatig een douchegel van ze.

  10. september 29, 2014 / 4:55 pm

    Ziet eruit als een heerlijk product, Kneipp vind ik ook een heel fijn merk, heel leuk!

  11. september 29, 2014 / 4:58 pm

    Ik vind kneipp een erg fijn merk. Deze scrub heb ik nog nooit getest maar hij klinkt heerlijk!

  12. Inge | blogboutique
    september 29, 2014 / 8:30 pm

    Heerlijk! Xx

  13. september 29, 2014 / 6:38 pm

    Lijkt me heel fijn! Ik ben sowieso al een fan van Kneipp 🙂

    Liefs

  14. september 29, 2014 / 8:37 pm

    Lijkt me een fijne scrub! Ik heb wel een nog een giga-voorraad aan Rituals scrubs, dus ik gebruik deze best eerst op 😀

    X Sara

  15. oktober 17, 2014 / 4:38 pm

    Ik heb ervaring met verschillende producten van Kneipp maar nog niet met de scrubs. Maar de producten ruiken altijd heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge