Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

Twee keer per dag heb ik een huidverzorgingsroutine waar ik diverse huidverzorging en soms ook gadgets gebruik om mijn huid wat extra liefde en aandacht te geven. In de ochtend gebruik ik net weer wat andere producten als in de avond, ook wissel ik de producten ook regelmatig af vanwege het testen/reviewen. In dit artikel deel ik een aantal handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine…

LED-gezichtsmasker

Het gebruik van een led-masker (LED staat voor light emitting diode) heeft meerdere voordelen zoals vermindering van fijne rimpels en pigmentvlekjes, verbetering van de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Er zijn verschillende merken die een LED-masker hebben uitgebracht in verschillende prijsklassen. Ik gebruik zelf regelmatig de FOREO UFO 2 graag.

Aan deze tool moest ik even wennen…

Een tijdje terug heb ik een dermaroller ontvangen om te testen en eerlijk is eerlijk…ik wist niet zo goed of ik deze tool ook écht ging gebruiken. Het ziet er namelijk best “spannend” uit en ik dacht dat het ook pijnlijk zou aanvoelen op de huid. Maar inmiddels snap ik dat deze gadget zo populair is, lees voor gebruik wel even goed hoe je een dermaroller het beste kan gebruiken.

Er is nog een gadget waar ik eerst mijn twijfels over had, namelijk een gezichtsepilator. Vanwege mijn PCOS heb ik dagelijks last van ongewenste haartjes, vooral bij mijn kin/wangen en rondom mijn mond. Elke dag bezig met een pincet is iets waar best wel wat tijd in gaat zitten dus kocht ik een gezichtsepilator. Waarom ik daar zolang mee heb gewacht? Ik was bang dat het pijn zou doen 🙂 Beste aankoop ooit!

Welke gadgets ik nog meer gebruik tijdens mijn huidverzorgingsroutine? Dat ligt aan het moment en waar mijn huid behoefte aan heeft. Je kan het zo gek mogelijk maken qua producten en gadgets, vooral in de avond vind ik het fijn om een complete huidverzorgingsroutine te hebben. Dan heb ik een soort van me-time spa gevoel en dat gewoon vanuit huis…goede afsluiting van de dag toch?!

Lees ook: De vijf beauty producten van Sterre

Volg: