Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

PLOG WOENSDAG 11 MAART

PLOG WOENSDAG 11 MAART

Dat ik het ploggen goed te pakken heb kunnen jullie volgens mij inmiddels wel merken, vind het gewoon erg leuk om te doen en aan de statistieken te zien vinden jullie het ook leuk om te lezen. Afgelopen woensdag ben ik weer bezig geweest met foto’s maken, kijk je gezellig mee naar wat er allemaal is gebeurd?

plog1Sterre en ik waren aan het wandelen naar school en moet je eens kijken wat een heerlijk zonnetje! Ik vond dit echt even een foto-momentje waard. Laat het mooie weer maar komen wij zijn er helemaal klaar voor!

plog2In verband met het lijnen (waar ik mij volgens mij al jaren mee bezig hou?) neem ik elke dag een shake van Weight Care, daar naast vind ik het ook nog eens echt lekker. Hoe ik Weight Care toe pas en welke producten ik er van gebruik ga ik binnenkort op een rijtje zetten in een artikel. dit is een “nieuwe” smaak variant die ik lekker aan het testen ben.

plog3Mijn nieuwe motto voor woensdag is : wasdag! Ik loop nog steeds flink achter, maar uit reactie’s van een andere plog kwam ik er achter dat ik gelukkig niet de enige ben. Hopelijk word het dit weekend lekker weer zo dat ik wat was buiten kan hangen, en dat het sneller droog is.

plog4Niet alleen wij genieten van het lekkere weer maar Fee vind het ook heerlijk om in het zonnetje te liggen 🙂

plog5Elke dag haal ik even de stofzuiger door het huis heen, maar tegenwoordig is het zelfs twee keer per dag. Fee is namelijk onwijs aan het verharen en hoe stom het klinkt…ik ook! Ik weet niet hoe veel haren een mens per dag verlies, maar het is bij mij de laatste tijd best erg vind gewoon hele plukken (bah!). Dus dat betekend extra stofzuigen, gelukkig ga ik vandaag naar de kapper en wil ik een stukje korter gaan met mijn haar. Wie weet helpt dat een beetje…

plog6Mijn kwasten heb ik ook even lekker schoon gemaakt. Het is wel een werkje, maar vind het gevoel van schone kwasten als je make-up aanbrengt gewoon heel fijn het lijkt dan net of het ook allemaal beter word aangebracht. Hoe vaak reinig jij ongeveer je kwasten?

plog7Sorry deze foto is een beetje raar qua belichting geen idee hoe het komt, maar ik was even bezig met mijn blog planning. Normaal gebruik ik de app Wunderlist, maar mijn notitieboekjes worden ook nog goed gebruikt. Inmiddels klopt de hele planning al niet meer, dus kan weer opnieuw beginnen…ach zo blijf je bezig hé!

plog8Mijn nieuwste verslaving op het gebied van spelletjes Candy Crush Soda. Vorig week ben ik hiermee begonnen en inmiddels zijn Roy en ik al fanatiek ermee bezig. Omdat Roy mij bijna gewoon in te halen met levels wilde ik toch weer een voorsprong creëren. Ik stond alleen de hele tijd vast op level 41 heb het echt al zo vaak geprobeerd, maar steeds lukte het niet. Toen ik deze foto had genomen deed ik nog een potje en ineens haalde ik hem!

plog9Tijdens het koken werd er aangebeld door de pakketbezorger hij had weer iets leuks voor mij (en voor Roy). Ik had wat gekocht en ontvangen, maar dat zien jullie aankomende vrijdag in de nieuwe rubriek New in producten week…

plog10Er zat ook een grote doos bij deze was voor Roy , eindelijk was zijn Valentijnsdag cadeau binnen. Deze had ik al tijdje terug besteld, maar door leveringsproblemen heeft het echt lang geduurd. Roy wilde heel graag een zaag hebben van Bosch en met een leuke korting heb ik deze kunnen scoren. Hij was echt heel blij en hyper toen hij deze doos aan het uitpakken was. Het gevoel van nieuwe make-up, kleding enzovoort en dan zo blij worden dat heeft Roy met gereedschap.

Van de avond zelf heb ik geen foto’s gemaakt, maar het zelfde als altijd gebeurde zoals douchen, Sterre naar bed brengen en heerlijk een paar afleveringen gezien van Criminal Minds. Ook al zijn sommige afleveringen herhalingen ik vind het echt een geweldige serie om te zien. Welke serie kijk jij graag op tv?

post signature

Volg:

14 Reacties

 1. maart 14, 2015 / 8:30 am

  Onze hond is ook flink in de rui. Dat pakketje had wel veel vertraging zeg.

 2. maart 14, 2015 / 10:44 am

  Blegh, ik zou dat ECHT niet kunnen, mijn maaltijden vervangen door van die shakes. Gewoon gezond eten is volgens mee veel efficienter (en lekkerder).

 3. maart 14, 2015 / 12:57 pm

  leuke plog.! ik verlies ook ontzettend veel haren op het moment, om gek van te worden. ik was mijn kwasten 1 keer in de week, soms zit er 2 weken tussen ♥

 4. Bianca - Miss Langhaar
  maart 14, 2015 / 10:26 pm

  Veel mensen zijn nu in de rui, maar een stukje eraf kan altijd helpen. Dan is je haar niet meer zo zwaar en trekt het niet meer zo aan de wortels.

 5. maart 15, 2015 / 10:53 am

  Leuke plog! Ik verlies ook veel haar, maar dat komt door mijn weerstand en stress. Ik neem hiervoor Aline, dat zijn speciale vitaminen voor het haar. Doet geen wonderen maar ik merk wel verschil. Verder word ik ook vrolijk van het zonnetje. En mijn kwasten was ik veel te weinig haha x

 6. maart 15, 2015 / 11:58 am

  Super leuk om te lezen! Ik was mijn kwasten eigenlijk veel te weining..haha oeps! x

 7. maart 15, 2015 / 4:39 pm

  Super leuk om te lezen en wat is Fee schattig! Ik ben benieuwd naar wat er in jouw pakketje zit!

 8. maart 15, 2015 / 5:20 pm

  Ik haal ook elke dag even de stofzuiger door het huis. Toch altijd wel fijn! Wat is Fee toch een lieverd.

  xoxo

 9. maart 15, 2015 / 8:31 pm

  Weight Care shakes heb ik ook wel eens aan gedaan! het heeft wel geholpen. ik vind de banaan variant het lekkerst 🙂

 10. maart 19, 2015 / 2:40 pm

  Leuke plog, ik was altijd in het weekend. Wij hebben maar 3 draaisels dus is bij te houden (met wassen althans haha)

 11. maart 20, 2015 / 12:49 pm

  Leuke plog weer :)! Haha zeer herkenbaren dat de huisdieren en wijzelf zo verharen. Vooral link is echt lekker bezig, pfoe. En Link ligt ook echt super graaf in de zon 😀 hihi. En wat fijn dat de valentijnscadeau er nu eindelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge