Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

REVIEW| ELF MINERAL INFUSED FACE PRIMER TONE ADJUSTING GREEN

REVIEW| ELF MINERAL INFUSED FACE PRIMER TONE ADJUSTING GREEN

Voor dat ik begin met mijn foundation gebruik ik bijna altijd wel een groene primer, zodat de rood in mijn gezicht geneutraliseerd worden. Als je een goede groene primer hebt en een goede basis (BB/ CC cream, foundation), dan zie je als het goed is geen roodheden meer plus een primer zorgt er voor dat je make-up langer blijft zitten. ELF heeft van de Mineral Infused Face Primer diverse varianten zoals de Tone Adjusting Green. De make-up producten van ELF (EyesLipsFace), zijn betaalbaar en bestaan uit diverse lijnen. Deze groene primer wilde ik al een tijdje proberen en nu deze is een pers pakket zat, is dat natuurlijk helemaal leuk! Ik heb deze groene primer de afgelopen weken getest en kan jullie er eindelijk wat meer over gaan vertellen.

elf2
Op het eerste gezicht ziet deze ELF Tone Adjusting Face Primer er netjes en wat luxer uit. De kleur lijkt zacht groen in de verpakking, maar schijn bedriegt haha! Zo op het oog is er niks mis met de verpakking, maar zelf toch voelt het wat goedkoop aan. De dop sluit wat moeilijker en ook al zit deze erop hij rammelt heel erg. Ik heb steeds het idee dat deze er zo vanaf kan vallen, hou hier eventueel rekening mee als je deze groener primer mee gaat nemen op reis.

elf3
“Tover uw gezicht om in een onberispelijk en glad schildersdoek met de 100% natuurlijke minerale gezichtsprimer. Ontwikkeld om overtollige olie, droogteschilfertjes, vergrote poriën en fijne lijntjes te bestrijden. Deze transparante en veelzijdige primer bereidt uw huid voor op make-up, zodat deze gelijkmatig aangebracht kan worden en langdurig blijft zitten.Tone Adjusting Green is ideaal voor het minimaliseren van roodheden en onvolkomenheden.”

De ingrediënten:
elf4

elf5
Ik had het al een beetje verklapt want in de flacon zelf lijkt de groene primer heel licht van kleur, maar het dotje op mijn hand is toch echt véél groener (moet gelijk aan de Ninja Turtles denken haha). Hopelijk gaat het een mooi resultaat worden, want zo’n diepe groene kleur heb ik nog nooit als primer gebruikt.

elf6
Op de eerste foto (links) draag ik helemaal niks en zoals je kan zien, heb ik vooral roodheden op en rondom mijn wangen en neus. Bij de tweede foto (midden) heb ik de ELF Mineral Infused Face Primer Tone Adjusting Green gebruikt, en ik zie helemaal geen groene waas. Bij mijn andere groenere primer zie ik er niet uit met één laag, maar deze van ELF laat niks zien op mijn huid. Nu weet ik niet of dat nou goed of slecht gaat uitpakken we zullen het zien! Bij de laatste foto (rechts) heb ik mijn make-up look afgemaakt ik gebruik over de primer een BB cream (als ik een hele dekkende foundation zou gebruiken dan is het eind resultaat niet helemaal eerlijk na mijn idee). Bij de look draag ik ook blush vandaar dat mijn wangen nog wel een beetje opvallen, maar de echte roodheden zie je niet.

De afgelopen weken heb ik deze ELF Mineral Infused Face Primer Tone Adjusting Green meerde keren erbij gepakt en ja ik vind dit echt een heel fijn product om te gebruiken. Niet alleen vanwege het feit dat mijn roodheden bijna tot zelfs niet meer opvallen, maar het is ook een goede basis om make-up op aan te brengen. Mijn huid voelt na deze primer namelijk een stuk gladder aan en ik heb ook echt het idee dat mijn make-up langer en beter blijft zitten. Allemaal plus punten! Er is voor mij zelf een klein min puntje en dat is de dop, maar misschien moet ik dat maar gewoon helemaal door de vingers zien omdat het product zelf zo goed is.

ELF Mineral Infused Face Primer Tone Adjusting Green kost €6,80,- (inhoud 14 gram) en is te bestellen via de webshop van EyesLipsFace.

Gebruik jij zelf ook wel eens een groene primer om jouw roodheden te neutraliseren?
post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

14 Reacties

 1. september 22, 2015 / 7:57 am

  Je ziet inderdaad dat de roodheid in je gezicht minder is met deze primer. Ik heb ook een primer van ELF die mij erg goed bevalt.

 2. YuSt
  september 22, 2015 / 8:07 am

  Ziet er goed uit! Roodheid is echt verzacht. Ik had de groene van de Action, maar die jeukte. Dus ik gebruik nu geen primer.

 3. september 22, 2015 / 8:21 am

  Wat een verschil. Door je review zou ik m bijna kopen maar heb geen rode huid 😉

 4. september 22, 2015 / 8:57 am

  Waaah groen whahaha! Maar het doet zn werk verder wel goed! ziet er prima uit!

 5. september 22, 2015 / 10:20 am

  Ik vind het resultaat erg mooi, roodheid is echt stukken minder. Ik vind de verpakking er heel luxe uitzien.

 6. irene
  september 22, 2015 / 10:24 am

  Ik gebruik eigenlijk nooit een primer..

  Liefs Irene

 7. september 22, 2015 / 11:50 am

  het ziet er inderdaad supergoed uit op je huid,en verminderd de roodhuid best wel behoorlijk wat…ik moet bekennen, ik gebruik echt nooit geen primers…en dat is best vreemd, ik heb lichte couperose en dan kan je volgens mij dat best ook wel goed gebruiken

 8. september 22, 2015 / 1:36 pm

  Het resultaat ziet er goed uit, klinkt als een fijne primer 🙂 X

 9. Manon
  september 22, 2015 / 4:41 pm

  Je ziet zeker wel verschil qua roodheid, ziet er goed uit!

 10. september 22, 2015 / 6:03 pm

  Dit had ik niet verwacht! Zo groen en toch tevreden!

 11. oktober 1, 2015 / 7:42 pm

  Klinkt als een geweldige primer! Ben er nu ook wel nieuwsgierig naar geworden

 12. Nikita
  maart 7, 2016 / 11:42 am

  Vanmorgen met foundation aan het klooien geweest op mijn wangen was hij goed, maR op en rond mijn neus was het bagger ivm de roodheid, ik ben gelijk op zoek gegaan op je blog naar een groene primer.

  Bedankt voor de tip, ga nog even kijken of je nog meer reviews over groene primers en dan een keuze maken,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge