Nieuwe artikelen:

  • MEDIK8 PRESS & GLOW + MICELLAR MOUSSE

    MEDIK8 PRESS & GLOW + MICELLAR MOUSSE
  • MAX FACTOR FACEFINITY LASTING PERFORMANCE FOUNDATION

    MAX FACTOR FACEFINITY LASTING PERFORMANCE FOUNDATION
  • VERANTWOORD ZONNEN MET AUSTRALIAN GOLD®

    VERANTWOORD ZONNEN MET AUSTRALIAN GOLD®
  • M.A.C BLACK CHERRY LIMITED EDITION BLUSH & LIPSTICK

    M.A.C BLACK CHERRY LIMITED EDITION BLUSH & LIPSTICK
  • WIN EEN BEAUTYTASTING.COM BEAUTYPAKKET

    WIN EEN BEAUTYTASTING.COM BEAUTYPAKKET
  • HEMPTOUCH NURTURING FACE CREAM & PURIFYING FACE CLEANSER

    HEMPTOUCH NURTURING FACE CREAM & PURIFYING FACE CLEANSER
  • BETTY BARCLAY PURE SUN

    BETTY BARCLAY PURE SUN
  • DEZE 4 BODY SCRUBS GEBRUIK IK MOMENTEEL GRAAG

    DEZE 4 BODY SCRUBS GEBRUIK IK MOMENTEEL GRAAG
  • WEEKLY DIARY WEEK 14 2021

    WEEKLY DIARY WEEK 14 2021
  • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE

    IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE

BEAUTY: PUPA LOOK + MINI REVIEWS

BEAUTY: PUPA LOOK + MINI REVIEWS

Inmiddels heb ik een aantal producten van Pupa gespaard, deze zaten namelijk in een aantal I Love Myself boxen en ik dacht dat is leuk om in een look/mini review artikel te gebruiken. Pupa is een Italiaans merk waar ik steeds meer over hoor en lees tot een paar maanden terug kende ik het helemaal niet, maar ik ben blij dat ik er kennis mee heb gemaakt. De producten die ik vandaag ga laten zien zijn : Pupa Vamp Mascara, Pupa Vamp Duo Eyeshadow Samba Zest 002, Miss Pupa Ultra Brilliant Lipstick 002 en Pupa Lasting Color Gel 091. De producten komen uit verschillende collectie’s sommige zullen wat makkelijker verkrijgbaar zijn dan andere, maar toch wilde ik dit graag met jullie delen.

pupa5
pupa2
Ik begin met de Pupa Vamp mascara hier had ik al zoveel over gelezen, dat ik deze graag eens wilde proberen. Een tijdje terug zat deze (mini) mascara in een I Love Myself box , maar ik wilde nog even wachten met het gebruiken (ik wilde eerst wat andere mascara’s echt op maken). Het is een kleinere verpakking dat vind ik er al super schattig uit zien, maar natuurlijk ben ik het meeste onder de indruk van het borsteltje. Het geeft mijn wimpers lengte en volume, een mooie zwarte kleur…het is gewoon echt een topper! De fullsize mascara kost €17,50,- en is o.a. hier te koop.

pupa3
Dan een oogschaduw duo uit de Viva Carioca collectie in de kleur variant Samba Zest 002 het bevat een prachtige paarse kleur die op mijn huid iets lichter uitvalt dan in het palette zelf, en een opvallende gele kleur. Dit zijn echt kleuren die ik bijna niet gebruik, maar des te leuker ik het vind om het juist wel te doen…eens totaal iets anders! De pigmentatie is goed en de oogschaduw is makkelijk aan te brengen en te blenden. Er zijn hier diverse varianten van deze Samba Zest kost normaal €15,75,- , maar is nu voor €5,50,- in de aanbieding en hier te bestellen.

pupa4
Deze Miss Pupa lipstick komt uit de collectie Snow Queen het is de kleur Dark Pink 002 en toen ik deze lipstick zag had ik echt zo’n YEAH gevoel! De verpakking is namelijk erg mooi, en de kleur is echt helemaal geweldig ik hou hier zo van. Het is een lekkere opvallende kleur zelf vind ik het een combinatie van rood/roze. Ik ben altijd bang voor nieuwe lipsticks te proberen (qua merken) omdat mijn lippen snel uitdrogen, dit is gelukkig een hele fijne lipstick die totaal niet uitdroogt. Dit is zeker een aanrader en ben erg benieuwd naar de andere kleuren die er van te koop zijn, deze lipstick kost normaal €16,50,- maar is nu ook in de aanbieding voor €8,50,- en is hier te bestellen.

pupa7
Het laatste product is een nagellak uit de Snow Queen collectie en het heeft een gel effect, dat vind ik zelf erg mooi. Het is een mooie paarse kleur, ik heb twee laagjes gebruikt de dekking had voor mijn gevoel net iets beter gemogen (of voor de volgende keer een extra laagje erbij aanbrengen). Het is de kleur 91 en deze kan ik online helaas nergens meer vinden, er zijn nog wel andere mooie kleuren te verkrijgen deze kan je hier bestellen.

Van alle producten bij elkaar heb ik een soort look gemaakt zo dat jullie natuurlijk ook een indruk krijgen van hoe dat het er precies eruit ziet.
pupa6
Alle producten zijn erg mooi, maar vooral de Vamp mascara en de lipstick vind ik echt twee prachtige producten!

Ben jij bekend met het merk Pupa? Wat gebruik je zelf wel eens van dit mooie merk?

 

 

post signature

Volg:

30 Reacties

  1. januari 21, 2015 / 7:19 am

    Mooie look heb je gemaakt. De mascara ziet er goed uit! Zelf heb ik alleen een blush en nagellakje van dit merk, moet het nog testen x

  2. Mireille
    januari 21, 2015 / 7:42 am

    wat een leuke look heb je er van gemaakt Bianca. En ja de Vamp! Mascara is echt een toppertje.

  3. Ellen
    januari 21, 2015 / 9:15 am

    Wauw! De lipstick vind ik prachtig! Het oogschaduw duo ziet er ook leuk uit, het zijn alleen beiden geen kleuren die ik graag draag maar alsnog leuk om mee te experimenteren.

  4. Marjolein
    januari 21, 2015 / 9:29 am

    Wat een prachtige kleur lipstick, heel mooi qua kleur! x

  5. januari 21, 2015 / 9:45 am

    Wauw! Die lippenstift! Zo mooi! Ik heb zelf enkel lakjes van dit merk..

  6. januari 21, 2015 / 10:31 am

    Ik ken het merk wel, maar heb er nog nooit producten van gebruikt. Die lipstick vind ik super!

  7. januari 21, 2015 / 11:34 am

    Super fijn merk hè! Sinds ik Pupa Vamp gebruik, ben ik niet snel meer geneigd om andere mascara uit te proberen 🙂 Staat je goed trouwens, die look. Zeker de lipstick vind ik super.

  8. januari 21, 2015 / 12:04 pm

    Vooral de lipstick ziet er echt heel gaaf uit (:

  9. januari 21, 2015 / 12:36 pm

    Oh wow, dit doet me echt superhard denken aan de Revlon Rio Rush collectie. Leuke kleuren.

  10. januari 21, 2015 / 1:44 pm

    Ohhh die lipstick vind ik echt heel erg mooi! Wat een onwijs mooi kleurtje is het zeg!

  11. januari 21, 2015 / 3:49 pm

    De nagellak ziet er echt prachtig uit! De glans is super mooi. Ik ben heel benieuwd hoe lang hij zo mooi is gebleven?

    • Bianca
      Auteur
      januari 21, 2015 / 3:51 pm

      Het is nu dag drie en de nagellak zit er nog steeds netjes erop 🙂 x

  12. januari 21, 2015 / 4:32 pm

    Wauw! Die lipstick staat je echt heel erg mooi. Zou hem zo kopen! liefs

  13. bymarlayne
    januari 21, 2015 / 4:49 pm

    Wat een mooie producten!

  14. Manon
    januari 21, 2015 / 6:02 pm

    WOW die lipstick staat je top! Ik ben wat minder fan van de oogschaduw maar daar moet je persoonlijk echt van houden

  15. januari 21, 2015 / 6:34 pm

    De lipstick en het lakje vind ik echt super leuk!! 🙂

  16. Bianca
    januari 21, 2015 / 7:04 pm

    Wat een leuk oogschaduw duo! Vind dat lakje ook heel erg mooi 🙂

  17. januari 21, 2015 / 10:03 pm

    Wauww de lipstick is echt prachtig & staat jou super mooi!
    Het lakje vind ik ook mooi 🙂
    Eerlijk gezegt is alles mooi dat je nu hebt laten zien!
    X

  18. januari 21, 2015 / 10:52 pm

    de lipstick is fabulous! Staat je geweldig.bijzondere kleur lak, heel mooi perfect bij een zwarte outfit. Leuke review X.

  19. januari 21, 2015 / 11:22 pm

    Tjeetje wat een waanzinnige kleuren heeft dit oogpalette, erg mooi….de lipstick is ook fantastisch…en delook,?…tja, ik heb eigenlijk geen idee hoe ik dit nu het beste kan zeggen…een totaal andere Bianca….maar wat ontzettend gaaf is hij geworden en hij staat je zo top….je straalt helemaal op de foto…

  20. januari 22, 2015 / 12:27 pm

    Wow, mooie producten van Pupa. Ik heb nog geen enkel product, maar ik vind de mascara en nagellak wel erg mooi!

  21. Saartje
    januari 22, 2015 / 2:19 pm

    Wauw wat een mooie producten! De mascara ziet er inderdaad super uit, maar ook de lipstick mag er zeker wezen! Staat je heel mooi! Wat is je site ook mooi geworden, deze had ik door mijn afwezigheid nog niet gezien, super leuk!

  22. januari 22, 2015 / 7:48 pm

    mooie producten ♥ pupa vamp mascara is echt een topper.! xx

  23. januari 23, 2015 / 9:12 pm

    Ik heb een paar producten van Pupa en vind het een best leuk merk eigenlijk! Je hoort er alleen niet zoveel over, tenminste ik zie het niet zo vaak voorbij komen

  24. januari 26, 2015 / 6:18 pm

    Wauw, ik zou ontzettend graag nog iets van Pupa willen proberen! De nagellak vind ik zó mooi en de mascara hoor ik vaak goeie dingen over 🙂

  25. januari 27, 2015 / 11:03 am

    Wauw ik vind het een heel geslaagde look! Ik zou het waarschijnlijk wel vooral in de lente of zomer dragen, maar ik vin het je echt heel mooi staan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Huda Beauty
Bareminerals
Dior
Estée Lauder
Nuxe
Jimmy Choo
Dior J’adore
Huda Beauty
Bareminerals
Dior
Estée Lauder
Nuxe
Jimmy Choo
Dior J’adore
Read previous post:
NEW IN: NIKON COOLPIX COMPACTCAMERA L29

Omdat ik het soms leuk vind om een dagje te vloggen was ik opzoek naar een camera die ik makkelijk...

Close