Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

MASK MONDAY: YVES ROCHER ANTI-AGE GLOBAL

MASK MONDAY: YVES ROCHER ANTI-AGE GLOBAL

Maskers zijn er in verschillende varianten en vormen verkrijgbaar , maar sheet maskers zijn een hele hype en daar speelt Yves Rocher op in! Vanaf juni is het Anti-Age Global Fusion Cure Mask te koop en ik mag deze speciaal voor Mask Monday al gaan uitproberen! Dit masker is bedoeld voor alle huidtype en gericht op anti-aging, en aangezien ik dit jaar 27 word en al rimpeltjes krijg vind ik het prima om te testen.

 photo mask3_zpssrvrjg4j.png

Qua verpakking zie je eerst een kartonnen hoes (zie header foto) en daar in zit een plastic verpakking met de sheet masker erin, beide verpakkingen zijn het zelfde bedrukt. Aan informatie geen gebrek want er staat in verschillende talen plus afbeeldingen wat je onder andere precies met dit masker moet doen en hoe je deze moet gebruiken.

 photo mask2_zpsnlzw2oql.png
Wat zegt Yves Rocher hier over:
“De nieuwe generatie anti-age maskers. Yves Rocher heeft zich laten inspireren door één van de schoonheidsgeheimen van Koreaanse vrouwen en biedt alle vrouwen een baanbrekende nieuwe generatie anti-aging maskers aan die nog doeltreffender zijn. Na de crème-en sheetmaskers is er nu de skin-to-skin technologie. Dankzij de bijna volledige natuurlijke formule (97% van de ingrediënten is natuurlijk) wordt het Anti-Age Global Fusion Cure Masker optimaal door de huid opgenomen. Het verjongende effect is direct zichtbaar.”

De ingrediënten: 
Aqua, Glycerin, 1,2 Hexanediol, Ceratonia Siliqua Gum, Chondrus Crispus, Sucrose, Potassium Chloride, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Potassium Hydroxide.

Voor dat je begin reinig je eerst je gezicht zodat je geen make-up enzovoort meer op je huid hebt. Dit staat overigens niet op de verpakking, maar bij alle maskers die ik ooit heb gebruikt was dit nodig, dus heb ik dit uit voorzorg gewoon weer gedaan. Daarna maak je de verpakking open en daarin zitten twee delen van het sheet masker. Je hebt een deel voor de boven kant van je gezicht die pak je eerst daar van haal je het plastic eraf en dan leg/vouw je deze op je gezicht en strijk je deze een beetje glad zodat die goed zit. Dan pak je het tweede deel en hier doe je het zelfde bij alleen deze is voor het gebied rondom je mond en kin. Als alles goed zit ga je lekker liggen en 15 minuten ontspannen, als de tijd voorbij is haal je het sheet masker weg en masseer je de overige substantie in je huid (let op: dus niet verwijderen dit is juist voor een extra boost).

 photo mask4_zpsgmk5rv2t.png
Mijn huid is voor het masker weer een beetje onrustig en onzuiver/droog zoals gewoonlijk weer lekker toe aan een masker! Bij de tweede foto draag ik het sheet masker maar omdat die best wel glijd (dit sheet masker is heel vochtig) ben ik snel op mijn rug gaan liggen en heb ik ondertussen het masker weer iets beter neergelegd, voor de foto was ik namelijk even gaan staan. Na 15 minuten heb ik de twee delen verwijderd en mij zelf een kleine gezichtsmassage gegeven zodat de overige substantie ook lekker door mijn huid word opgenomen. Ik kan je oprecht zeggen dat mijn huid nog nooit zo gehydrateerd is geweest, zelf nu de volgende dag (terwijl ik dit artikel schrijf) merk ik het gewoon nog. Het is een anti-aging sheet masker, maar natuurlijk zijn rimpeltjes enzovoort niet weg na één keer gebruiken. Naast dat ik merk dat mijn huid gehydrateerd is voelt mijn gezicht lekker zacht en schoon aan en ziet het ook iets rustiger weer eruit.

Voor mij persoonlijk is dit echt een aanwinst en zeker een sheet masker wat ik iedereen (vooral mensen die netjes zoals ik ook last hebben van een droge/gevoelige huid) kan aanraden. Ik ben wel eerlijk als ik het masker best prijzig vind aangezien je het natuurlijk maar één keer kan gebruiken, misschien een tip om deze variant eens in de gaten te houden als Yves Rocher weer leuke kortingen en aanbiedingen heeft (wat volgens mij bijna altijd wel is). Omdat ik het masker zelf erg prettig vind en het verschil echt merk, heb ik wel het bedrag er voor over en zullen jullie dit masker vast nog vaker in diverse shoplogs terug zien komen.

Het Yves Rocher Anti-Age Global Fusion Cure Mask (sheet masker) kost €14,90,- en is vanaf juni verkrijgbaar bij de diverse winkels van Yves Rocher of via de webshop.

Zou jij zelf deze sheet masker ook eens gaan proberen of gebruik je liever andere soorten gezichtsmaskers?

post signature
+ Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

 

 

Volg:

13 Reacties

 1. april 27, 2015 / 7:08 am

  Wat leuk dat je hierover zo enthousiast bent! Lijkt me een heel erg fijn masker 🙂

 2. april 27, 2015 / 9:12 am

  inderdaad niet echt goedkoop maar als het echt zo goed werkt zou ik het inderdaad ook wel eens willen proberen! Ben benieuwd hoe lang je het verzorgde gevoel blijft houden 🙂

 3. april 27, 2015 / 9:35 am

  Mijn mama is echt gek op dit masker! Goedkoop is ‘ie inderdaad niet, maarr Yves Rocher doet regelmatig acties voor zijn leden!

 4. april 27, 2015 / 11:18 am

  Lijkt me heerlijk! Ik gebruik sheet maskers graag en vind het zo fijn dat je niet onder de creme zit, je kunt gewoon gaan lezen of op je laptop. Ze zijn alleen wel erg prijzig helaas. Ook van andere merken. x

 5. april 27, 2015 / 1:35 pm

  Klinkt als een fijne masker, altijd leuk bij Yves rocher dat je altijd korting krijgt 🙂
  X

 6. Saartje
  april 27, 2015 / 4:09 pm

  Het lijkt me een erg lekker masker! Ik ben ook altijd gek op sheet maskers!

 7. april 27, 2015 / 4:11 pm

  Het klinkt wel heel erg lekker, maar de prijs daar schrik ik toch wel van…dat word wachten opeen leuke aanbieding van Yves Rocher, want het klinkt echt fijn!

 8. Mandy
  april 27, 2015 / 7:35 pm

  dit is eens wat anders wil deze wel eens gaan proberen hij geeft een mooi resultaat!!

 9. april 27, 2015 / 10:25 pm

  Lijkt me een heerlijk masker en makkelijk in gebruik. Ik vind alleen de prijs echt te hoog. Dat is € 5,– per 5 minuten. Jammer. Als hij goedkoper was had ik ‘em zeker eens uitgetest!

 10. april 29, 2015 / 10:06 am

  ziet er goed uit maar ben vaak allergisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge