Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021
  • Tips voor zachte en verzorgde handen

    Tips voor zachte en verzorgde handen
  • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

    Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
  • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

    Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
  • Weekly Diary week 39 2021

    Weekly Diary week 39 2021

REVIEW: Dr Hauschka Lipstick 07 transparent pink

REVIEW: Dr Hauschka Lipstick 07 transparent pink
Twee weken geleden was ik al enthousiast over de bronzer die ik opgestuurd had gekregen van Dr. Hauschka. Vandaag ga ik van het zelfde merk een lipstick laten zien, want dat ik gek ben op lip producten (waar ben ik nou niet gek op?) dat is gewoon een feit.

De huls vind ik er heel sjiek eruit zien verder is die basic en zie je duidelijk van welk merk het is. Aan de onderkant staat de kleur dit is “lipstick 07” persoonlijk had ik het net wat leuker gevonden als de echte naam erop had gestaan (die kan je o.a. vinden op de website). De kleur is in het echt een tikkeltje donkerder (ik laat echt altijd alles knal roze lijken…dankjewel licht inval). Een kleur als deze had ik volgens mij nog niet in mijn verzameling, dus ben er erg blij mee.
Alleen al van de swatch op mijn hand was ik alweer enthousiast de kleur en pigmentatie zijn erg mooi. Ik merkte trouwens wel dat lipstick een zachte kruidige geur heeft (net zoals de bronzer), maar hier merk ik als ik de lipstick draag zelf niks meer van.
Is de kleur niet prachtig? Ik vind het erg mooi de pigmentatie is super en de lipstick blijft prima zitten. Mocht je tussendoor wat eten/drinken dan is het wel mooier als je de kleur een beetje bijwerkt. De lipstick is makkelijk aan te brengen, glijd over je lippen en het aller belangrijkste hij droogt je lippen niet uit.
De Dr. Hauschka lipstick 07 transparent pink kost €16,95,- en is o.a. hier te bestellen.
 
 
Wat vinden jullie van deze kleur?

post signature

*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

26 Reacties

  1. Inge | blogboutique
    september 21, 2014 / 6:17 am

    Staat je mooi. Fijne review. Xx

  2. september 21, 2014 / 5:16 am

    Een erg mooie kleur, past heel mooi bij je. Fijn subtiel glansje ook.

  3. Marlayne Vermeulen
    september 21, 2014 / 8:24 am

    Mooie lipstick!

  4. september 21, 2014 / 6:33 am

    Mooie kleur, staat mooi!

  5. Tamara
    september 21, 2014 / 10:09 am

    Hoe u telkens praat en schrijft over producten zou je die direct ook willen gaan kopen �� Staat u beeldig trouwens! Als ik zou moeten opsommen waar ik van hou ben ik morgen nog bezig �� Bianca ik wens u en uw gezin een fijne zondag toe x

  6. september 21, 2014 / 8:48 am

    Ik houd van lipsticks met glans, deze is echt heel mooi.

  7. september 21, 2014 / 8:59 am

    Echt een mooie kleur lipstick =)
    Fijne review heb je geschreven.
    Liefs Jorinda

  8. september 21, 2014 / 9:00 am

    Het pigment is inderdaad erg goed. De glans is net perfect!

  9. Mandyforyou
    september 21, 2014 / 10:13 am

    De kleur is erg mooi al ben ik wel iemand die vaker rood draag

  10. Infinity
    september 21, 2014 / 3:29 pm

    Mooie pigmentatie!

    Liefs,
    Eva ♥

  11. september 21, 2014 / 8:07 pm

    Wat een mooi kleurtje & wat fijn dat het de lippen niet uitdroogt ! 😀

  12. september 21, 2014 / 8:49 pm

    Wat een mooi kleurtje! Fijn dat hij je lippen ook niet uitdroogt!

  13. september 21, 2014 / 10:58 pm

    de kleur is onwijs mooi….Ja, ik vind dit echt een toppertje….

  14. september 22, 2014 / 5:58 am

    Hele mooie kleur zeg! De glans vind ik ook echt mooi! 😀 Staat je ook goed :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge