Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

UPDATE: KVK & PCOS EN VAKANTIE

UPDATE: KVK & PCOS EN VAKANTIE

Het lijkt nog zo kort geleden dat er een update online is gekomen, maar het is toch echt alweer tijd voor een nieuwe. Er zijn namelijk een aantal punten waar ik het even over wil hebben en waar ik soms wat vragen over krijg.

PCOS:
Een paar maanden geleden heb ik jullie verteld dat ik te horen heb gekregen bij de fertiliteitskliniek dat ik PCOS heb, daar door ben ik minder vruchtbaar en word zwanger wat moeilijker. Inmiddels zijn wij een paar maanden verder, mijn gewicht is nog steeds het zelfde. Ik val steeds 2 a 3 kilo af en dan zit het er zo weer aan, wat ik ook doe het is een echte strijd. Ongeveer een maand geleden kreeg ik van de Menzis een brief met de gemaakte kosten (voor 2 afspraken die wij hebben gehad) en daar schrokken Roy en ik echt heel erg van, het is gewoon niet normaal zoveel geld. Daar door hebben wij de beslissing moeten maken om te stoppen bij de fertiliteitskliniek en moeten wij gaan kijken of er nog een andere oplossing er is. Inmiddels zijn wij wel samen op het punt dat we het nu met zijn drieën ook super hebben. Mocht er in de toekomst een kindje erbij komen dan zijn wij daar super blij mee, maar wij (of eigenlijk ik) zijn er niet dwangmatig meer mee bezig.

KVK:
Ongeveer twee weken geleden heb ik Pinkit laten inschrijven bij de KVK en ik heb daar onwijs leuke en lieve reacties van jullie op gekregen, echt super bedankt! Ik heb deze keuze gemaakt omdat ik dit fijner vind voor eventuele samenwerkingen (het gaat allemaal net wat makkelijker vaak als je een KVK en BTW nummer hebt) plus een extra zak centje erbij verdienen is natuurlijk altijd mooi mee genomen. Eigenlijk besef ik nu pas dat er wel wat dingen zijn veranderd ik moet gewoon wat “harder” en zakelijker worden, en vooral niet over mij heen laten lopen. Natuurlijk bedoel ik dat vooral achter de schermen, met samenwerkingen enzovoort. Mijn website heeft een paar kleine aanpassingen gehad, en ik ben nog aan het twijfelen over een nieuwe layout.

Sterre & School:
Nog één week en dan heeft Sterre lekker zes weken vakantie, daar is ze echt heel hard aan toe. Ze gaat na de zomervakantie naar groep 4, maar ze gaat dan ook allerlei onderzoeken krijgen. Ze heeft namelijk moeite met lezen en daar is ze al hard in vooruit gegaan, maar er zijn nog een aantal punten die echt onvoldoende zijn. Vooral met begrijpend lezen en rekenen gaat het mis, en daar moet echt iets aan gedaan gaan worden. Dit kreeg ik afgelopen maandag te horen met een 10 minuten gesprek en eigenlijk ben ik door dat nieuws al een paar dagen van slag. Wat zou er aan de hand zijn? Wat kan ik doen en wat moet er geregeld gaan worden?

Vakantie:
Bij het punt hier boven had ik het al over de vakantie en ik ben erg aan het twijfelen wat ik ga doen qua rooster op Pinkit. Ik had al eerder aangegeven dat het waarschijnlijk één artikel per dag gaat worden, en dat het ook kan voorkomen dat er een dag is waar niks online komt. Aan de andere kant vind ik dat ook weer zonde om dan toch mijn statistieken misschien naar beneden te zien gaan, maar aan de andere kant ik denk dat elke site dat wel heeft. Zelf ga ik in de vakantie en met warm weer ook niet de hele tijd achter de laptop plakken. Zouden jullie een vast rooster willen zien met wanneer ik wat online plaats, of zou ik het lekker spontaan houden zonder dat ik een belofte ga doen die ik misschien niet kan waar maken?

Youtube:
Het Youtube kanaal van Pinkit heeft bijna 500 abonnee’s en daar ben ik echt super blij mee! De video’s plaats ik niet allemaal meer op de website (dat doe ik al een tijdje niet meer), mocht jij de video’s niet willen missen abonneer je dan vooral op het Youtube kanaal van Pinkit. Als ik over de 500 abonnee’s ben komt er een leuke win actie online 🙂

Zo dit waren wel weer gewoon updates hopelijk ben ik niks vergeten wat ik wilde vertellen, anders komt er gewoon weer een nieuwe update haha! Ik ben trouwens wel heel nieuwsgierig wat andere bloggers gaan doen met de zomer en vakantie, hoevaak gaan jullie een artikel plaatsen?

post signature

Volg:

13 Reacties

 1. juni 25, 2015 / 3:38 pm

  Ik ben voor een losse planning! Ik kijk gewoon wat er verschijnt op bloglovin’, dus het is best oké om eens wat minder te posten denk ik! En ik vrees dat bij iedereen de statistieken ferm gaan dalen. Hopelijk gaat het al wat beter met je, met Sterre komt alles wel goed hoor, sowieso! En nog eens proficiat met je bedrijfje 🙂

 2. juni 25, 2015 / 4:19 pm

  ik heb ook pcos en ben ook met afvallen bezig, ik let sinds deze week op het aantal koolhydraten wat ik binnen krijg en ik moet zeggen het lukt aardig, ik hoop dat jullie nog een kleintje erbij mogen kijgen!

 3. juni 25, 2015 / 4:46 pm

  Echt vervelend dat het allemaal zoveel geld kost he. Ik hoop toch echt voor jullie dat jullie alsnog een kleintje erbij kunnen krijgen :). En ik vind nog steeds echt gaaf dat je een kvk hebt. Ik zit er ook al een behoorlijk tijd over na te denken en die stap gaat ook snel gebeuren, aangezien ik steeds meer samenwerkingen binnen krijg en veel vragen om een kvk. Daarnaast heb ik het zelfde als jij, dan moet ik ook wat strenger en zakelijker zijn en niet zo snel ergens mee akkoord gaan 🙂 . Met Sterre komt ook alles wel goed :)! In de vakantie periodes merk ik ook altijd dat het behoorlijk rustig is. Je moet denk ik zelf bepalen wat voor jou het fijnst is en werkt :). En top dat je al zoveel abonnees hebt! Ik hoop dat je snel de 500 haalt :)! Goed bezig meis!

 4. juni 25, 2015 / 5:07 pm

  Het valt niet mee, maar meer dan je best kun je niet doen. En loslaten is uiteindelijk vaak juist goed.

 5. Mariëlle
  juni 25, 2015 / 5:56 pm

  Echt leuk dat je het hebt ingeschreven! 🙂 En ik ga zelf ook nadenken over een eventueel zomerrooster!

 6. juni 25, 2015 / 6:07 pm

  Wat vervelend dat de behandelingen bij de kliniek zo extreem duur zijn, dan snap ik wel heel goed dat jullie daar niet meer heen gaan. Hopelijk lukt het ook zonder afspraak gewoon en anders zijn jullie in ieder geval met zijn drieën, dat is ook al wel heel fijn.
  Ik denk trouwens dat als je qua blogschema niet heel veel vooruit wil/kan werken, spontaan artikelen online gooien wanneer het uitkomt ook wel een goed idee is eigenlijk!

 7. margriet kuper
  juni 25, 2015 / 6:47 pm

  heb je dan deze week voor het eerst gehoord over de problemen van je dochtertje op school? Ik zou me er niet zo druk om maken. Het gaat er niet om dat er een labeltje geplakt kan worden maar om handvatten te krijgen voor de leerkrachten en te kijken wat je / ze van haar kunnen vragen. Zelf is het goed om in de vakantie samen te blijven lezen en haar dan te vragen in eigen woorden na te vertellen wat ze heeft gelezen…Dat extra vaak trainen. Met rekenen weet ik natuurlijk niet waar ze tegenaan loopt maar verhaalsommen kun je bijvoorbeeld spelenderwijs oefenen met haar. (ik ben zelf juf van (dit jaar) groep 3/4) succes ermee, komt vast goed.

 8. juni 25, 2015 / 7:51 pm

  Dat zijn wel behoorlijk heftige updates, zoals van de kliniek, maar ook over het lees en rekenprobleem is het natuurlijk begrijpelijk dat je jezelf daar zorgen over loopt te maken….Ik duim echt voor een goed afloop bij deze dingen…Tja en dan het bloggen, je moet natuurlijk doen waar jij jezelf het beste bij voelt en wat voor jullie haalbaar is, denk ik!…knuffel Petra

 9. juni 25, 2015 / 9:09 pm

  Wat vervelend dat de behandelingen van de kliniek zo duur zijn, van het bloggen ga ik ook gewoon geen planning doen 🙂
  Als het mooi weer is ga ik ook gewoon naar buiten en in de zomer wordt er al minder artikels gelezen omdat iedereen dan geniet van het mooi weer en dat begrijp ik wel 😉
  X

 10. juni 25, 2015 / 10:44 pm

  Vervelend van de kliniek.. Het komt vast goed! Super tof dat je bij Kvk in bent geschreven, dat wist ik nog niet :).

 11. Beautycutiestyle
  juni 26, 2015 / 8:29 am

  Hai, ben ik weer met mijn wekelijkse rondje (blogs lezen, doe ik meestal 1x in de week). Oei, ja zulke hoge kosten zijn schrikken… Heel vervelend en wie weet lukt het zomaar spontaan, dat hoor je wel vaker ;-} Super om te horen dat jullie eigenlijk al tevreden zijn! Ik begrijp dat de wens er ligt en het eigenlijk los staat van wat je al hebt, sterkte!!!
  Maak je niet te veel zorgen om statistieken, want zoals eerder hier boven vermeld, dat heeft iedereen in de vakantie en het is ook logisch, mensen zijn meer buiten e.d.
  Sterre heeft ’t natuurlijk het niet gemakkelijk gehad en dat kun je misschien terug zien aan hoe veel plaats er in haar hoofd is voor (nieuwe) leerstof. Maar hey, ze is superjong en kinderen ontwikkelen zich soms wat sneller dan de andere keer (en dan ook nog op verschillende vlakken). Neemt de zorgen niet weg, begrijp ik ook. Wel kun je er in vertrouwen dat school verder met haar gaat en kijkt hoe het bij haar zit (daar komt vast een advies uit waar jullie wat mee kunnen!). Ik heb wel eens op internet van die werkbladeren gekopieerd, die zijn dan te vinden bij juffen en dan gewoon op een leuke manier, niet zo belerend, uiteindelijk moet het leuk blijven :-}
  Ik wens je alvast een gezellig weekend, liefs H ღ

 12. juni 26, 2015 / 11:21 am

  Mss extra veel oefenen met Sterre, wat je wss al doet? Maar die onderzoeken gaan wel helpen …

 13. Danielle
  juni 26, 2015 / 11:28 am

  Leuk om nog even een update te lezen. Ik twijfel ook heel erg om mij van het zomer in te schrijven bij de KvK, ik weet het niet zo goed eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge