Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

Twee keer per dag heb ik een huidverzorgingsroutine waar ik diverse huidverzorging en soms ook gadgets gebruik om mijn huid wat extra liefde en aandacht te geven. In de ochtend gebruik ik net weer wat andere producten als in de avond, ook wissel ik de producten ook regelmatig af vanwege het testen/reviewen. In dit artikel deel ik een aantal handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine…

LED-gezichtsmasker

Het gebruik van een led-masker (LED staat voor light emitting diode) heeft meerdere voordelen zoals vermindering van fijne rimpels en pigmentvlekjes, verbetering van de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Er zijn verschillende merken die een LED-masker hebben uitgebracht in verschillende prijsklassen. Ik gebruik zelf regelmatig de FOREO UFO 2 graag.

Aan deze tool moest ik even wennen…

Een tijdje terug heb ik een dermaroller ontvangen om te testen en eerlijk is eerlijk…ik wist niet zo goed of ik deze tool ook écht ging gebruiken. Het ziet er namelijk best “spannend” uit en ik dacht dat het ook pijnlijk zou aanvoelen op de huid. Maar inmiddels snap ik dat deze gadget zo populair is, lees voor gebruik wel even goed hoe je een dermaroller het beste kan gebruiken.

Er is nog een gadget waar ik eerst mijn twijfels over had, namelijk een gezichtsepilator. Vanwege mijn PCOS heb ik dagelijks last van ongewenste haartjes, vooral bij mijn kin/wangen en rondom mijn mond. Elke dag bezig met een pincet is iets waar best wel wat tijd in gaat zitten dus kocht ik een gezichtsepilator. Waarom ik daar zolang mee heb gewacht? Ik was bang dat het pijn zou doen 🙂 Beste aankoop ooit!

Welke gadgets ik nog meer gebruik tijdens mijn huidverzorgingsroutine? Dat ligt aan het moment en waar mijn huid behoefte aan heeft. Je kan het zo gek mogelijk maken qua producten en gadgets, vooral in de avond vind ik het fijn om een complete huidverzorgingsroutine te hebben. Dan heb ik een soort van me-time spa gevoel en dat gewoon vanuit huis…goede afsluiting van de dag toch?!

Lees ook: De vijf beauty producten van Sterre

Volg: