Nieuwe artikelen:

  • MIJN FALL FASHION WISHLIST

    MIJN FALL FASHION WISHLIST
  • MONTALE PARIS STARRY NIGHTS

    MONTALE PARIS STARRY NIGHTS
  • CHATELIER INSTANT PLUMP SERUM

    CHATELIER INSTANT PLUMP SERUM
  • TIP | FYD AROMA DIFFUSER (ACTION)

    TIP | FYD AROMA DIFFUSER (ACTION)
  • BATH & BODY WORKS SHOPLOG

    BATH & BODY WORKS SHOPLOG
  • NIEUW FOREO BEAR

    NIEUW FOREO BEAR
  • YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK

    YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK
  • ARIANA GRANDE CLOUD

    ARIANA GRANDE CLOUD
  • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

    GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
  • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

    WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

REVIEW: 3 VERSCHILLENDE LIPSTICKS VAN YVES ROCHER

REVIEW: 3 VERSCHILLENDE LIPSTICKS VAN YVES ROCHER
Regelmatig plaats ik een bestelling bij Yves Rocher, maar dan zijn het vooral douche producten. Op de website staan ook diverse make-up producten, maar ik vind online bestellen zonder te swatchen soms echt nog wel een beetje spannend. Toch heb ik de gok genomen en drie totaal verschillende lipsticks besteld, vandaag ga ik jullie laten zien en vertellen wat ik er van vind.
Zoals ik al had verteld online kleuren kiezen is soms best lastig, ik ben blij met de kleuren die ik heb ook al zijn ze niet allemaal als verwacht. Ik heb gekozen voor (vlnr): Rose BonBon, Amethyste en Coral Voile. De verpakkingen zien er prima uit alleen die van Rose BonBon ziet er wat goedkoper uit en doet mij iets meer denken aan een budget lipstick. Ik heb gekozen voor twee roze kleuren en een koraal kleur, alleen deze vind ik er zelf meer peachy eruit zien, dat blijft gewoon de gok nemen met online bestellen.Bij alle drie de lipsticks word beweerd dat ze hydraterend of verzorgend zijn dat is sowieso een eigenschap wat ik graag heb bij een lipstick. Ik heb namelijk snel dat mijn lippen uitdrogen en als ik dan een lipstick gebruik die dat erger maakt, dan vind ik dat echt een reden al om het product niet meer te gebruiken en dat is natuurlijk ook zonde.
De swatches op mijn hand (vlnr) Coral Voile, Rose BonBon en Amethyste.

Vooral bij de kleur Amethyste ben ik echt onder de indruk, wat een mooie diepe roze kleur en die pigmentatie! Deze lipstick komt uit de intense kleuren lijn en ik vind hem nu al prachtig. Rose BonBon vind ik erg licht overkomen en Coral Voile ziet er prima uit, moet alleen een beetje aan de kleur wennen.
En hier zijn de kleuren op mijn lippen, jullie kunnen vast al raden welke mijn favoriet is of niet? Coral Voile is makkelijk aan te brengen, voelt romig aan en droogt zeker de lippen niet uit. Het is niet echt mijn kleur, maar ik ga zeker andere kleuren uit deze lijn proberen. Rose BonBon vind ik de minste van de drie en zeker voor het bedrag wat je er voor betaal. De kleur is niet super dekkend en er zijn genoeg lipsticks die meer budget vriendelijk zijn die een beter resultaat geven. Dan mijn favoriet Amethyste op de foto komt de kleur net wat meer rozer over het is een tikkeltje donkerder, maar jeetje wat een kleur! Het aanbrengen gaat iets stroever en de lipstick is niet zo hydraterend, maar voor deze kleur en pigmentatie vind ik dat alles behalve erg. Dit is ook de beste lipstick van de drie qua houdbaarheid na wat eten en drinken blijft de lipstick zitten terwijl je de andere twee moet bijwerken.

– Verzorgende lipstick Coral Voile kost €17,90,-.
– Lipstick Rose BonBon kost €8,50,-.
– Hydraterende crème lipstick Amethyste kost €14,90,-.

 

Ik besef heel goed dat sommige mensen deze lipsticks wat aan de dure kant vinden, mijn tip is dan ook wacht een sale/korting af. Yves Rocher heeft bijna altijd wel producten in de aanbieding zo heb ik deze drie kunnen scoren met 50% korting.

 
Welke kleur vind jij zelf het mooiste?

post signature

Volg:
Share:

39 Reacties

  1. januari 17, 2015 / 6:42 am

    Mooi! Vooral Amethyste vind ik een prachtige kleur, vol en diep. Die heeft wat mij betreft trouwens ook nog de mooiste verpakking 🙂

  2. januari 17, 2015 / 7:01 am

    Tjeetje, wat is een Amethyste een mooie sprekende kleu, die spreekt mijzelf echt,ook het meeste aan…Als ik naar Rose bonbon kijk krijg ik eigenlijk een beetje de indruk dat het meer een lipbalsem is…en voor de prijs is het resultaat zeker teleurstellend…

  3. januari 17, 2015 / 7:57 am

    Wat een mooie lipsticks =)
    Vooral Amethyste is echt heel mooi !
    Liefs Jorinda

  4. januari 17, 2015 / 7:58 am

    Wauw, Amethyste vind ik een prachtige kleur die je onwijs mooi staat!

  5. januari 17, 2015 / 8:09 am

    Wauw, die Amethyste ziet er zo mooi uit op je lippen! Leuk ook dat je foto’s hebt bijgeplaatst, dat is altijd nog makkelijker om te zien dan swatches.

  6. Marlayne Vermeulen
    januari 17, 2015 / 9:20 am

    Mooie lipsticks!

  7. januari 17, 2015 / 8:26 am

    Coral voile spreekt mij erg aan, een vrolijk kleurtje die je gerust in de zomer kan dragen! Jammer dat Rose BonBon tegenvalt, voor de prijs is het een echte tegenvaller!

  8. nailsforfun.nl
    januari 17, 2015 / 9:31 am

    Wauw! De donkerroze kleur ziet er echt geweldig uit! Het koraal kleurtje staat je erg goed meis!

  9. Agneta
    januari 17, 2015 / 10:11 am

    Ik vind de Amethyste ook het mooiste op je lippen, maar misschien ben ik al zo gewend aan Bianca en haar roze lippen dat het niet meer eerlijk is er om naar te kijken 😉 De rose BonBon valt heel erg tegen moet ik zeggen en de andere tja, vind het niet helemaal jouw kleurtje.
    Wel weer leuke review!

    Liefs Agneta

  10. januari 17, 2015 / 9:47 am

    Mooie kleur! Vind die donkerroze denk ik het mooist, maar eigenlijk kan ik gewoon niet kiezen en staan ze je allemaal!

  11. januari 17, 2015 / 10:18 am

    Mooie kleuren! Ik vind Amethyste er wel uitspringen! De prijs vind ik wel een beetje veel voor wat het resultaat maar is…

  12. januari 17, 2015 / 11:20 am

    Mooie kleuren! Maar ik vind ze op zich wel prijzig.. Dan koop ik liever een MAC lipstick! 🙂

    • januari 17, 2015 / 12:13 pm

      Dankjewel en dat ben ik zeker met je eens daarom koop ik de lipsticks alleen maar in de sale x

  13. januari 17, 2015 / 12:50 pm

    Oeps ik vind natuurlijk weer de twee duurste het leukst… De linker en de rechter van de foto’s op je lippen vind ik écht heel mooi! Ik heb nog niets van dit merk, slecht he?

  14. Patricia Schmitz-Heres
    januari 17, 2015 / 2:53 pm

    Ik vind Yves Rocher inderdaad aardig duur, maar daar staat wel tegenover dat ze wel goede producten hebben. En inderdaad, met de kortingsacties is het nog wel te doen. De eerste twee foto’s vind ik het mooiste. Ik ben niet zo heel erg van de hele felle kleuren haha.

  15. januari 17, 2015 / 2:37 pm

    Ik vind Amethyste het mooist! Lekker fel, hihi!

  16. marjoleine107
    januari 17, 2015 / 5:13 pm

    Wat een prachtige kleuren ! 🙂

  17. januari 17, 2015 / 4:56 pm

    Amethyste is mijn favoriet! Eigenlijk zijn alle drie heel erg mooi!

  18. Britt -Radianto-
    januari 18, 2015 / 11:21 am

    Wow, je site ziet er al super mooi uit! Mooie kleuren! Coral Voile vind ik er het leukste uitzien!

    • Bianca
      Auteur
      januari 18, 2015 / 1:30 pm

      Dankjewel meis xxx

  19. januari 18, 2015 / 3:27 pm

    Wauw, Amethyste is echt super mooi! En wat ziet je nieuwe website er mooi uit 🙂

  20. januari 18, 2015 / 3:48 pm

    Ik ga het nog eens zeggen: je nieuwe website is echt heel mooi! Vind ’t echt geslaagd. En de lipsticks zien er ook goed uit, vooral die koraaltint vind ik mooi.

  21. januari 18, 2015 / 4:36 pm

    wat een fijne review, ik vind de middelste kleur het mooiste! Ik hou nooit zo van de wat fellere, maar ze staan jou alle 3 wel goed..

  22. januari 18, 2015 / 6:10 pm

    Wat een gave kleurtjes! Ik vind ze inderdaad wel aan de prijzige kant, maar met korting is het wel te doen

  23. januari 18, 2015 / 7:06 pm

    Amethyste is echt een prachtig kleurtje! Inderdaad best prijzig, maar als je er blij mee bent, valt dat nog goed mee!

  24. Ilona
    januari 18, 2015 / 8:49 pm

    Wauw, prachtige kleurtjes heb je gekocht! x

  25. Emke
    januari 18, 2015 / 9:39 pm

    Leuke lipstick!

  26. januari 19, 2015 / 12:33 pm

    Mooie kleurtjes! Ik zou voor de felste kleur gaan, maar jammer dat die niet zo hydrateert. x

  27. januari 19, 2015 / 1:55 pm

    Ze hebben allemaal wel een erg mooie kleur zeg (: Met korting shoppen is natuurlijk altijd beter.

  28. januari 19, 2015 / 4:08 pm

    Mooie lipsticks :)!
    Wat je is blog leuk geworden, ik zou niet weten hoe ik mijn blog zou moeten verhuizen van Blogger naar wordpress!
    X

    • Bianca
      Auteur
      januari 19, 2015 / 4:10 pm

      Dankjewel meis ik ga daar binnenkort een artikel over maken met uitleg , hopelijk lukt het jou dan ook 🙂 x

  29. januari 21, 2015 / 11:58 am

    Mooi! De laatste is mijn favoriet

  30. januari 21, 2015 / 1:48 pm

    Ik vind Coral Voile echt een prachtig kleurtje!! Wauwie 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
PERSONAL: ONZE WEEK IN FOTO’S #36

Goede morgen! Terwijl ik dit artikel aan het schrijven ben (donderdag avond half 7) is er helaas een spontane migraine...

Close