Shop nieuwe beauty lanceringen:

Elemis
Too Faced
By Terry
Marc Jacobs
Clay and Glow
Caudalie
Milu
Jo Malone
Viseart
Elemis
Too Faced
By Terry
Marc Jacobs
Clay and Glow
Caudalie
Milu
Jo Malone
Viseart

Nieuwe artikelen:

  • FASHION INSPIRATIE | HUNKEMÖLLER, TOMMY HILFIGER & MEER

    FASHION INSPIRATIE | HUNKEMÖLLER, TOMMY HILFIGER & MEER
  • WEEKLY DIARY WEEK 2 2021

    WEEKLY DIARY WEEK 2 2021
  • MIJN FAVORIETE KEUKEN ITEMS

    MIJN FAVORIETE KEUKEN ITEMS
  • TIP | PINK GELLAC ADDITIONAL FAVORITES BOX

    TIP | PINK GELLAC ADDITIONAL FAVORITES BOX
  • TIPS OM IEMAND SIERADEN CADEAU TE DOEN

    TIPS OM IEMAND SIERADEN CADEAU TE DOEN
  • MARR COSMETICS GROW OIL

    MARR COSMETICS GROW OIL
  • HUIDVERZORGING DIE IK MOMENTEEL GEBRUIK

    HUIDVERZORGING DIE IK MOMENTEEL GEBRUIK
  • WAT VOOR EYELINER PAST BIJ JOUW OOGVORM?

    WAT VOOR EYELINER PAST BIJ JOUW OOGVORM?
  • MAISON MARGIELA REPLICA BY THE FIREPLACE

    MAISON MARGIELA REPLICA BY THE FIREPLACE
  • LETHAL COSMETICS VELVET DUSK EYESHADOW PALETTE

    LETHAL COSMETICS VELVET DUSK EYESHADOW PALETTE

REVIEW: JewelCandle.nl een sierraad in elke kaars!

REVIEW: JewelCandle.nl een sierraad in elke kaars!
Dat wij hier in huis gek zijn op geur kaarsen is volgens mij niks nieuws meer, ik was dus erg blij dat ik twee mooie kaarsen bij JewelCandle mocht uit kiezen. Wat deze kaarsen zo bijzonder maakt is dat er in de kaars zelf een sierraad zit verstopt. De grote variant is Cookies&Cream (120 branduren) en de kleinere variant (die overigens nog groot genoeg is) dat is Fruity Watermelon (80 branduren).

Op deze foto kan je aan de zijkant zien dat daar het sierraad zit verstopt! Bij de Cookies&Cream zit er een hanger in voor je ketting en bij de Fruity Watermelon een paar oorbellen. De waarde van deze sierraden liggen tussen de €10,- en €250,- , je weet van te voren niet wat je krijgt of hoeveel het waard is…een echte verrassing dus!
Wat word er gezegd over Cookies&Cream:
Verwen jezelf met onze lekker ruikende JewelCandle Cookies & Cream. Met deze kaars haal je zo de geur van vers gebakken koekjes in huis, zonder daarvoor de oven te hoeven aansteken.Deze kaars is een absolute must-have voor iedereen die zich thuis graag ontspant en het gezellig maakt onder het genot van de geur van vers gebakken biscuitjes. Als hoogtepunt ontvang je een prachtige hanger, die je JewelCandle ervaring helemaal compleet maakt.
 
Wat word er gezegd over Fruity Watermelon:
 
Uit deze geur zou je het liefst meteen een grote hap nemen.De fruitige nuance van onze JewelCandle Fruity Watermelon zorgt voor verkoeling op een warme zomeravond. De rustgevende en revitaliserende geur stimuleert je endorfines en brengt een goede sfeer het huis in. Als bijzonder hoogtepunt wordt je na enige branduren verrast met een prachtig paar oorbellen, dat zeker net zo in de smaak valt als onze handgemaakt JewelCandle.
 
 
 
Persoonlijk vind ik Fruity Watermelon het lekkerste ruiken, maar dat komt meer door mijn grote zwak voor meloen. Cookies&Cream is ook een lekkere geur alleen wat zoeter, wat ik trouwens totaal niet erg vind! De sierraden in mijn kaarsen zitten nog op hun plek ben je benieuwd naar wat erin zit? Zodra ik ze eruit heb gehaald maak ik een foto er van en deze plaats ik op Instagram, hou mijn account daar dus goed in de gaten.
 
Ik vind deze kaarsen vooral leuk om cadeau te doen het ruikt lekker en is nog origineel ook! Bij ons hebben ze een plek in de woonkamer gekregen en s’avonds gaan ze aan zodat de volgende ochtend de geur nog heerlijk aanwezig is.
 
 
Cookies&Cream kost €34,95,- , maar is nu in de aanbieding voor €29,95,-
Fruity Watermelon kost €24,95,- , maar is nu in de aanbieding voor €19,95,- 
 
Speciaal voor de lezers van Pinkit een kortingscode:
 
 
 
 
Welke geur lijkt jou het lekkerste?
 

post signature


Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

33 Reacties

  1. Agneta
    augustus 21, 2014 / 7:05 am

    Het concept is echt leuk bedacht! Ben wel benieuwd naar de waarde, maar hoop dat ze daar fair over zijn. Bedacht me wel hoe lang een bruidje zou moeten wachten voor de ring tevoorschijn komt mocht iemand haar willen vragen op die manier 😉

  2. Sas
    augustus 21, 2014 / 7:35 am

    Die zien er erg leuk uit!

  3. augustus 21, 2014 / 5:48 am

    Ik ben benieuwd naar het sieraad dat eruit komt. Alleen heb ik helaas geen instagram haha. Ik las op Facebook namelijk dat de ringen nep zijn en dat de kaarsen niet lang mee gaan. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

    • augustus 21, 2014 / 5:49 am

      Ik zal ze ook laten zien op vrijdag dan met onze week in foto’s (zodra ik ze eruit heb haha) en ik laat ze dan eerst taxeren bij een juwelier 😀 x

  4. augustus 21, 2014 / 6:02 am

    Wat leuk dat er een sieraad in zit! Mij lijkt Fruity Watermeloen het lekkerste 🙂

  5. Cindy
    augustus 21, 2014 / 8:07 am

    Wat een leuk concept! Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat je het sieraad eruit hebt!

    • augustus 21, 2014 / 8:29 am

      Ik heb ze er al uit 🙂 Maar moet ze nog even leuk op de foto zetten en wil ze laten taxeren 😀 x

  6. augustus 21, 2014 / 6:30 am

    Wat een onwijs leuk concept! Mij lijkt Fruity Watermeloen ook heerlijk!

  7. augustus 21, 2014 / 6:48 am

    Ik heb deze kaarsen eerder voorbij zien komen en ik vind dit echt zo’n leuk concept! Mij lijken beide geuren superlekker, maar ik denk dat fruity watermelon toch ook mijn favoriet zal zijn. 🙂 Ik ben echt heel benieuwd naar de sieraden, hopelijk zit er iets moois in!

  8. augustus 21, 2014 / 6:49 am

    Ik ben benieuwd! Ik heb een mooie ring en oorbellen

  9. augustus 21, 2014 / 7:13 am

    Wat een leuk concept! Ben benieuwd wat voor sieraden er tevoorschijn komen!

  10. Dianne Overbeeke
    augustus 21, 2014 / 9:29 am

    Wat leuk!! Dit heb ik nog nooit gezien en ik ben benieuwd naar de sieraden!

  11. Daniëlle
    augustus 21, 2014 / 9:34 am

    Super leuk idee! Ik ga gelijk op de website kijken 🙂

  12. Marion
    augustus 21, 2014 / 10:07 am

    Wat leuk, vooral omdat er ook nog een soort kadootje in zit 🙂 Ben ook erg benieuwd naar de sieraden!

  13. augustus 21, 2014 / 8:16 am

    Ik heb al vaker leuke en lovende artikelen over deze candles gelezen en dat maakt het wel erg aantrekkelijk voor mij….zelf vind ik de cookies en cream variant wel een uitdaging om te overwegen er ook eens een aan te schaffen…

  14. augustus 21, 2014 / 8:48 am

    Wat een leuk idee! Fruity Watermelon lijkt mij heerlijk, ik ben dol op dat soort geurtjes.

  15. augustus 21, 2014 / 9:10 am

    Wat een leuk idee zeg! Oeh, fruity watermelon lijkt me echt geweldig

  16. augustus 21, 2014 / 9:25 am

    haha ik vind het een beetje een vreemd concept eigenlijk! Maar cookies en cream… houd me maar tegen!

  17. Lizzy
    augustus 21, 2014 / 11:40 am

    Zo leuk zeg! Ik vind het heel origineel bedacht! Echt tof, gewoon een 2 in 1! Ik ben benieuwd naar de sieraden die erin zitten!

  18. augustus 21, 2014 / 11:42 am

    Ohhh deze kaarsen ben ik zo benieuwd naar! Het is dat ik net een lading kaarsen heb gekocht, anders bestelde ik deze meteen! Liefs.

  19. augustus 21, 2014 / 12:39 pm

    Leuk zeg! Erg origineel :D!

  20. augustus 21, 2014 / 12:45 pm

    Hmm vooral cookies & cream lijkt me erg lekker! Ik ben gek op geurkaarsen met foodie geuren 🙂

  21. augustus 21, 2014 / 1:13 pm

    De kaarsen lijken me echt heerlijk, extra leuk dat er nu ook een kadootje in zit! De geuren lijken me ook echt heerlijk.

  22. Patoir
    augustus 21, 2014 / 3:20 pm

    Haha, wat leuk, een juweel in een kaars! Deze moet ik onthouden voor mijn mama haar verjaardag, dankje! <3

  23. augustus 21, 2014 / 1:48 pm

    Wat leuk dat ze sieraden erin doen. Dat maakt ze toch uniek!

  24. Bibi Dounique
    augustus 21, 2014 / 5:12 pm

    Wat grappig, leuk idee! Die ga ik zeker een keer kopen.. leuk om cadeau te doen!

  25. augustus 21, 2014 / 6:39 pm

    Wat leuk, een sieraad in een kaars 🙂 ze zien er ook heel mooi uit zeg!

  26. augustus 22, 2014 / 7:51 am

    Ik vind het echt een leuk concept! Ben benieuwd welke sieraden jij hebt gekregen 🙂

  27. Jenn
    augustus 22, 2014 / 4:25 pm

    Ik heb ze al eens voorbij zien komen, erg leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
REVIEW: MAX & MORE Eyeshadow Palette Brown Eyes

Al een paar weken heb ik deze oogschaduw palette van MAX & MORE liggen "speciaal" voor mensen die bruine ogen...

Close