Nieuwe artikelen:

  • Weekly Diary week 42 2021

    Weekly Diary week 42 2021
  • Hema lanceert nieuwe 100% vegan geurlijnen

    Hema lanceert nieuwe 100% vegan geurlijnen
  • Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller

    Teaology Rose Quartz Vibrating Face Roller
  • Swatches Pink Gellac Uncovered7 collectie

    Swatches Pink Gellac Uncovered7 collectie
  • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS

    IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS
  • Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen

    Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen
  • Lancôme Adventskalender 2021

    Lancôme Adventskalender 2021
  • Weekly Diary Week 41 2021

    Weekly Diary Week 41 2021
  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen

REVIEW| 3 X EYESLIPSFACE MOISTURIZING LIPSTICK

REVIEW| 3 X EYESLIPSFACE MOISTURIZING LIPSTICK

Als een echte lipstick junkie ben ik dagelijks opzoek naar de mooiste lip producten, en het is een leuke bijkomstigheid als ze dan ook nog eens betaalbaar zijn. Ik heb al diverse lipsticks geprobeerd van ELF, alleen nog niet uit de Moisturizing lijn (hydraterende lipstick). Ik heb drie kleuren ontvangen namelijk: Pink Minx, Rosy-Go-Round en Flirty & Fabulous. Leuke namen en zo op het oog ook prachtige tinten!

elf1
Omdat ik deze lipsticks nog nooit eerder had gezien, dacht ik dat ze nog al lang waren. Dit komt door het doosje, maar qua formaat zijn ze gewoon normaal. Op de verpakking staat duidelijk de naam aangegeven, plus aan de gekleurde rand kan je zien om welke kleur het precies gaat.

elf2
De ELF moisturizing lipsticks zitten in een zwarte, bijna vierkante huls. Matte zwart en in het midden zit een glanzende zwarte rand als detail. Aan de onderkant kan je ook zien om welke kleur lipsticks het gaat, erg handig voor als je de lipsticks bewaard in een acrylic organizer.

elf4Van links naar rechts: Pink Minx, Rosy-Go-Around, Flirty & Fabulous.

Wat een beauty’s! Ik had om eerlijk te zijn niet zulke prachtige kleuren verwacht. De lipsticks heb ik online uitgekozen, en daar zijn de kleuren sowieso anders dan in het echt. Dit zijn precies drie kleuren, die ik erg graag draag.

elf5
“De fluweel zachte textuur van deze nieuwe lippenstift gamma, geeft een intense, ultra gepigmenteerde kleur aan je lippen. Verrijkt met Shea boter en vitame A, C en E om je lippen te voeden en te hydrateren! Long-lasting effect gegarandeerd.”

De ingrediënten:
Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Petrolatum, Ceresin, Ethylexyl Palmitate, Hydrogenated Polycedene, Microcrystalline Wax (Cera Microcrystallina), Polybuten, Paraffin, Synthetic Beeswax, Polyethylene, Copernicia Cerifera (Caranuba) Wax, Silica Dimethyl Silylate, Fragrance (Parfum), Butryospermum Parkil (Shea) Butter, Retinyl Palmitate (VA), Tocopheryl Acetate (VE), Ascorbyl Palmitate (VC), Propylparaben.

elf6
Omdat de moisturizing lipsticks vooral een hydraterende en verzorgende werking hebben, had ik al niet verwacht dat de kleuren een super dekking zouden hebben. Toch vind ik de swatches op mijn hand er totaal niet verkeerd eruit zien. Vooral Pink Minx vind ik er onwijs mooi eruit zien, eigenlijk zijn ze gewoon alle drie super haha! Voor dat je de lipsticks aanbrengt wel even je lippen goed scrubben, anders zijn sommige velletjes wel goed te zien.

elf7Pink Minx

elf8Rosy-Go-Round

elf9Flirty & Fabulous

Deze lipsticks voelen zacht en verzorgend aan op mijn lippen, en drogen zoals verwacht mijn lippen absoluut niet uit. De kleur kan je opbouwen, zodat ze net iets intenser worden. Ik vind de ELF Moisturizing lipsticks erg fijn om te gebruiken, je moet ze alleen wel bijwerken na wat eten/drinken. De kleuren blijven ongeveer 2 á 3 uur netjes op zijn plek zitten. Ik denk dat vooral Pink Minx mijn nieuwe favoriet gaat worden, ben helemaal verliefd geworden op deze kleur. Naast dat de lipsticks goed betaalbaar zijn, een goede kwaliteit hebben zijn ze ook nog eens proefdiervrij.

De ELF Moisturizing lipsticks kosten €4,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de webshop van EyesLipsFace.nl

Welke kleur vind jij het mooiste?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

12 Reacties

  1. januari 6, 2016 / 7:55 am

    Eerst dacht ik dat de kleur niet echt mijn kleur is, maar wauw wat een prachtige kleur op je hand. Ik ben onder de indruk. En dan ook nog proefdiervrij met een mooie prijs. Top!

  2. januari 6, 2016 / 8:53 am

    Wauw, de drie kleuren staan je mooi! Zelf zou ik voor Rosy Go Round kiezen omdat ik denk dat de andere kleuren me niet zo goed zullen staan. Ik moet dringend nog eens bestellen bij ELF want ze hebben zo’n mooie make-up en het is nog betaalbaar ook X

  3. januari 6, 2016 / 9:42 am

    Leuke lipsticks, ik moet echt nodig weer bestellen bij ELF!

  4. Esmee
    januari 6, 2016 / 10:31 am

    De eerste twee kleuren vind ik ontzettend mooi!
    XOXO esmee

  5. januari 6, 2016 / 5:08 pm

    Fijne review! Ik vind ze je allemaal mooi staan. Ik heb ook zo’n lipstick maar dan in een heel donkerrode tint. Vind de formule heel fijn!

  6. januari 6, 2016 / 6:06 pm

    Wat een mooie kleuren zeg! Subtiel, maar wel heel mooi! Ik ben benieuwd of de lipsticks uit deze lijn beter bij mijn lippen uitpakken, want die uit de 1 euro lijn heb ik ooit eens geprobeerd en daar kreeg ik een beetje droge lippen van!

  7. januari 6, 2016 / 11:19 pm

    ze zien er echt allemaal heel goed uit, persoonlijk val ik het meeste voor Rosy go Round, die kleur is wat opvallender maar eigenlijk moet ik denk ik gewoon maar eens een wat meer peachy achtige tint gaan proberen, want Pink mink vind ik toch op je hand ook wel heel erg mooi van kleur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge