Nieuwe artikelen:

  • BATH & BODY WORKS SHOPLOG

    BATH & BODY WORKS SHOPLOG
  • NIEUW FOREO BEAR

    NIEUW FOREO BEAR
  • YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK

    YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK
  • ARIANA GRANDE CLOUD

    ARIANA GRANDE CLOUD
  • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

    GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
  • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

    WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO
  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

    CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY
  • THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING

    THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING
  • AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES

    AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES
  • HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

    HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

REVIEW: Melkmeisje Douche Foams Verzorgend Magnolia & Sandelhout en Verfrissend Waterlelie & Zeemineralen

REVIEW: Melkmeisje Douche Foams Verzorgend Magnolia & Sandelhout en Verfrissend Waterlelie & Zeemineralen
Melkmeisje heeft twee douche foams uitgebracht in de variant Magnolia & Sandelhout (deze variant is vooral verzorgend) en Waterlelie & Zeemineralen (deze variant is vooral verfrissend). Zelf ken ik foams al wel van andere merken en die gebruik ik vaak met veel liefde en plezier een foam is gewoon erg zacht voor je huid, hopelijk zijn deze varianten van Melkmeisje dat ook. Verder ken ik alleen dit merk van de grote flessen bad en douche crème, ook een prima product dus ik heb al een beetje hoge verwachtingen over deze twee foams.

Het zijn beide flessen van 200ml volgens de verpakking zijn deze foams PH-huidneutraal,het bevat melkproteïnen en huidverzorgende bestanddelen klinkt al goed toch? Wat ik een leuk details vind is de kleuren van de verpakking die zijn afgestemd op de variant zelf.
De ingrediënten van Magnolia & Sandelhout (verzorgend):
 
 
De ingrediënten van Waterlelie & Zeemineralen (verfrissend):
Hoe te gebruiken: Breng de gewenste hoeveelheid aan op vochtige handen ervaar hoe de douche gel door het water word omgetoverd tot een explosie van heerlijk volle douche foam, waarmee je lichaam rijkelijk kunt incasseren.
Dit is misschien niet de meest charmante foto, maar deze foto geeft wel goed aan hoe de foams reageren op water. Ik heb namelijk voor de foto mijn hand eerst nat gemaakt en naar mijn idee heb ik maar een beetje gebruikt, binnen een paar seconde had ik een handvol met heerlijk zacht schuim. Je hebt dus echt maar een beetje nodig ga dus niet gelijk te enthousiast veel gebruiken, dan is de bus zo leeg en dat is zonde natuurlijk.
Beide varianten vind ik lekker om te gebruiken de geuren zijn subtiel aanwezig en de foams voelen heel zacht aan op mijn huid. Als ik in de ochtend douche (meestal in het weekend) gebruik ik de variant Waterlelie & Zeemineralen vanwege het verfrissende effect is dat lekker wakker worden. En ga ik in de avond douchen dan pak ik sneller de variant Magnolia & Sandelhout, natuurlijk mag je lekker zelf weten wanneer je welke variant gebruik.
De Melkmeisje douche foams Magnolia & Sandelhout (verzorgend) en Waterlelie & Zeemineralen (verfrissend) kosten €3,49,- per stuk en zijn o.a. te koop bij de Kruidvat.
 
 
Welke variant lijkt jou het lekkerste en fijnste om te gebruiken?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:
Share:

38 Reacties

  1. Manon
    november 7, 2014 / 6:41 am

    Leuk! Ik heb zo’n foam van Rituals, maar dit lijkt me een fijn budget alternatief 🙂

  2. november 7, 2014 / 6:29 am

    Lijken me echt heerlijke producten =)
    Ik ben echt dol op douche foams.
    Liefs Jorinda

  3. november 7, 2014 / 6:41 am

    Dat klinkt erg lekker, ik gebruik niet vaak douchefoams (ik lig liever in bad), maar dat schuimende effect vind ik altijd zo leuk 🙂

  4. november 7, 2014 / 6:59 am

    Ik gebruik vaker goedkoper foams, deze lijken mij ook erg lekker vooral Magnolia & Sandelhout. Helaas worden deze douche foams niet bij onze drogist verkocht.

  5. november 7, 2014 / 7:31 am

    Deze lijken me erg fijn! Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord.

  6. november 7, 2014 / 7:36 am

    Ze lijken me erg fijn ! Maar op dit moment nog iets te verslaafd aan Philosophy.

    • november 7, 2014 / 8:11 am

      Daar heb ik zelf nog nooit wat van geprobeerd, moet ik toch maar eens gaan doen 🙂

  7. november 7, 2014 / 7:46 am

    Ziet er heel fijn uit! Jammer dat er wel SLS in zit, daar ga ik dan altijd toch wel van twijfelen.

  8. Inge | blogboutique
    november 7, 2014 / 8:55 am

    Deze lijken me echt heerlijk! Oma had vroeger ook Melkmeisje producten, echt old school!

  9. november 7, 2014 / 7:56 am

    Deze lijken me heel erg fijn, ik heb hier meer enthousiaste verhalen over gehoord. Toch binnenkort eens een kijkje nemen bij de drogist.

  10. Bianca | Glamorous Lifestyle
    november 7, 2014 / 9:06 am

    Leuke producten! Had nog nooit van dit merk gehoord!

  11. shoppingsarah.com
    november 7, 2014 / 9:15 am

    Fijne review en fijn dat je een foto erbij hebt gedaan met het foam. Ze lijken me erg lekker, maar zelf heb ik liever een foam die wat voller en dikker is van structuu, ala scheerschuim structuur, deze lijkt me daar iets te zacht voor.

  12. november 7, 2014 / 9:15 am

    Deze lijken me zoo fijn echt lang geleden dat ik iets van Melkmeisje heb gehad!

  13. Rosa
    november 7, 2014 / 11:24 am

    wow, die foam ziet er echt fluffy uit zeg! Ik heb er nu eentje van de Hema, maar die doet dat veel minder!

  14. Sas
    november 7, 2014 / 11:35 am

    Foams vind ik altijd zo lekker onder de douche. Binnenkort weer en nieuwe halen aangezien hij op is. Fijne review

  15. november 7, 2014 / 11:48 am

    Ik ben echt gek op foams, deze twee lijken me ook echt heerlijk! Vroeger hadden wij altijd douchegels van melkmeisje, tegenwoordig niet meer. Toch deze maar eens gaan uitproberen :D.

  16. november 7, 2014 / 11:57 am

    Ze lijken me allebei lekker van geur! En ik ben sowieso fan van shower foams. Fun in de douche!

  17. Infinity
    november 7, 2014 / 4:10 pm

    Melkmeisje herinner ik me zeker nog van vroeger!
    Lijken me heel fijne producten.

    Liefs,
    Eva

  18. november 7, 2014 / 3:17 pm

    Als ik aan het merk ‘Melkmeisje’ denk, denk ik aan een ietwat ‘oubollige’ verpakking. Maar, deze verpakkingen zien er mooi en rustig uit! De geuren lijken me heerlijk.

  19. november 7, 2014 / 5:30 pm

    Oh deze lijken me echt enorm fijne producten!
    liefs,
    anniekkx.blogspot.com

  20. november 7, 2014 / 8:08 pm

    Ze lijken me heerlijk. Heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd X

  21. november 7, 2014 / 8:38 pm

    Wow! Ik schrok even bij het zien van je foto met het schuim, wat is dat veel zeg! Ik kende het merk nog niet, tot een aantal dagen geleden. Ik ben nog steeds wel opzoek naar zo’n product. Bedankt!

  22. november 8, 2014 / 9:33 am

    Fijne review! Ze lijken me heerlijk en ga ze zeker nog eens kopen.

  23. november 8, 2014 / 7:09 pm

    Ze lijken me heerlijk! Ik heb alleen net een douchefoam van Therme gekocht en de Blossom van Kruidvat!

  24. november 14, 2014 / 8:35 pm

    Ze zien er echt fijn uit en ze hebben ook een fijn prijsje! Helaas heb ik voorlopig nog wel een voorraad douchegels haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
REVIEW: Mascara/Highlighter/Loose Eyeshadow en Tattoo Stamp van de HEMA

Je kan merken dat de feestdagen bijna alweer zijn aangebroken diverse winkels en merken spelen hier namelijk goed op in...

Close