Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

PLOG|DINSDAG 25 AUGUSTUS

PLOG|DINSDAG 25 AUGUSTUS

Ik had zin om een dagje te ploggen, maar ik ging eigenlijk helemaal niks speciaals doen. Toch heb ik dinsdag een aantal foto’s gemaakt want zo ziet een gemiddelde werk/blog er voor mij uit en stiekem vind ik een PLOG gewoon erg leuk (ook om bij andere te lezen).

plog1Dinsdag ochtend om half 8 zijn we allemaal weer netjes aangekleed en hebben we het ontbijt al achter de kiezen. Sterre heeft haar twee favorieten knuffels van dit moment mee naar beneden genomen ( Ikea knuffel poes en een aapje van een dierentuin) en daar gaat ze even gezellig mee spelen, ik ben ondertussen wat blogs aan het lezen.
plog2Als ik Sterre naar school heb gebracht ga ik nog even snel de supermarkt in wat boodschappen halen (ik was zaterdag weer wat dingen vergeten) en heb van Dulce Gusto onze favoriete koffie mee genomen. Ik vind dit de lekkerste “luxe” koffie die er is alleen jammer dat zo’n doosje bijna €5,- kost…
plog3Tijd om te bloggen! Ik mag van Kneipp vier setjes weg geven van de Kneipp Nature Kids lijn voor jongens en meisjes, doe jij daar ook aan mee?
plog4Een pakketje uit Duitsland? Dat was mijn eerste gedachte en toen schoot het mij te binnen, een nieuwe gave samenwerking! Sterre heeft een pakket ontvangen en deze producten laat zij zeer binnenkort zien op Pinkit (ik zeg nog even niet wat er precies in zit gemeen he?).
plog5Tussendoor ook bezig met het huishouden en dan vooral met de speelgoedlade die bijna uit elkaar valt zo vol en zwaar. Heel veel heb ik weg gegooid omdat het echt te gebruik of kapot was en een deel heb ik naar de Kringloop gebracht omdat Sterre er te oud voor is geworden. De lade was na schooltijd trouwens ook gelijk weer een bende haha, maar hij is wel weer wat leger.
plog6Nieuwe video bewerkt en ge-upload voor het kanaal van TheDutchASMR, mijn camera zorgt alleen steeds voor een hele vervelende ruis door mijn video’s en juist bij ASMR video’s is dat super irritant.
plog7Was nummer drie is ook weer klaar om in de kasten gelegd te worden, en nee ik doe niet aan strijken 🙂
plog8In de middag had ik zoveel zin in een broodje met spikkeltjes worst (cervelaat), vooral als het wit brood vers is dan eet ik dat heel graag ( al probeer ik zo min mogelijk brood te eten).
plog9Tijdens het koken geef ik Fee ook haar eten en ze pakt één brokje per keer en gaat het dan in haar mandje op eten, zo kan je wel erg lang van een maaltijd genieten haha.

plog10Pakketjes tijd! Hier word ik altijd zo ontzettend blij van het zijn drie pakketjes voor Sterre (ontvangen en zelf gekocht) en een kleine bestelling van The Body Shop.
plog12Wauw hallo! Dat word binnenkort veel spelletjes uit proberen met Sterre, ze heeft namelijk een doos vol met allerlei spellen gehad…je had haar gezicht moeten zien toen ze dit aan het openmaken was. Het blijft nog steeds onwerkelijk hoeveel producten wij opgestuurd krijgen (dit is niet om op te scheppen), gelukkig komen er genoeg leuke win actie’s aan om jullie daar ook onwijs voor te bedanken! Ik vind het namelijk leuk om mijn lezeressen ook te verwennen aangezien ik zonder jullie ook niet dit soort producten zou ontvangen <3

plog11Tijd voor koffie om bij te komen van de schrik..pfff! Soms ben ik echt zo chaotisch en onhandig! Ik heb vanmiddag een oogschaduw palette ontvangen (zelf gekocht btw) van The Body Shop en die wilde ik naar boven brengen, maar ik liet hem boven aan de trap uit mijn handen vallen. Zo’n palette is best prijzig (vier kleuren voor €22,-) dus had echt zo’n momentje van OOPS. Gelukkig zijn alle kleuren oogschaduw nog heel alleen de verpakking is een beetje beschadigd. Ik moet er nog foto’s van maken, dus moet even kijken hoe ik dat het beste kan gaan doen aangezien ik er wel graag een review over wil schrijven. Gelukkig is de koffie wel erg lekker en dat maakt het alweer een beetje goed…zijn jullie soms ook zo onhandig?

Inmiddels is het bijna half elf ik ga nog even wat tv kijken en dan lekker naar bed, soms vraag ik mij af hoe ik dat “vroeger” deed als ik tot diep in de nacht opbleef dat red ik tegenwoordig echt niet meer hoor. Nu klink ik wel héél oud, maar ik word ook over iets meer dan een week al 27 hé haha! Aankomende dagen worden weer gezellig druk en vrijdag komt er een vriendin bij mij een nachtje logeren zodat we flink kunnen bijkletsen, maar dat zien jullie wel terug komen in een nieuwe Insta Diary.

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. augustus 26, 2015 / 7:11 am

  wat een heerlijke plog om te lezen en te kijken, de gewone dagelijkse dingen zijn juist ook vaak heel leuk om te bekijken….echt leuk

 2. Jorinda
  augustus 26, 2015 / 7:32 am

  Wat een leuke plog weer =)
  Ik vind plogs ook altijd erg leuk om te lezen!
  Liefs Jorinda

 3. augustus 26, 2015 / 7:37 am

  Wat balen hè, dat altijd de mooie, nieuwe dingen stuk vallen 🙁
  Bedankt voor het kijkje!

 4. augustus 26, 2015 / 8:28 am

  Leuk om te zien hoe je op zo’n dag het mama zijn combineert met het bloggen. Leuk dat je ook zo’n doos hebt gekregen met spelletjes. Nu nog de tijd ervoor vrij maken…

 5. augustus 26, 2015 / 9:31 am

  Altijd zo fijn om te lezen! Lief dat je zo dankbaar bent voor je pakketjes en leuk dat Sterre daar ook zo van kan genieten.

 6. augustus 26, 2015 / 11:12 am

  wat balen van dat palette, gelukkig kun je het nog wel gebruiken! leuk al die pakketjes, ook Sterre!

 7. augustus 26, 2015 / 7:32 pm

  Leuke plog! Oo wat leuk dat Sterre zo verwend wordt met pakketjes 🙂
  Ik ben ook onhandig hoor en laat soms ook make-up vallen, daar kan ik zo van balen! X

 8. augustus 27, 2015 / 8:52 am

  Ik ben echt enorm onhandig dus ik begrijp je volkomen! Leuk zo’n dagje. Je schept niet op met je producten, je hebt er hard voor gewerkt. hier begint het ook steeds meer te lopen wat erg gaaf is!

 9. augustus 27, 2015 / 10:53 pm

  Leuk dat Sterre ook mooie pakketjes krijgt. Toch leuk zo’n plog om even in het dagelijks leven van iemand anders te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge