Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Maison Margiela Replica When The Rain Stops

    Nieuw | Maison Margiela Replica When The Rain Stops
  • Kylie Cosmetics High Gloss Partner in Crime & Posie K

    Kylie Cosmetics High Gloss Partner in Crime & Posie K
  • Unboxing Styletone Januari 2022 – Ultimate Styletone Box

    Unboxing Styletone Januari 2022 – Ultimate Styletone Box
  • Tips voor de optimale intieme verzorging

    Tips voor de optimale intieme verzorging
  • SHEIN X WORKING FROM HOME

    SHEIN X WORKING FROM HOME
  • Deze skincare trends zijn here to stay in 2022

    Deze skincare trends zijn here to stay in 2022
  • Charlotte Tilbury Charlotte’s Beautiful Skin Foundation

    Charlotte Tilbury Charlotte’s Beautiful Skin Foundation
  • Queen Tarzi The Royal Mascara

    Queen Tarzi The Royal Mascara
  • Anastasia Beverly Hills Face Palette Italian Summer

    Anastasia Beverly Hills Face Palette Italian Summer
  • Lookfantastic Beauty Box Unboxing Januari 2022

    Lookfantastic Beauty Box Unboxing Januari 2022

REVIEW: Burt’s Bees Basispakket voor Lichaamsverzorging

REVIEW: Burt’s Bees Basispakket voor Lichaamsverzorging
Burt’s Bees is een merk wat ik alleen maar ken van positieve review’s, maar zelf had ik het nog nooit gebruikt. Toen ik dit basispakket zag wilde ik deze gelijk gaan testen, er zitten namelijk 5 producten in (niet allemaal in een groot formaat) en dat is prima om er mee kennis te maken. Naast dat het een leuk formaat is om uit te proberen, is dit ook nog eens een handig formaat om mee op reis te nemen, of voor in je handtas (dan heb ik het vooral over de lippenbalsem en handzalf).

De inhoud:
– Natuurlijk voedende Melk & Honing bodylotion (25g).
– Zeep Schors en Kamille diepe reinigingscrème  (20g).
– Handzalf (8,5g).
– Lippenbalsem.
– Kokosvoetencrème (20g).
Mijn eerste indruk was vooral dat het er erg leuk uit ziet en dat de geur iets aparter is dan ik gewend ben (en apart bedoel ik absoluut niet op een verkeerde manier). De producten bestaan o.a. uit verzachtende bijenwas, natuurlijke zachte karnemelk, verrijkende oliën en genezende plantenextracten.
De bodylotion is al bijna op deze gebruik ik elke keer een beetje vind de geur lekker en hij verzorgt mijn huid ook nog eens goed. Ook de reinigingencrème doet wat die “moet” doen en is ook nog eens heel zacht voor mijn gevoelige huid. De lippenbalsem gebruik ik vooral over dag omdat er pepermunt in zit geeft dat een beetje een “warm” gevoel, dit vind ik in de avond als ik ga slapen (dan breng ik ook vaak een lippenbalsem aan) niet zo fijn. Voor overdag is dit de lippenbalsem die ik steeds opnieuw blijf gebruik gewoon omdat die erg fijn is en nog eens goed is voor mijn lippen. De voetencrème met kokos heeft echt een heerlijke geur, denk dat het komt omdat ik verslaafd ben op kokos en mijn voeten graag goed verzorg (ze worden er lekker zacht van). Het product wat ik het minste vaak gebruik is de handzalf deze zit in mijn handtas. Ik gebruik het wel, maar ik denk dat door de vaste vorm ik er gewoon een beetje aan moet wennen.
Zo’n setje vind ik dus helemaal top daar door heb ik een nieuw merk leren kennen en mooie producten ontdekt, vind dit dus zeker een aanrader en het is een leuk cadeau om aan iemand te geven (of te krijgen).
Het Burt’s Bees Basispakket voor Lichaamsverzorging kost €15,95,- en is te koop bij de webshop Biggreensmile .
Ben jij bekend met dit merk?

post signature

*Dit product is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

19 Reacties

  1. Lizzy
    oktober 2, 2014 / 5:51 am

    Wat een fijn pakket! Dit merk lijkt me zó goed! 🙂 De lipproducten zou ik wel willen! Ik ben namelijk verslaafd aan lipproducten haha!

  2. oktober 2, 2014 / 5:42 am

    Wéér van die heerlijke producten lijkt me. Fijn zo’n setje om uit te proberen. Daar ben ik echt fan van! Zouden alle merken eigenlijk moeten doen 🙂

  3. shoppingsarah.com
    oktober 2, 2014 / 7:46 am

    Klinkt super lekker en goed! Hier ben ik ook nog steeds zo benieuwd naar! X

  4. oktober 2, 2014 / 5:57 am

    Oh wat lekker! Ik heb één lippenbalsem van Burt’s Bees en hij is bijna op! Hij was echt heerlijk! Ik ben ook wel erg benieuwd naar de andere producten. Leuk dat het in één pakketje verkrijgbaar is!

  5. oktober 2, 2014 / 7:39 am

    Leuk setje! Handig voor onderweg. Ik vind dit overigens een erg fijn merk 🙂

    Liefs,
    Kim

  6. oktober 2, 2014 / 7:40 am

    dit is nu zoiets wat heel hoog op mijn, ikwilhethebbenomte…lijstje staat, hier ben ik zo nieuwsgierig naar!

  7. oktober 2, 2014 / 8:15 am

    Ik heb zelf ook zo’n kitje liggen, wel een iets andere dacht ik maar ik hoor ook alleen maar goede dingen over Burt’s Bees. Snel maar eens uittesten.

  8. oktober 2, 2014 / 8:42 am

    Wat een leuke setje =)
    Ik kende het merk nog niet maar klinkt als een fijn merk.
    Liefs Jorinda

  9. oktober 2, 2014 / 9:15 am

    Wat een mooi setje! Heb zelf al een aantal dingen van Burt’s Bees geprobeerd en ‘t smaakt naar meer 🙂

  10. oktober 2, 2014 / 10:59 am

    Ik ben echt onwijs fan van Burts Bees. In Amerika kocht ik het altijd en gebruik al iets van 4 jaar de gezichtsscrub 🙂

  11. oktober 2, 2014 / 11:01 am

    Ik heb em eerder voorbij zien komen. De verpakking trekt mij niet, als ik dit in de winkel zou zien dan zou ik er niet naar om kijken. Door dit review klinkt het al stukken beter. Ben heel benieuwd naar de geur.

  12. oktober 2, 2014 / 10:49 pm

    Lijkt me een heel fijn pakket, mooi merk ook 🙂

  13. oktober 6, 2014 / 10:49 am

    Zulke pakketjes zijn inderdaad echt zeer handig! Lijken me fijne producten. Ik kende het merk zelf ook nog niet, dus zeer handig om het dan te leren kennen via zo’n pakket :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge