NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Clarins
Narciso
NYX
Guerlain
BE Creative
Flowerbomb
Jimmy Choo
Smashbox
Lancome
Charlotte Tilbury
Clarins
Narciso
NYX
Guerlain
BE Creative
Flowerbomb
Jimmy Choo
Smashbox
Lancome
Charlotte Tilbury

Nieuwe artikelen:

  • HET REINIGEN VAN JE HUID

    HET REINIGEN VAN JE HUID
  • VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN

    VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN
  • MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW

    MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW
  • 100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

    100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE
  • WEEKLY DIARY WEEK 8 2021

    WEEKLY DIARY WEEK 8 2021
  • GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON

    GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON
  • MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION

    MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION
  • L’OREAL PARIS HYALURON SPECIALIST MICELLAR WATER & TONER

    L’OREAL PARIS HYALURON SPECIALIST MICELLAR WATER & TONER
  • THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH BOUNCY JELLY MIST

    THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH BOUNCY JELLY MIST
  • IN THE MIX | DIVERSE MAKE-UP VAN HET MERK SHISEIDO #2

    IN THE MIX | DIVERSE MAKE-UP VAN HET MERK SHISEIDO #2

REVIEW: Catrice Viennart C03 Klimt’s Ardent Kiss Shimmer Lip Colour

REVIEW: Catrice Viennart C03 Klimt’s Ardent Kiss Shimmer Lip Colour
De nieuwste LE van Catrice “Viennart” ligt binnenkort bij ons in de winkels (edit: bij sommige filialen is deze LE al te koop!), maar bij de DM in Duitsland is deze al even te koop. Ik stond voor het schap van Catrice en had eigenlijk helemaal niet door dat het de nieuwste Limited Editie was die wij ook binnenkort gaan krijgen. Ik was niet helemaal onderste boven van de producten tot ik deze lipstick zag. Het gaat om de kleur C03 Klimt’s Ardent Kiss.

De kleur ziet er mooi donker rood uit een Vampy kleur die ik nog niet had in mijn collectie. Normaal draag ik veel roze tinten, maar ik begin steeds meer een zwak te krijgen voor wat donkere rode en paarse tinten. Naast deze kleur zijn er nog twee kleuren uit deze LE, maar zoals ik al eerder heb gezegd ik was er niet zo onderste boven van.
De pigmentatie is erg goed zoals we van de Catrice lipstick’s gewend zijn en de kleur komt wat feller over dan ik eigenlijk had verwacht. Het is een Shimmer finish je hebt dus wel twee laagjes nodig wilt de kleur goed dekkend zijn op je lippen, en je moet van een glans houden maar dit weet je als je de lipstick koopt. Zelf vind ik een glans alleen maar mooi heb daar dus helemaal geen moeite mee, plus mijn lippen worden niet uitgedroogd nog een plus punt.
De kleur komt iets lichter over dan dat het in werkelijkheid is, maar ik had de lipstick eigenlijk nog wat donkerder verwacht. Ondanks dat de kleur wat lichter uit valt vind ik dit toch wel een pareltje in mijn collectie, ben er erg blij mee. De lipstick geeft wel af na wat eten en drinken dus je moet het wel een paar keer goed bijwerken.
Als het goed is (dit kan per filiaal nog wel eens verschillen) ligt de Viennart LE eind november/ begin december in de filialen van de Kruidvat en Trekpleister en ik zou zeker even gaan kijken bij deze kleur lipstick vind dit echt een aanrader.
De Catrice Viennart C03 Klimt’s Ardent Kiss Shimmer Lip Colour lipstick kost €3,99,- en is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.
Wat wil jij gaan proberen te scoren van de LE Viennart?

post signature

Volg:

34 Reacties

  1. november 24, 2014 / 12:20 pm

    Ik heb deze lipstick ook gekocht. Het is een prachtig kleurtje voor dit najaar! X

  2. november 24, 2014 / 12:29 pm

    Ik vind het op zich best een mooie kleur, maar ik draag niet heel veel rood…
    Dus ik sla hem toch maar over! 🙂

  3. Faat
    november 24, 2014 / 12:37 pm

    bij ‘mijn’ kruidvat ligt hij al een tijdje inde schappen. Ik vind hem mooi!

    • november 24, 2014 / 12:40 pm

      Oh dan lopen de filialen hier heel erg achter heb het in het artikel gezet dankjewel voor je reactie 🙂 x

  4. Bianca | Glamorous Lifestyle
    november 24, 2014 / 1:50 pm

    Leuke kleur! Al is ie voor mij toch iets te donker haha!

  5. november 24, 2014 / 1:06 pm

    Ik vind het een hele mooie kleur, ik heb alleen niks gekocht van deze collectie

  6. november 24, 2014 / 2:44 pm

    Hele mooie kleur. Ik wil nog wel gaan kijken voor deze collectie eind van deze maand.

  7. november 24, 2014 / 2:57 pm

    Kleur staat je mooi! Ik vind dit een mooie kleur alleen lijkt het op je hand net wat knallender dan op je lippen, ligt dit aan het licht of is er gewoon verschil?

    • november 24, 2014 / 3:21 pm

      Mijn lippen zijn erg gepigmenteerd van kleur denk dat het ook een beetje mee speelt 🙂 x

  8. Marlayne Vermeulen
    november 24, 2014 / 3:58 pm

    Mooi kleurtje!

  9. november 24, 2014 / 3:44 pm

    Het is echt een mooie lipstick =)
    Ik had hem bijna mee genomen maar ik twijfelde teveel maar hij blijft mooi !
    Liefs Jorinda

  10. november 24, 2014 / 4:16 pm

    Fijne kleur rood, staat je goed. Ik ga de LE skippen deze keer, mijn producten van de vorige LE van Catrice heb ik ook al weggegeven namelijk.

  11. november 24, 2014 / 4:53 pm

    Erg mooi kleurtje! Ik hou hier wel van rond de kerstdagen. 😀

  12. Inge | blogboutique
    november 24, 2014 / 6:51 pm

    Woow, gave kleur! Prachtige lipstick. Ik wil hem!

  13. shoppingsarah.com
    november 24, 2014 / 6:55 pm

    Wat een mooie kleur! Ik had hem minder gepigmenteerd verwacht. Ik zag hem ook liggen in de winkel en had hem geswatched maar was eigenlijk niet onder de indruk, maar nu ik hem zo zie denk ik toch wel ja mooie kleur!

  14. november 24, 2014 / 5:55 pm

    Ik had hem ook donkerder verwacht, maar hij ziet er alsnog tof uit.

  15. Jouvence
    november 24, 2014 / 7:12 pm

    prachtige kleur ♥

  16. november 24, 2014 / 7:09 pm

    Ik wist helemaal van niks over deze LE, dus moet het dringend eens van nader bekijken in Kruidvat, haha. Mooi diep rood kleurtje!

  17. november 24, 2014 / 7:10 pm

    Ik ben de laatste tijd groot fan van rode lipsticks, ik vind deze kleur jou ook erg mooi staan!

  18. november 24, 2014 / 8:23 pm

    Ik vind vooral de namen zo leuk van deze LE, de kleur had van mij veel donkerder gemogen maar deze kleur lijkt wel eerder terug te komen in Klimt’s werk.

  19. november 24, 2014 / 8:29 pm

    Ik heb zo getwijfeld om ‘m te kopen. Uiteindelijk niet gedaan. Ik vond ‘m erg vlekkerig overkomen op mijn handen (swatch). Al is de kleur wel erg mooi!

  20. Jenn
    november 24, 2014 / 9:41 pm

    Mooie kleur!

  21. Infinity
    november 25, 2014 / 3:33 pm

    Mooie intense kleur! Moet ik zeker eens gaan halen in de winkel! <3

  22. Amanda
    november 26, 2014 / 8:48 pm

    Die heb ik gisteren gekocht, maar nog niet uitgetest. Ziet er wel mooi uit op je lippen 🙂

  23. november 30, 2014 / 2:58 pm

    Mooie lipstick! Ik ben dol op rode lipstick en kwam tot de conclusie dat ik al 11 rode lipsticks en 2 rode lipstains in mijn collectie heb hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY: The Body Shop Wishlist

Er zijn zoveel leuke dingen speciaal voor de feestdagen naast het lekkere eten en de nieuwe kleding, zijn er ook...

Close