Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PLOG: ZONDAG 31 MEI

PLOG: ZONDAG 31 MEI

 photo plog1_zpsdxq7ux5u.pngYeah ik heb lekker een keertje weer kunnen uitslapen tot half 10, maar dat betekent wel dat ik snel naar beneden moet om met Fee te gaan wandelen. We hebben samen een heerlijke wandeling gemaakt (goede manier ook van écht wakker worden) en ondertussen moest ik af en toe stiekem wel even naar mijn nieuwe schoenen kijken. Ik heb sinds zaterdag de adidas Neo en ben er gewoon heel erg blij mee.

 photo plog2_zpsu4ryhcxo.pngTijd voor het ontbijt namelijk een glas water en twee crackers met hummus, een plakje kipfilet en wat peper…erg lekker!

 photo plog3_zpsljywuyzi.pngTijdens het ontbijt zit ik Youtube video’s te bekijken hier zie je ItsKeerstin en zij maakt meestal haul video’s (soort shoplog, maar ook met gekregen producten). Ik zie bij haar altijd zoveel mooie producten voorbij komen, maar de meeste items zijn niet in Nederland verkrijgbaar.

 photo plog4_zpso252jdzl.pngNormaal draag ik op zondag niet echt make-up omdat we dan vaak thuis zijn of ik een maskertje ga nemen (voor Mask Monday), maar we krijgen vanmiddag visite en dan wil ik wel een beetje toonbaar zijn haha. Ik gebruik: mijn zelf samengestelde palette van MAC, NYC Smokin’ Hot Show Time Volume mascara (budget aanrader!), GOSH BB Cream All in One, Gosh Velvet Touch lipstick in de kleur Nude. Daar naast heb ik ook nog andere producten gebruikt.

 photo plog5_zps0ldbg83r.pngOp de laptop heb ik de applicatie Wunderlist staan (handig voor to do lijstjes), maar zelf gebruik ik toch liever ouderwets pen en papier. Hier heb ik een schema gemaakt voor de komende dagen, en inmiddels is er alweer het één en ander gewijzigd. Omdat ik iets meer vooruit wil bloggen (voor het geval ik een keer ziek ben, of Sterre) en daar heb ik dan echt wel een planning bij nodig.

 photo plog6_zpsu1ba9voc.pngOops koffiemelk op! En omdat dat hier in huis regelmatig word gebruikt betekent dat even op zondag middag langs bij de Jumbo, wel fijn trouwens dat op zondag tegenwoordig diverse winkels gewoon open zijn.

 photo plog7_zpsproaaump.pngDe vaste lezeressen weten misschien nog wel wie Chantal is (ze heeft hier op Pinkit ook wel eens artikelen geschreven, maar ze is al jaren mijn beste vriendin) ze is even langs gekomen met haar man en lieve dochtertje Elise.

 photo plog8_zpsgydgesnc.pngOnder het genot van wat lekkers word er nog heel wat verder gekletst, echt super gezellig 🙂 Binnenkort gaan we bij hun op visite om hun nieuwe woning eindelijk eens te gaan bewonderen, ben zo benieuwd hoe het is geworden.

 photo plog9_zpsnbtk9n9p.pngTegen acht uur is Sterre ook thuis (ze was bij haar vader) iets later dan normaal, maar voor een keertje is dat helemaal niet erg. Ik heb even een foto met haar samen gemaakt alleen wat een knudde kwaliteit! Ik heb mijn Iphone 4s gebruikt en dan de voorste camera, maar die is echt slecht haha. Omdat ik de foto zelf wel erg leuk vind wilde ik de foto toch in de PLOG stoppen, ook al is die heel korrelig.

 photo plog10_zpsenpumcul.pngRoy had even het tweede deel van Tomb Raider op pauze gezet zodat ik even lekker kon knuffelen met Sterre, douchen en haar lekker naar bed brengen. En daarna zijn we deze film gaan kijken, we hadden namelijk zaterdag deel 1 gezien en die vond ik erg leuk. Als ik heel eerlijk ben was het tweede deel een beetje matig, kennen jullie deze film? Ik weet dat de films al wat ouder zijn van Tomb Raider, maar had ze eigenlijk nog nooit eerder gezien.

Na de film ben ik lekker richting bed gegaan het word namelijk een hele drukke week voor mij. Vooral dinsdag word een pittige dag , maar zal allemaal wel goed komen dan maar een dagje wat minder online zijn haha! Wat gaan jullie deze week nog allemaal voor leuks doen?

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. juni 1, 2015 / 3:05 pm

  Leuk om te zien! Zo herkenbaar dat je vaak naar nieuwe schoenen kijkt, en ik maak ook nog steeds mijn planning met pen en papier 🙂 x

 2. Manon
  juni 1, 2015 / 3:41 pm

  Leuke fotos! ik vind die oogschaduw van mac erg mooi. Oh ik maak ook nog een planning met pen en papier ! vind dat gewoon fijner.

 3. Mandy
  juni 1, 2015 / 6:01 pm

  mooie makeup producten heb je gebruikt zelf ken ik die film niet had er nooit eerder van gehoord 😛

 4. juni 1, 2015 / 6:30 pm

  Leuke plog! Die foto van jou en Sterre vind ik echt heel lief!

  • Bianca
   Auteur
   juni 1, 2015 / 6:31 pm

   Dankjewel meis x

 5. juni 1, 2015 / 7:05 pm

  Wat leuk dat je zo blij bent met je sneakers, ik heb dat ook vaak als ik ergens heel blij mee ben ik er dan steeds naar moet kijken…grappig dat ik niet de enige ben hiermee…rust maar lekker een beetje uit, voor dinsdag…..groetjes petra

 6. Madeleine
  juni 2, 2015 / 8:26 am

  Leuke plog! 🙂 handig he op zondag winkels open. Vind t geweldig!

 7. juni 2, 2015 / 10:35 am

  Leuk gedaan, tof om te lezen 😀 Die foto met Sterre is zó lief, zeker niet erg dat hij korrelig is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge