Nieuwe artikelen:

 • Het is weer tijd om je goed in te smeren

  Het is weer tijd om je goed in te smeren
 • Still Beating by Jennifer Hartmann

  Still Beating by Jennifer Hartmann
 • Make-up merken die ik al een tijdje niet meer heb gebruikt

  Make-up merken die ik al een tijdje niet meer heb gebruikt
 • Nieuw Tefal Pure POP kledingstomer

  Nieuw Tefal Pure POP kledingstomer
 • Nieuw Soapbars van Yves Rocher

  Nieuw Soapbars van Yves Rocher
 • The Wardrobe Staples: tijdloze en basic kledingstukken die elke kast zou moeten …

  The Wardrobe Staples: tijdloze en basic kledingstukken die elke kast zou moeten hebben
 • Waarom het niet erg is als je niet meteen een passende babynaam …

  Waarom het niet erg is als je niet meteen een passende babynaam vindt
 • Nieuw | Mon Bourjois geurcollectie

  Nieuw | Mon Bourjois geurcollectie
 • Fashion inspiratie Protest Sportswear Spring/Summer 2023 + kortingscode

  Fashion inspiratie Protest Sportswear Spring/Summer 2023 + kortingscode
 • FOREO LUNA 4 Body

  FOREO LUNA 4 Body

Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

Twee keer per dag heb ik een huidverzorgingsroutine waar ik diverse huidverzorging en soms ook gadgets gebruik om mijn huid wat extra liefde en aandacht te geven. In de ochtend gebruik ik net weer wat andere producten als in de avond, ook wissel ik de producten ook regelmatig af vanwege het testen/reviewen. In dit artikel deel ik een aantal handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine…

LED-gezichtsmasker

Het gebruik van een led-masker (LED staat voor light emitting diode) heeft meerdere voordelen zoals vermindering van fijne rimpels en pigmentvlekjes, verbetering van de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Er zijn verschillende merken die een LED-masker hebben uitgebracht in verschillende prijsklassen. Ik gebruik zelf regelmatig de FOREO UFO 2 graag.

Aan deze tool moest ik even wennen…

Een tijdje terug heb ik een dermaroller ontvangen om te testen en eerlijk is eerlijk…ik wist niet zo goed of ik deze tool ook ├ęcht ging gebruiken. Het ziet er namelijk best “spannend” uit en ik dacht dat het ook pijnlijk zou aanvoelen op de huid. Maar inmiddels snap ik dat deze gadget zo populair is, lees voor gebruik wel even goed hoe je een dermaroller het beste kan gebruiken.

Er is nog een gadget waar ik eerst mijn twijfels over had, namelijk een gezichtsepilator. Vanwege mijn PCOS heb ik dagelijks last van ongewenste haartjes, vooral bij mijn kin/wangen en rondom mijn mond. Elke dag bezig met een pincet is iets waar best wel wat tijd in gaat zitten dus kocht ik een gezichtsepilator. Waarom ik daar zolang mee heb gewacht? Ik was bang dat het pijn zou doen ­čÖé Beste aankoop ooit!

Welke gadgets ik nog meer gebruik tijdens mijn huidverzorgingsroutine? Dat ligt aan het moment en waar mijn huid behoefte aan heeft. Je kan het zo gek mogelijk maken qua producten en gadgets, vooral in de avond vind ik het fijn om een complete huidverzorgingsroutine te hebben. Dan heb ik een soort van me-time spa gevoel en dat gewoon vanuit huis…goede afsluiting van de dag toch?!

Lees ook: De vijf beauty producten van Sterre

Volg: