Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

PLOG ZONDAG 14 JUNI

PLOG ZONDAG 14 JUNI

plog1Mijn wekker gaat om acht uur, omdat wij een dagje naar mijn familie gaan wil ik lekker op tijd daar zijn. Tijdens het ontbijt (yoghurt met muesli) bedenk ik mij in eens om een foto te maken voor de PLOG, alleen was toen het ontbijt al op haha. Ik probeer tegenwoordig eerst even rustig te ontbijten als een goed begin van de dag, ik sla het ontbijt soms nog eens over en dat is natuurlijk hartstikke slecht.

plog2Na het ontbijten ben ik met Fee gaan wandelen, die zat mij al de hele tijd al aan te kijken van baasje gaan we eindelijk uit. Het was lekker buiten qua temperatuur aangezien het al een paar dagen warm en benauwd is geniet ik er even flink van en heb ik het wandelrondje iets langer gemaakt dan normaal.

plog3Normaal draag ik op zondag niet echt make-up omdat we dan toch vaak thuis zijn, maar nu wel aangezien we die middag een verjaardag hadden. Omdat ik nog lip swatches moest maken van drie lipsticks (review komt deze middag online) heb ik dat gelijk gedaan. Ik kan zo blij worden van mooie lipsticks!

plog4Op weg naar mijn ouders (wonen in Eck en Wiel) en deze foto had ik op Instagram geplaatst. Ik kreeg een aantal reacties van dat het dichtbij hun is waar deze foto is gemaakt wel leuk dat ik blijkbaar heel dicht bij een aantal bloggers heb gewoond. Nu heb ik het idee dat er amper bloggers wonen hier in Hengelo, al zouden die er vast wel er zijn (denk ik).

plog5Mijn moeder had weer een aantal producten klaar gelegd (doet ze altijd) waar onder een wasverzachter van Silan en een zak snoep voor Sterre. Hun gebruiken zelf geen wasverzachter meer en deze stond nog in de voorraad kast. Mijn ouders kopen altijd wat lekkers voor Sterre (en hun andere kleinkinderen) soms is dat een zak snoep, maar ook wel eens een bak druiven of aardbeien (daar word Sterre net zo blij van).

plog6Vanuit mijn ouders gingen wij naar Tiel daar wonen mijn broer, schoonzus, 2 neefjes (die eigenlijk te oud zijn om nog neefjes te noemen haha) en nichtje. Mijn oudste neefje die is twintig juni jarig en vierde vandaag zijn verjaardag (en hij is van de week geslaagd dus dubbel feest).

plog7Rond drie uur was Sterre er ook! Ze was namelijk dit weekend bij haar vader en ze werd gebracht naar mijn broer zodat ze ook nog even haar oom en tante plus neefjes en nichtje kon zien. Ze ging gelijk bij Roy op schoot zitten om te knuffelen en lekker gek te doen. Vind dat echt zo leuk om te zien dat die klik met elkaar zo goed met elkaar is <3

plog8Tegen half zes waren we weer bij mijn ouders thuis en heb ik Sterre daar even gedoucht ze was namelijk helemaal vies,zweterig en plakkerig geworden. Zo was ze klaar en kan ze gelijk als ze thuis is naar bed. Ik merkte dat mijn mobiel leeg was en daar kan ik echt slecht tegen, wil gewoon goed bereikbaar zijn. Natuurlijk had ik geen oplader bij mij, maar in eens bedacht ik mij dat mijn vader (of eigenlijk moeder) een Ipad heeft…gelukkig!

plog9Eenmaal thuis kreeg ik deze foto door gestuurd van Bianca (mijn schoonzus en naamgenoot) ze heeft namelijk een moestuin en we hadden het die middag er over gehad dat de aardbeien echt geplukt moesten gaan worden. Ze zien er mooi en lekker uit! Zelf zou ik ook wel een moestuin willen hebben, heb alleen niet van die groene vingers misschien moet ik mij daar eens wat meer in gaan verdiepen.

plog10Ik heb eerst Sterre naar bed gebracht en ben onder de douche gesprongen. Daarna heb ik de laptop erbij gepakt omdat ik even rustig de nieuwe video van Saartje wilde bekijken. Ze had mij in de middag al een berichtje gestuurd dat ze best zenuwachtig was voor deze video. Deze video is echt wel heftig en vooral heel open heb tijdens het kijken met Saartje mee gehuild, ze is zo’n lieverd! Meer ga ik niet over de video vertellen, ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar Youtube kanaal.

Inmiddels is het bijna half elf en ben ik deze PLOG in elkaar aan het zetten voor morgen vroeg. Maandag begint een drukke blog-week er komen de komende tijd gelukkig weer wat meer beauty artikelen online. Ik had de afgelopen dagen even vrij genomen, maar deze week ga ik weer hard aan de slag! Nu ga ik de laptop uitzetten en lekker naar bed. Wat gaan jullie deze week allemaal voor leuks doen?

post signature

Volg:

21 Reacties

 1. juni 15, 2015 / 6:27 am

  Leuke foto’s! Fijne dag heb je achter de rug ๐Ÿ™‚

 2. juni 15, 2015 / 6:47 am

  Altijd zo leuk om te zien ๐Ÿ˜€ Tof dat Sterre ook nog wat kon meegenieten van je leuke zondag! ๐Ÿ™‚

 3. juni 15, 2015 / 7:19 am

  Dat klinkt als een gezellige week. Lief dat je de video voor haar ging checken.

 4. Mandy
  juni 15, 2015 / 7:48 am

  dat ziet er uit als een gezellige zondag zelf zou ik ook wel een moestuin willen al lijkt het mij wel veel werk met het onderhouden ๐Ÿ˜›

 5. Sonja (40+)
  juni 15, 2015 / 7:54 am

  Je had het goed naar je zin! Fijn!

 6. juni 15, 2015 / 8:01 am

  Hengelo is dan weer dicht bij mij in de buurt ๐Ÿ˜‰ ;Leuk om weer te zien allemaal! Zelf ga ik niet zo veel bijzonders doen deze week, drukke werkweek voor de boeg ๐Ÿ˜‰

 7. juni 15, 2015 / 8:22 am

  Wat een gezellig dagje met familie. Ik heb gisteren ook de video van Saartje met tranen in mijn ogen bekeken en beetje in shock…. Ik wil alleen zeggen dat het al verschrikkelijk is dat je ouders niet de liefde, steun en geborgenheid geven wat elk kind nodig heeft… Ik vind het zo sterk van haar om dit te delen.

  • Saartje
   juni 15, 2015 / 12:24 pm

   <3 Zo lief dankjewel!! x

 8. Ellen
  juni 15, 2015 / 8:48 am

  Wat een gezelloge dag hebben jullie gehad, leuk!

 9. Jamey
  juni 15, 2015 / 8:52 am

  Altijd leuk je plog’s!

 10. juni 15, 2015 / 9:19 am

  Wat gezellig met de familie! Gefeliciteerd met je neefje! Wat wordt Sterre toch groot zeg! En wat heeft ze een leuk topje aan ๐Ÿ™‚

 11. juni 15, 2015 / 9:42 am

  Leuk om te zien. Idd fijn dat Roy en Sterre het zo goed kunnen vinden met elkaar, maakt je alleen maar gelukkig denk ik ๐Ÿ™‚ X

 12. juni 15, 2015 / 10:39 am

  Wat een leuke plog! Ziet eruit als een hele gezellige dag. ๐Ÿ™‚

 13. Northflix
  juni 15, 2015 / 10:52 am

  Dat ziet eruit als een gezellige zondag ๐Ÿ™‚

 14. juni 15, 2015 / 11:03 am

  Wat een leuke Plog, …Ik vind het wel een mega compliment aan Roy dat Sterre zo dol op hem is….Fijn dat er zo veel mensen van Haar houden , tenslotte is het het allerbelangrijkste ingredieent om veilig groot te worden…Grappig is het om et weten dat sommige bloggers dicht bij je wonen,of hebben gewoond…. ik vind dat ook altijd heel leuk als ik bv op fotos dingen herken.

 15. Saartje
  juni 15, 2015 / 12:25 pm

  Je was ook heel dicht bij mij haha:P Zo fijn inderdaad dat de band met Sterre en Roy zo goed en fijn is! En wat een lief stukje over mij, je bent echt een schat en ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen! Dankjewel<3

 16. juni 15, 2015 / 12:59 pm

  Wat een leuke plog weer :)! Echt fijn en super leuk dat de band tussen Roy en Sterre echt zo goed is, echt top! Aaah die aardbeien zien er goed uit zeg! haha Wij proberen ook bijna elk jaar weer een moestuintje (of nou ja, plantenbakken op dakterras ;)) te hebben, maar toch mislukt het iedere keer weer haha.

 17. juni 15, 2015 / 9:15 pm

  Leuke plog, altijd leuk voor een bezoekje te brengen naar familie ๐Ÿ™‚
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge