Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

  Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
 • Nog meer tips om te bloggen

  Nog meer tips om te bloggen
 • Clarins Adventskalender 2021

  Clarins Adventskalender 2021
 • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

  Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
 • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

  L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
 • Weekly Diary Week 40 2021

  Weekly Diary Week 40 2021
 • Tips voor zachte en verzorgde handen

  Tips voor zachte en verzorgde handen
 • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

  Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
 • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

  Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
 • Weekly Diary week 39 2021

  Weekly Diary week 39 2021

REVIEW| ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSS

REVIEW| ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSS

Oriflame Giordani Gold heeft voor dit najaar diverse nieuwe producten uitgebracht, zoals de Eye shadow Quads die ik al eerder heb laten zien. Vandaag is het de beurt aan de Youth Full Gloss die verkrijgbaar is in vijf verschillende kleuren namelijk: Sheer Pink, Pink Quart, Wild Rose, Vibrant Coral en Lavender. Eerst was ik zelf totaal niet van de lipgloss, maar ik draag het steeds. Benieuwd naar de kleuren en of ze plakkerig zijn? Lees dan vooral even verder…

oriflamelipgloss2Kleuren van links naar rechts: Lavender, Wild Rose, Sheer Pink, Vibrant Coral & Pink Quartz.

De verpakking ziet er wederom weer netjes en mooi eruit, en wat een opvallende kleuren! Nou moet ik wel in gedachten houden dat het gaat om een lipgloss, dus deze kleuren zullen vast niet zo heftig zijn zoals ze in de verpakking eruit zien.

“Creëer een oogverblindend resultaat voor je lippen met de weelderige hoogglans kleuren van de nieuwe Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss. Microsferen met hyaluronzuur hydrateren en egaliseren de lippen en laten ze voller lijken, voor een jeugdiger uiterlijk”
oriflamelipgloss3
De Youth Full Gloss heeft een smalle, schuin afgesneden applicator. Dit werkt gewoon prettig, niks op aan te merken. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit en kleuren, en of je überhaupt wat kleur gaat zien.

oriflamelipgloss5Swatches van links naar rechts: Lavender, Wild Rose, Sheer Pink, Vibrant Coral & Pink Quartz.

Op mijn arm zie je toch wel redelijk wat kleur, dit ziet er natuurlijk al goed uit. Ik heb van alle kleuren een lip swatch gemaakt bij de linker foto heb ik niks op en rechts zie je de kleur.

PicMonkey Collage1PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5
Op mijn lippen vallen de kleuren zoals verwacht niet echt meer op, wat ook erg begrijpelijk is voor een gloss. Mijn lippen lijken wat voller te zijn, dus die belofte komen ze na! De Youth Full Gloss geven allemaal een prachtige glans af en plakken niet op een vervelende manier. Je kan ze zo op zichzelf dragen, maar mocht je het iets opvallender willen kan je het ook over een lipstick heen dragen. Ik pak de Youth Full Gloss er steeds vaker erbij vooral als ik “even snel” weg ga of een niet te opvallende look heb. Stiekem hoop ik dat Oriflame Giordani Gold ooit nog komt met bijvoorbeeld een liquid lipstick in deze prachtige kleuren (en dan een 100% dekkende kleur haha), maar deze Youth Full Gloss zijn zeker niet verkeerd en erg fijn om te gebruiken.

De Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss kosten €17,- per stuk. De producten van Oriflame zijn naast dat ze te bestellen zijn in de webshop, ook verkrijgbaar bij Oriflame Adviseuses in de buurt of via een Oriflame webshop. TIP: Deze Youth Full Gloss is nu in de aanbieding voor €9,99,- per stuk.
post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. november 11, 2015 / 7:19 am

  Oeii bummer, die vallen best tegen.. ?

 2. november 11, 2015 / 7:23 am

  Wat zonde dat je kleuren niet echt opvallen, maar je lippen zijn zeker voller. Zelf draag ik eigenlijk nooit gloss, ik hou zo niet van dat gevoel op mijn lippen.

 3. Yust
  november 11, 2015 / 7:25 am

  In eerste instantie denk je wauw,… Om vervolgens in een meh stemming te komen. Ik vind ze persoonlijk erg tegenvallen. Had meer kleur verwacht.

 4. november 11, 2015 / 8:25 am

  Leuk om producten van Oriflame te zien. Lees er niet veel over op blogs en was wel heel benieuwd naar de producten die ze nu verkopen. Glosses zijn niet echt mijn ding. Ik ga even kijken welke lippenstiften ze hebben.

 5. november 11, 2015 / 1:19 pm

  Hmmm, ik loop er niet echt warm voor, jammer vind ik dat want ik ze als ik ze in de verpakking zie, ik toch wel de kriebels krijg omdat de kleuren best apart lijken

 6. Esmee
  november 11, 2015 / 1:26 pm

  Ik had gehoopt dat ze gepigmenteerd en mat waren… Deze blosjes trekken niet echt mijn aandacht.
  XOXO esmee

 7. november 11, 2015 / 8:05 pm

  Ik heb er geen wauw gevoel bij, sommige glossjes hebben net iets meer kleur dan deze glossjes 🙂
  X

 8. november 11, 2015 / 9:21 pm

  Zelf vind ik het wel heel mooi, gloss is soms perfect als het alleen maar ophaal en zo biedt het heel veel mogelijkheden. Potlood eronder of een stift, misschien zelfs over de lipstick?! Kan super mooi zijn, maar ik vind ze allemaal heel mooi zo. Wat ik vaak doe als iets meer kleur wil is een lipstick aanbrengen en helemaal afdeppen daarna lipgloss and go.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge