Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

WAAR ZOU IK NAAR TOE WILLEN VERHUIZEN?

WAAR ZOU IK NAAR TOE WILLEN VERHUIZEN?

Zoals sommigen vast wel weten zijn mijn vriend en ik bezig onze huidige woning op te knappen. De woonkamer is net af, en de komende weken staan in het teken van nog meer klussen (nu eerst even een korte pauze haha). Maar toch blijft er iets aan mij knagen…verhuizen is ook wel leuk toch? De komende jaren blijven we sowieso in Hengelo wonen i.v.m. Sterre haar school, maar een beetje fantaseren over waar ik naar toe zou willen verhuizen…dat kan toch geen kwaad?!

Ik ben in mijn leven al redelijk vaak verhuisd, dus inmiddels weet ik ook dat er meer bij komt kijken dan alleen een verhuischecklist, of wat dozen in/uitpakken. Maar als ik mocht kiezen, waar zou ik dan naar toe willen verhuizen?

Hup emigreren!
Ja, dit gaat sowieso nooit gebeuren…tenminste de komende jaren niet wie weet ooit in de toekomst. Waar ik naar toe zou willen emigreren? Ik droom altijd over Engeland, maar Duitsland trekt mij eigenlijk ook wel (en dat is iets dichterbij voor eventuele familiebezoekjes).

De Betuwe
Ik ben geboren in Tiel, en heb daarna gewoond in Eck en Wiel. En héél soms mis ik die omgeving wel een beetje. Ik heb het er wel eens over met mijn vriend, maar verhuizen naar deze regio…dat zit er niet in (vanwege zijn werk o.a.). Gelukkig plannen wij wel regelmatig uitjes en familiebezoekjes, dus kom ik toch nog regelmatig in de Betuwe op bezoek.

Omgeving van Amsterdam
Niet omdat Amsterdam mij helemaal geweldig lijkt, maar het is wel de regio waar ik veel moet zijn voor mijn werk. Het zou voor mij helemaal super zijn als ik geen uren reistijd meer zou hebben, of niet naar een afspraak kan omdat ik qua reizen al minimaal 5 uur onderweg ben. Soms is het wel jammer dat er in de regio Twente niet veel te doen is qua bloggen haha!

Haaksbergen
Waarschijnlijk gaan wij over ongeveer 4/5 jaar hier naar toe verhuizen. Haaksbergen lijkt mij heel mooi en fijn om te wonen, en het is ook lekker dichtbij voor Roy zijn werk. Er staan ook genoeg mooie woningen te koop, dus wie weet is er ooit één van ons *droomt nog even een klein beetje weg*.

Als jij zou mogen kiezen waar je zou wonen, zonder rekening te hoeven houden met anderen/werk enzovoort…waar zou je dan naar toe willen verhuizen?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel

Volg:

14 Reacties

 1. april 26, 2017 / 8:49 am

  Oeh ik ben heel erg honkvast. Woon al mijn hele leven in Bodegraven en dat bevalt prima. Een ander huis, vrijstaand ofzo lijkt me heerlijk, maar dan wel een beetje in de buurt van de winkels en niet helemaal afgelegen aan een eng smal polderweggetje, haha.
  Marguerita onlangs geplaatst…Win 5x een schattige unisex Sanetta sterren romperMy Profile

 2. Gerrie
  april 26, 2017 / 9:53 am

  Als ik binnen nederland zou willen verhuizen zou ik toch meer de kant van Amsterdam/Rotterdam ofzo op willen gaan. Iets meer leven in de brouwerij dan Hengelo ? maar dan wel een buitenwijk en niet in een druk centrum.
  Rotterdam heb ik als kind al gewoond en dat is mij prima bevallen. (Maar ga nooit weg uit Hengelo, als ik geen gezin had wel)
  En als ik ooit zou willen emigreren dan zou dat iig zijn naar een warm land zijn. ☉

 3. april 26, 2017 / 10:03 am

  Het is dat ik wel echt een familie mens ben, anders had ik zeker mijn spullen gepakt en lekker naar een warm land vertrokken haha
  Jamey onlangs geplaatst…Tutorial Koningsdag Nail ArtMy Profile

 4. april 26, 2017 / 11:08 am

  Ik heb al op veel plaatsen gewoond. Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in Amsterdam, daarna een aantal jaar in Oss gewoond en nu woon ik bij mijn vriend in Brummen. Dat ligt trouwens vlakbij Zutphen. Ik woon hier nu al drie jaar en ik vind het heel fijn hier! We hebben een heel fijn huis. Als ik weer zou moeten verhuizen, wat ik niet wil, zou ik weer naar Amsterdam willen, naar mijn familie.

 5. sabine
  april 26, 2017 / 12:23 pm

  Ik zou heel graag weer eventjes in Nederland willen wonen, paar jaartjes. Erna zou ik graag naar een warmer of luxer land verhuizen. Waar luxe in overvloed is. Luxe kan ook mooie stranden of warm weer zijn!
  sabine onlangs geplaatst…Miffy lamp | Nijntje | Thefashionroom.seMy Profile

 6. april 26, 2017 / 12:52 pm

  Als je nou eens terug naar tiel komt dan woon je dichtbij mij haha. Nee maar beetje fantaseren mag altijd toch. Ik denk als ik na het buiteland zou kunnen dan wil ik wel naar spanje of het hele uiterste new york haha.
  Manon onlangs geplaatst…BellaPierre Mineral Lipstick – EnvyMy Profile

 7. Liess
  april 26, 2017 / 4:15 pm

  In Nederland de achterhoek.. mooie vrijstaande woning…

  Buitenland weet ik eigenlijk niet. Ergens warm en strand… geen echte winters meer…

 8. april 26, 2017 / 4:30 pm

  Wij hebben wel serieuze plannen gehad om naar Australië te verhuizen. Maar uiteindelijk de stap niet genomen, maar het blijft altijd wel een beetje knagen

 9. april 26, 2017 / 9:41 pm

  Amsterdam lijkt me een super bruisende stad om te wonen, helaas wel heel prijzig! Verder ben ik ook erg graag in Rotterdam! Zelf ben ik pas verhuisd dus ik blijf nog even hier 😉 Dromen mag!

 10. april 28, 2017 / 6:42 am

  Leuk om te weten waar je graag naar toe wilt gaan verhuizen.

 11. april 28, 2017 / 9:00 am

  Leuk om daar zo over na te denken 🙂 Ik blijf denk ik wel in het zuiden van het land 😉 En anders terug naar Utrecht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge