Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

PLOG| ZATERDAG 8 AUGUSTUS

PLOG| ZATERDAG 8 AUGUSTUS

Gisteren moest ik mij helemaal alleen gaan vermaken Sterre is namelijk bij haar vader (ze komt vanavond weer thuis) en Roy is nog druk bezig met klussen, en nee ik help niet met het laminaat leggen (keuze van Roy zelf haha). Aangezien het bloggen de afgelopen tijd iets achter loopt i.v.m. de vakantie ben ik heerlijk foto’s gaan maken, bewerken, looks maken ….héérlijk bloggen! En tussendoor heb ik wat foto’s gemaakt voor een nieuwe plog, kijk je gezellig mee?

plog1Hup uit bed en eerst even met Fee gaan wandelen! Ik heb een beetje uitgeslapen en dan voel ik mij altijd wat schuldig omdat Fee langer moet wachten voor dat ze uitgelaten word, gelukkig komt het niet elke dag voor haha.
plog2Terug van de wandeling heeft Roy voor mij een lekkere kop thee gezet, het is een smaakje van Kneipp geen idee welke ik denk die met Cranberry in ieder geval wel lekker!
plog3Tijdens het thee drinken kijk ik naar wat Youtube video’s zoals de nieuwste video van Elize (Girl on the white bike).
plog4Er moeten ook een paar dingen in het huishouden worden gedaan zoals de was opruimen in de kasten, nog twee wassen draaien en ophangen. Door de verbouwing ben ik een beetje achter geraakt (ja ook met de was haha) dus dat ga ik dan ook maar meer proberen in te halen.
plog5Even een zeer charmante spiegelselfie kijk vooral niet naar de vieze spiegel daar moet ik ook écht eens een doekje over heen halen, maar juist dat is een klusje dat ik vergeet. Ik heb een aantal looks gemaakt met nieuwe producten om te testen en swatch foto’s mee te maken, maar die zien jullie van zelf de komende weken wel verschijnen.
plog6Roy is ondertussen begonnen met de woonkamer (keuken is zo goed als klaar) hier komt het zelfde laminaat als in de keuken zo dat het meer een geheel word allemaal. Ik ben echt totaal niet van het klussen en heb het ook wel een beetje gehad ermee, nog even een paar dagen doorbijten…
plog7Lunch! Voor Roy drie broodjes met knakworst en van die Amerikaanse frietsaus en voor mij drie rijstwafels met een plakje kipfilet, avocado en tomaat #nomnomnom.plog8De badkamer heb ik ondertussen ook even goed schoon gemaakt vooral de vloer was niet meer om aan te zien, wedde dat het morgen alweer niet meer te zien is dat ik de badkamer helemaal gepoetst heb? Ik heb dat ook met het fornuis en de wc sommige klusjes in het huishouden zijn best ondankbaar haha (merken jullie het al dat ik echt geen huishouden-type ben?).
plog9Yeah verder met bloggen en wel foto’s bewerken het waren in totaal meer dan 500 foto’s, een aantal zijn er gewist en de rest heb ik gelijk bewerkt zodat ik alleen de tekst er nog van moet schrijven.
plog10Op de blog van byAranka had ik van de week een artikel zien staan over wentelteefjes maken met oud stokbrood en aangezien ik alles in huis heb en geen zin had in aardappels/groente/vlees ben ik dit lekker gaan maken. Ik had toch alles in huis en toevallig nog stokbrood over van de bbq van de week, anders moet ik het weg gooien en dat is ook zonde.
plog11Het eind resultaat! Eigenlijk is dit de tweede porties, want het is echt heel erg lekker en makkelijk om te maken voortaan gooien wij hier in huis geen oud stokbrood meer weg.

Inmiddels is het bijna half 9 en ik ga zo eerst een lekkere douche nemen en samen met Roy nog wat tv kijken of ik denk eerder een film,want er is tegenwoordig niet veel boeiends meer op tv. Dit was voor mij eens een hele rustige zaterdag en toch heb ik nog lekker veel kunnen doen, wat hebben jullie vandaag (gisteren aangezien jullie dit morgen pas lezen) nog allemaal voor leuke dingen gedaan?

post signature

Volg:

13 Reacties

 1. augustus 9, 2015 / 6:38 am

  Een productief dagje geweest zo te horen! Zelf heb ik niet echt veel gedaan. Ik had visite in de tuin van twee “parende” egeltjes die er flink lawaai bij maakte en er kwam een dikke pad voorbij gesprongen, het wachten was op….maar er kwam niks meer. Ik heb nog heerlijk wat series van Breaking Bad gekeken in de tuin onder de parasol in mijn ligstoel. Laatste seizoen dus spannend! 😉 Xx

 2. augustus 9, 2015 / 7:13 am

  Flink geweest gisteren hoor! Wij hadden een paar dagen logees, toen die gisteren weg waren, merkten we dat het best vermoeiend is, kinderen 🙂 dus lekker een filmpje op de bank gisteravond.

 3. augustus 9, 2015 / 7:46 am

  Haha, zie ik opeens mezelf!:) en die wentelteefjes… nu heb ik er ook zin in, haha! ♡

  • Bianca
   Auteur
   augustus 9, 2015 / 10:36 am

   Haha 🙂

 4. augustus 9, 2015 / 11:58 am

  Wat een leuke plog meis, wel handig dat je dan met oud stokbrood nog wat kan maken!

 5. augustus 9, 2015 / 3:17 pm

  Wat een leuk idee van die wentelteefjes! Succes met de laatste loodjes van de verbouwing, ik heb er ook zo’n hekel aan, hihihi!

 6. Ellen
  augustus 9, 2015 / 4:11 pm

  Heerlijk zo’n dagje in huis! Die had ik vandaag na gister een verjaardag te hebben gevierd.

 7. augustus 9, 2015 / 6:11 pm

  Ik vergeet ook altijd om de spiegel schoon te maken! En dan merk ik het pas als ik er weer eens inkijk 😉 Leuke PLOG weer, vind dit altijd leuk om te lezen.

 8. augustus 10, 2015 / 10:13 pm

  Leuke plog, hmm die rijstwafels zien er heerlijk uit 🙂
  Oo ik heb ook geen huishoud vrouwtje, hahaha!
  X

  • augustus 10, 2015 / 10:13 pm

   “Ik ben ook geen huishoud vrouwtje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge