Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

REVIEW| LUSH BREATH OF FRESH AIR

REVIEW| LUSH BREATH OF FRESH AIR

Lush is een natuurlijk cosmetica/huidverzorgingsmerk die iedereen denk ik wel ken. In mijn Lush unboxing konden jullie al zien dat ik de toner Breath of Fresh Air al laten zien, en deze heb ik de afgelopen weken getest. Vorig jaar heb ik al eens over de Lush Tea Tree Water Toner geschreven, en deze is pas afgelopen week op gegaan. Ik was daar erg tevreden over en ben benieuwd of Breath of Fresh Air een nieuwe favoriet gaat worden.

lush2
Breath of Fresh Air
zit in een typische Lush spray flacon, er zijn twee varianten te koop namelijk 100 gram en 250 gram. Omdat ik met mijn vorige toner van 100 gram heel lang heb gedaan, heb ik voor deze variant wederom weer een kleine verpakking gekozen.

“Lush heeft de gewoonte zich te vestigen bij de kust (Poole in de UK, Vancouver in Canada en Tokyo in Japan bijvoorbeeld). De lokale vissers halen dan emmers vol schoon zeewater voor ons. Ze kunnen zich niet voorstellen dat we daar voor betalen. Waarom we dat graag doen? Omdat zeewater heel veel mineralen bevat. Ze nemen ook meteen zeewier mee; dat twintig keer meer voedend is dan planten op land. Voeg daar verzachtende aloë, verjongende rozemarijn en bronwater aan toe, en je hebt de perfecte toner”

lush3
Breath of Fresh Air
is een veelzijdig product! S’morgen gebruik ik deze toner als ik mijn huid heb gewassen, ik spray (je kan het ook op een watje doen, en dan het watje gebruiken) deze toner op mijn gezicht -laat het even inwerken- en breng mijn dagcrème aan. Deze toner zorgt er ook nog eens voor dat de crème beter word opgenomen door de huid. Je kan Breath of Fresh Air ook gebruiken als verfrissing op een warme dag. Ik merk wel dat het sprayen best “hard” gaat, het zou fijner zijn als de mist iets fijner zou zijn. Deze toner is verzorgend (mineralen uit de zee, en vitaminen) en verzacht de huid (o.a. door de aloë). Ik vind dit echt een heerlijk product, mijn droge huid knapt hier goed van op. Mocht je deze toner gebruiken in de zomer of bijvoorbeeld op vakantie, zet hem dan voor extra verfrissing in de koelkast.

lush4
De ingrediënten: 
Bronwater (Spring Water), Zeewater, vers (Fresh Sea Water), Parfum, Aloe vera gel, fair trade biologische (Aloe barbadensis), Carrageen extract (Chondrus crispus), Roos absolue (Rosa damascena), Patchouli essentiële olie (Pogostemon cablin), Rozemarijn essentiële olie (Rosmarinus officinalis), Zeewier absolue (Fucus vesiculosus), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Methylparabeen.

Lush Breath of Fresh Air is een héérlijke toner die ik er steeds bij pak, en die ook écht iets doet voor mijn droge huid. Stiekem hoop ik dat hier in Hengelo (of in de omgeving) een Lush winkel word geopend, nu bestel ik online alleen de verzendkosten houden mij dan soms een beetje tegen. Mocht deze toner op zijn, dan komt die zeker weer terug in een andere Lush bestelling! Nog wat informatie dit is een vegan product, en de producten van Lush worden niet getest op dieren.

Breath of Fresh Air kost €6,95,- (100 gram) of €13,25,- (250 gram) en te koop bij de Lush filialen of via de webshop.

 

Ben jij bekend met deze toner van Lush?
post signature

Volg:

9 Reacties

 1. oktober 13, 2015 / 8:17 am

  Oh deze klinkt echt fijn 😀 Ik denk dat ik vandaag maar meteen bij Lush langs ga om deze even te proberen 🙂

 2. oktober 13, 2015 / 9:47 am

  Ik heb lang de tea tree gebruikt! En die vond ik superleuk 😀

 3. oktober 13, 2015 / 10:24 am

  Nadat de Tea Tree Toner en Eau Roma Water mij zo goed bevielen, was ik heel erg benieuwd naar Breath of Fresh Air! Denk dat ik deze week maar even langs de Lush ga om hem aan te schaffen. Fijne review!

 4. oktober 13, 2015 / 10:39 am

  Het klinkt heel verfrissend. En lekker makkelijk toe te passen omdat je kunt sprayen.

 5. oktober 13, 2015 / 1:30 pm

  Zelf gebruik ik de tea tree en die vind ik erg fijn in gebruik 🙂
  Deze klinkt ook erg fijn!
  X

 6. Dewi
  oktober 13, 2015 / 3:55 pm

  lijkt mij een heerlijk product!

 7. oktober 13, 2015 / 5:52 pm

  Lijkt mij een fijne toner! Deze wil ik ook nog graag proberen.

 8. oktober 13, 2015 / 6:50 pm

  Hij klinkt erg fijn! Ik wil zelf binnenkort ook weer even óf langs Lush óf online bestellen. Het hangt een beetje af van hoeveel tijd ik heb, maar ik vind het toch wel jammer om bijna 7 euro aan verzendkosten te betalen! Ik stem ook echt voor meer Lush winkels haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge