Nieuwe artikelen:

  • ARIANA GRANDE CLOUD

    ARIANA GRANDE CLOUD
  • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

    GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
  • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

    WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO
  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

    CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY
  • THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING

    THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING
  • AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES

    AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES
  • HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

    HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN
  • THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN

    THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN
  • PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN

    PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN
  • GOOSE CREEK CARAMEL APPLEWOOD

    GOOSE CREEK CARAMEL APPLEWOOD

REVIEW| PUPA LIKE A DOLL GOLDEN INFUSION HIGHLIGHTER

REVIEW| PUPA LIKE A DOLL GOLDEN INFUSION HIGHLIGHTER

Al maanden heb ik mijn oog laten vallen op de Pupa Like a Doll Golden Infusion Highlighter, maar in het kader van minder shoppen en beetje bezuinigen heb ik mij steeds ingehouden. Tot dat ik op een avond zat rond te kijken op de aanbieding pagina van Huidverzorging Mireille, daar stond deze highlighter van Pupa met een super leuke korting! Ja hallo dan kan ik de verleiding gewoon echt niet weerstaan, gelukkig maar want ben erg blij dat ik deze highlighter eindelijk aan mijn collectie kan toevoegen. Ik heb de variant 001 Gold een lichte goudkleurige highlighter, maar er is ook een 002 Bronze en die is net wat donkerder. Omdat ik al genoeg opvallende highlighters heb wilde ik dit keer voor een wat subtielere variant gaan en daarom heb ik zelf 001 Gold gekozen.

pupa2 09.07.11De goudkleurige verpakking straalt zoals vele Pupa producten luxe uit. Ik merk dat ik de laatste weken steeds blijer word en enthousiaster van de producten van Pupa, misschien zelfs enthousiaster dan ik soms van andere merken word. En dat terwijl ik eigenlijk zo weinig lees over de producten van Pupa, ze verdienen echt véél meer aandacht.

pupa3 09.07.11
pupa5 09.07.11
Kijk eens hoe prachtig deze highlighter er alleen al eruit ziet, met dit patroon! De highlighter glanst al mooi in de verpakking, ik ben erg benieuwd hoe deze Pupa Like a Doll Golden Infusion highlighter op mijn huid eruit komt te zien.

“Een mix van ultra glanzende parels zorgen voor een stralend resultaat. De Like a Doll Golden Infusion is een zachte poeder die de huid laat spreken door de juiste  delen  te  accentueren.  Door  de  weerkaatsing  van  licht  zorgt  de highlighter  voor  een  stralende  finish  van  de  huid.  De  poeder  heeft  een zijdezachte  textuur die makkelijk aan te brengen is op de huid en gemakkelijk te  blenden  is.  De  heerlijk  geurende  poeder  kan  ook  perfect  als  bronzer gebruikt worden om diepte in het gezicht te creëren.”

pupa7 09.07.11
pupa8 09.07.11
Op mijn huid valt de highlighter zoals verwacht subtiel op, maar wel met hele mooie shimmers. De verpakking is trouwens lekker fancy en bevat ook een grote spiegel, handig voor bijvoorbeeld het onderweg bijwerken van je highlighter.

pupa8
pupa9
Omdat deze highlighter wat subtieler is -dan ik zelf gewend ben-, is het ook wat lastiger om de glans mooi en duidelijk op de foto te krijgen. Ik heb de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen, en vind dit echt een prachtige subtiele glans geven! Mocht je zelf opzoek zijn naar een opvallendere glans dan raad ik je 002 Bronze aan.

De Pupa Like a Doll Golden Fushion Highlighter 001 Gold kost €24,75,- en is te koop bij diverse Pupa verkooppunten.TIP: Bij Huidverzorging Mireille staat de 002 Bronze Pupa highlighter te koop voor €12,25,- deze gaat bij haar uit het assortiment dus op=op.

 

post signature

Volg:

20 Reacties

  1. Mireille
    september 17, 2015 / 7:52 am

    helaas wel ja. Vind de hightlighter nog steeds een beauty. Maar omdat het een LE is helaas niet meer aan te vullen. En ik moet plaats maken voor nieuwe artikelen van het mooie Pupa.

  2. Kelly - Pluiskonijn.nl
    september 17, 2015 / 7:57 am

    Wat een prachtige verpakking! Ik ben dol op een subtiel glansje dus vind deze Highlighter heel mooi

  3. Esmee
    september 17, 2015 / 8:01 am

    Ik ben gek op highlighter, vooral de warme goud tinten! Deze ziet er erg goed uit, ondanks dat hij wat subtiel is!
    XOXO esmee

  4. september 17, 2015 / 8:51 am

    I LOVE PUPA! zeker de LE zijn altijd prachtig! Heel erg mooi! en een fijne review as always!

    • Bianca
      Auteur
      september 17, 2015 / 12:10 pm

      Dankjewel! x

  5. september 17, 2015 / 9:20 am

    Bianca, wat is deze mooi zeg. Ik gebruik dagelijks een primer en bronzer van van Pupa.

    • Bianca
      Auteur
      september 17, 2015 / 12:10 pm

      Ja plaatje he? Oh een primer van Pupa ken ik nog niet, moet ik ook maar eens naar gaan kijken x

  6. september 17, 2015 / 9:54 am

    Wat een mooie shimmer zeg! Dit lijkt me ook echt ideaal om in de zomer over je decolleté en schouders etc aan te brengen. Heel mooi 😀

  7. Manon
    september 17, 2015 / 12:04 pm

    Wat een prachtige highlighter

  8. september 17, 2015 / 1:20 pm

    Oehh…prachtige highlighter ❤️
    De verpakking is ook erg mooi! X

  9. Dewi
    september 17, 2015 / 3:26 pm

    deze is echt heel erg mooi zelf heb ik nog niks van pupa

  10. september 17, 2015 / 6:57 pm

    Heel mooi! De verpakking ziet er ook prachtig uit!

  11. september 17, 2015 / 7:04 pm

    Wat ziet die er mooi uit zeg! Fijn ook dat je hem in de aanbieding hebt kunnen scoren, dat scheelt toch weer!

  12. september 17, 2015 / 7:17 pm

    Ziet er goed uit! De foto’s overtuigen zeker van een mooi product.

  13. september 17, 2015 / 7:26 pm

    Oeps dat is zeker geen verkeerde aanbieding, zo te zien….wat een mooi pupa product, echt een toppertje om te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
NEW| ESSIE TAKING CENTER STAGE FALL COLLECTION 2015

Essie komt regelmatig met nieuwe collectie's uit en de nieuwste op dit moment is de Essie Taking Center Stage, dit is de...

Close