Nieuwe artikelen:

  • ARIANA GRANDE CLOUD

    ARIANA GRANDE CLOUD
  • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

    GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
  • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

    WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO
  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

    CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY
  • THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING

    THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING
  • AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES

    AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES
  • HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

    HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN
  • THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN

    THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN
  • PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN

    PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN
  • GOOSE CREEK CARAMEL APPLEWOOD

    GOOSE CREEK CARAMEL APPLEWOOD

MASK MONDAY: Pure Elements Gezichtsmasker met arganolie

MASK MONDAY:  Pure Elements Gezichtsmasker met arganolie
Het is weer maandag dat betekend dat ik een masker onder de aandacht ga brengen, dit keer is het een gezichtsmasker van Pure Elements. Dit is een merk dat 100% natuurlijke producten verkoopt en voor mij is dit het eerste product wat ik er van ga gebruiken.

De substantie zit een een glazen potje wat gelijk wat netter oogt , je moet alleen als je het masker wilt gebruiken met je vingers in het potje (je kan ook een spateltje gebruiken natuurlijk). Sommige mensen vinden dit misschien onhygiënisch, persoonlijk vind ik het niet uit maken want alleen ik gebruik dit masker. Mocht je het een probleem vinden dan kan je ook een concealer kwast gebruiken en die omtoveren tot een masker kwast (dat heb ik gedaan en zo’n kwast is erg handig voor het aanbrengen). Wat mij verder opvalt is de frisse geur ik ben erg benieuwd wat ik daar straks van ga merken als het aangebracht is op mijn huid.
De ingrediënten:
Volgens de website van Pure Elements is dit een hydraterend verwen masker met argan-avocado-amandel olie dat klinkt alleen al als een heerlijke combinatie voor mijn huid.
Eerst zorg je er voor dat je huid goed gereinigd is dan breng je de substantie aan op je gezicht en laat je deze 20 minuten inwerken. Als de 20 minuten voorbij zijn spoel je het masker af met lauw warm water, mocht er nog een restant zijn van het masker dan kan je deze “inmasseren”. Tot nu toe klinkt het eigenlijk allemaal erg goed, maar hoe zal mijn huid er op gaan reageren?
Mijn huid was weer lekker rood zoals je kan zien en ook al neem ik dan een masker dat laat het rode niet verdwijnen. Helaas was mijn huid weer erg droog, misschien heeft iemand daar nog tips voor wat ik er nog meer aan zou kunnen doen? Het masker zelf voelt erg fijn aan op mijn huid lekker “zacht” en de geur waar ik het eerder over heb gehad is heerlijk aanwezig, lekker fris! Ik geef toe 20 minuten wachten is iets langer dan ik gewend ben, maar onder het genot van wat Youtube video’s kijken zijn ze zo voorbij. Als ik mijn huid zachtjes heb gereinigd is mijn huid nog steeds rood, maar had ook niet verwacht dat het weg zou gaan, Wat ik wel goed kan merken is dat mijn gezicht absoluut niet meer droog aanvoelt het is heel goed gevoed door het masker. Ook is mijn huid weer lekker schoon en ruikt het nog steeds een beetje naar de frisse geur van dit masker. Mocht je net zoals mij nog al last hebben van een droge huid probeer dit masker eens uit, ik vind dit echt een aanrader want ik merkte gelijk al heerlijk verschil.
Het Pure Elements gezichtsmasker met arganolie kost €19,90.- en is hier te bestellen.
Ik weet dat de prijs wat duurder is dan een gemiddeld maskertje maar de inhoud van het potje is 50ml daar kan je ongeveer 6-8 keer mee doen (misschien zelfs vaker het ligt er aan hoeveel je gebruikt per keer).
Ben jij zelf al bekend met de producten van Pure Elements

post signature

*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

41 Reacties

  1. Daniëlle
    oktober 20, 2014 / 6:41 am

    Bijzonder zo in het potje, dat maakt het erg origineel. Ziet er top uit!

  2. oktober 20, 2014 / 5:17 am

    Die verpakking ziet er prachtig uit. Dat zie je niet vaak bij maskers! Lijkt me ern goed en fijn product.

  3. oktober 20, 2014 / 5:17 am

    Het resultaat klinkt erg goed! En wat zit het in een mooi potje, ik ben echt een sucker voor dat soort verpakkingen. Ah, en zo kom je dus aan je maskerkwast, grappig 🙂

  4. oktober 20, 2014 / 5:44 am

    Ik vind het potje super leuk. Leuk dat het in een potje zit, dat maakt het bijzonder!

  5. Sas
    oktober 20, 2014 / 7:52 am

    Ziet er erg chique uit… Ik gebruik nooit maskers…

  6. Claudia
    oktober 20, 2014 / 7:59 am

    Dat klinkt echt goed! Ik heb de laatste tijd weinig last van een droge huid door mijn huidverzorging 🙂

  7. Lizzy
    oktober 20, 2014 / 8:17 am

    Wat mooi dat je écht verschil merkt! 🙂 Het ziet er erg fijn uit! Mooi dat je huid na gebruik niet meer droog aanvoelt! Dit masker is ook zeker iets voor mijn droge huid!

  8. oktober 20, 2014 / 6:54 am

    Fijne review! Lijkt me voor mijn gevoelige huid erg fijn, deze wil ik zeker proberen.

  9. oktober 20, 2014 / 7:08 am

    Ik vind het potje er zo onwijs cute uitzien! Al kan ik me indenken dat sommigen het ietwat onhygiënisch vinden. Persoonlijk heb ik dat ook 😉 De werking klinkt erg fijn!

  10. oktober 20, 2014 / 7:10 am

    Wat een leuke verpakking, weer eens iets anders dan de standaard zakjes. Lijkt me een fijn masker.

  11. Maaike | missmaai
    oktober 20, 2014 / 9:15 am

    Aah, klinkt goed, en wat een ontzettend leuke verpakking! Ik ken het merk nog niet maar ik ben nu wel heel benieuwd geworden! 🙂

  12. oktober 20, 2014 / 8:20 am

    Lijkt mij een heerlijk maskertje. Fijn dat het in een potje zit, is eens iets anders! X

  13. Bianca | Glamorous Lifestyle
    oktober 20, 2014 / 10:43 am

    Die verpakking is echt té leuk! Ik gebruik altijd speciale reinigingsdoekjes voor een droge huid, werkt perfect!

  14. oktober 20, 2014 / 8:58 am

    Wat handig zo’n potje. Voor mij is hij wel te duur ondanks dat je hem best vaak kunt gebruiken. Mijn gezichtsmaskers zijn meestal niet duurder dan 2 euro per keer dat ik het gebruik.

  15. oktober 20, 2014 / 9:06 am

    Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar producten van Pure elements,
    ik heb er al vaak naar zitten kijken en overwogen….nu ben ik natuurlijk niet zo een masker type maar…
    ik weet dat ze echt veel verschillenden producten verkopen….dit klinkt zo heerlijk…
    dat ik het heel moeilijk vind om zulke producten te weerstaan…
    De verpakking is ook zo leuk!…zwijmeldezwijmel!

  16. oktober 20, 2014 / 9:11 am

    Hij lijkt me erg fijn! Het potje is ook zo leuk 😀

  17. hernameiseva
    oktober 20, 2014 / 12:06 pm

    Lijkt me een heel fijn masker! Vooral de geur 🙂

  18. Marlayne Vermeulen
    oktober 20, 2014 / 12:19 pm

    Klinkt goed!

  19. oktober 20, 2014 / 10:26 am

    De verpakking is echt super leuk! Het is inderdaad wel ietwat duur, maar wel de moeite waard om het een keer te proberen.

  20. oktober 20, 2014 / 10:56 am

    Goede review! En een leuke verpakking! Nu ik dit lees besef ik me dat ik ook weer eens een masker op moet doen. Is toch weer lekker voor je huidje!

  21. oktober 20, 2014 / 12:02 pm

    Wat een leuke verpakking voor zo’n maskertje!

  22. oktober 20, 2014 / 12:04 pm

    Ik vind je reviews altijd heel leuk om te lezen, helaas heb ik het de laatste tijd best druk, maar ik ben weer heel enthousiast over dit masker. Het potje ziet er echt super leuk uit!!

  23. oktober 20, 2014 / 12:26 pm

    Dit klinkt wel als een fijn masker! Ik heb wel altijd met wat duurdere maskers dat ik ze het liefst van tevoren nog wil testen alleen, omdat ik dan zeker wil weten dat het wat voor mij is! (Heb in het verleden behoorlijke miskopen begaan namelijk.)

  24. oktober 20, 2014 / 1:39 pm

    Klinkt heel fijn zeg! En die ingrediënten ook. Ik gebruik voor de droge huid PCLE creme van Biodermal. Zuinig in gebruik en geeft mijn huid net dat extra, vooral in de winter!

  25. Jouvence
    oktober 20, 2014 / 5:13 pm

    wat een ontzettend leuke verpakking ♥ xx

  26. oktober 20, 2014 / 5:43 pm

    Awh, wat een leuk schattig potje! <3 Goed dat het masker je huid wat heeft gevoed. Zelf kan ik niet meteen tips geven, want helaas heb ik een vette huid ipv een droge..

  27. Saartje
    oktober 20, 2014 / 8:24 pm

    Wat een mooie verpakking heeft het masker! Het lijkt me een fijn masker, al vind ik hem wel wat aan de prijzige kant.

  28. oktober 20, 2014 / 8:53 pm

    Heerlijk zo’n maskertje, schattig potje ook 🙂

  29. Anniek
    oktober 21, 2014 / 5:42 am

    Klinkt als een fijn masker! De verpakking is ook tof, lekker klein en schattig 🙂 Toch zou ik zelf eerder voor een ander masker gaan die iets goedkoper is, omdat ik deze qua prijs/kwaliteitsverhouding niet spetterend vind… Wel fijne review!

  30. oktober 24, 2014 / 10:56 am

    Klinkt weer zeer goed! Het potje ziet er ook echt cute uit :). Deze wil ik ook wel eens uitproberen :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
TAG: 5 Reasons why i smile

De afgelopen twee a drie weken ben ik door een aantal lieve meiden getagd voor de 5 reasons why 1...

Close