Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

PLOG: Van Oberhausen naar Arnhem

PLOG: Van Oberhausen naar Arnhem
Afgelopen zaterdag was het dan zo ver Roy en ik zouden samen naar Centro Oberhausen gaan (als je mij op Twitter volg weet je vast al hoe dit is afgelopen) , ik zat hem de hele week gek te maken met alle winkels die er zaten en waar ik naar toe wilde gaan. Het was ook mijn bedoeling foto’s te maken voor een PLOG, omdat jullie de vorige zo leuk vonden om te zien. De dag is alleen iets anders gelopen (story of my life haha) en het zijn iets minder foto’s geworden, maar ach ik laat ze toch lekker eigenwijs zien.

Omdat Roy en ik altijd dorst hebben als wij onderweg zijn wilde ik voor de lange autorit goed voorbereid zijn, er waren alleen pakjes appelsap in huis (eigenlijk zijn deze van Sterre voor school). Ook had ik deze dag mijn Revlon lipbalm mee genomen, echt een topper.
Bij mijn ochtend routine hoort Youtube ik vind het zo leuk om video’s van andere te bekijken. Dit is een video van Beautycutiestyle en haar kanaal gaat niet alleen over beauty, hier unboxt ze o.a. speelgoed voor haar kinderen (echt heel leuk om te zien).
Onze auto heeft een dakraam (dat had de vorige auto niet) en het was zaterdag erg mooi weer dat ik tijdens de heen rit een beetje naar buiten zat te kijken. Ik was best onder de indruk van de wolken dat ik daar van een foto hebt gemaakt, vind het echt zo bijzonder om te zien. Oh voor dat ik het vergeet dit is dus een foto genomen tijdens de heen rit naar Oberhausen…
Deze foto is gemaakt in een parkeer garage in Arnhem, maar Bianc je ging toch naar Oberhausen? Ja dat klopt Roy en ik waren in Oberhausen bij Centro alleen alles zat dicht, na een half uur rond lopen ging ik aan een man vragen (in mijn o zo goede Duits) hoe laat de winkels open gingen… Blijkbaar had bijna heel Duitsland een dag vrij! Ik baalde als een stekker, maar toen kwam Roy om het idee om dan toch nog even naar Arnhem te gaan. Als wij de auto ergens parkeren en wij kennen de omgeving niet maken wij foto’s van de garage en verdieping enz. Dit klinkt misschien raar , maar Roy en ik zijn best vergeetachtig en willen graag de auto nog terug vinden.
Yum! Roy had nog een goed idee namelijk om even langs mijn ouders te gaan en daarna met ze te gaan wokken in Rhenen. Dit vonden mijn ouders een leuk en gezellig idee dus hebben wij zo de dag afgesloten. Mocht je een keer in Rhenen zijn ga dan zeker eens een kijkje nemen bij het Wereldpaleis.
Dit is trouwens de buit even een bezoekje langs de Primark voor een longsleeve van Frozen en een paraplu van Frozen (deze leg ik weg voor de december maand) en nog een paar cosy sokken voor mij zelf. Ik wilde nog kijken voor een paar warme vesten, maar op zaterdag middag kleding passen bij de Primark…nee niet te doen. Ook heb ik bij de Intertoys nog een kleur/sticker boek van Frozen gescoord en een boek waarmee Sterre het leren lezen kan oefenen. Bij de Op=Op had Roy twee potten gel gekocht en ik een Odorex (mijn favoriet) deodorant. En bij The Body Shop heb ik ook wat items gekocht, maar die hebben jullie als het goed is gisteren al kunnen zien in een apart artikel.
Toen wij tegen de klok van 22.00 uur thuis waren lag er een papiertje op de mat van POSTNL er lag een pakketje bij onze buren. Ik was zo asociaal om toch nog het pakketje op te halen (ik zag dat de lamp aan stond en de tv dus ach ze zijn toch wakker) wilde er niet nog een dag langer op wachten. In het pakketje zat de I Love Myself box jubileum editie (1jarig bestaan) hier komt van de week een unboxing video van online.
Daarna ben ik nog even onder de douche gesprongen en gelijk naar bed gegaan vond het een drukke, maar hele gezellige dag. Over een paar weken gaan Roy en ik een nieuwe poging wagen om naar Centro te gaan, hopelijk zijn de winkels dan wel open!
Ben jij wel eens bij Centro Oberhausen wezen winkelen?

post signature

Volg:

32 Reacties

 1. Bianca | Glamorous Lifestyle
  november 5, 2014 / 2:29 pm

  Jeetje balen zeg van oberhausen! Ik ben er een aantal jaar geleden geweest met school, onwijs gaaf vond ik het!

  • november 6, 2014 / 9:20 pm

   Ja het was even balen maar gelukkig was het toch nog een gezellige dag geworden 🙂

 2. shoppingsarah.com
  november 5, 2014 / 2:49 pm

  Wat een leuke foto’s! Zo balen van de Centro! Daar wil ik ook nog een keer heen, maar eerst goed sparen haha. Ik ben heel benieuwd naar de jubileum box van i love myself!

  • november 6, 2014 / 9:21 pm

   Dat sparen is herkenbaar 🙂 Inmiddels staat die video al online op Youtube was echt een super mooie box qua inhoud x

 3. november 5, 2014 / 2:29 pm

  Leuke plog. Wat stom dat de winkels gesloten waren! x

 4. november 5, 2014 / 3:29 pm

  Echt balen joh, ik dacht echt dat allerheiligen alleen in Belgie was, ook in Duitsland dus! Fijn dat jullie toch nog wat leuks hebben gedaan!

  • november 6, 2014 / 9:21 pm

   Misschien heel stom maar had echt nog nooit van allerheiligen gehoord…nu vergeet ik het nooit meer 🙂

 5. november 5, 2014 / 3:50 pm

  Tjeetj dat is ook wat, daar sta je dan…wel handig dat jullie die foto maken van de parkeergarage en de etage…dat zouden veel meer mensen moeten doen ( ik kan er niet aan doen, maar ik kan mij niet voorstellen dat je regelmatig niet weet waar je je auto neer gezet hebt en dan bv de meest gekke toeren uit moet halen om hem toch nog te vinden, en er zijn genoeg mensen die dat erg vaak hebben)…en dat pakje bij de buren ophalen om 22.00 sávonds, ach dat vind ik best wel kunnen…leuke plog!

 6. Roxanne
  november 5, 2014 / 4:51 pm

  Haha, mijn ouders hadden zaterdag hetzelfde toen ze in Duitsland wijn wilden inslaan! Wel balen hoor, maar nu kun je je er nog op verheugen voor de volgende keer. Ik ben nog nooit bij Centro geweest. Wel benieuwd na je post!

 7. november 5, 2014 / 3:53 pm

  Balen zeg dat het dicht was ! Ben er zelf ook een keer geweest is wel erg leuk daar 😉 Lekker veel shoppen hahaha.

  • november 6, 2014 / 9:22 pm

   Dat was mijn bedoeling om te gaan doen, maar over een paar weken heb ik weer een herkansing haha x

 8. november 5, 2014 / 3:59 pm

  Balen, zeg! Ik ben er nog nooit geweest, ik wil er nog wel eens naartoe.

 9. november 5, 2014 / 4:43 pm

  Balen van Centro, maar nou ja, dan heb je langer voorpret 😉

 10. november 5, 2014 / 4:53 pm

  Mooi excuus om binnenkort nog een keer te gaan! Kan je twee keer shoppen!

 11. Cindy
  november 5, 2014 / 7:04 pm

  Balen dat de winkels dicht waren, maar zo kan je nog een keer terug. Ik ben er nog nooit geweest, in Arnhem ook nooit trouwens..

 12. november 5, 2014 / 6:09 pm

  Ohh.. ik ben al 2 keer naar Oberhausen geweest en binnenkort ga ik weer! Heel erg balen dat de winkels gesloten waren.. meh 🙁

 13. Marlayne Vermeulen
  november 5, 2014 / 7:17 pm

  Wat jammer dat de winkels dicht zaten! Ik wil ook wel eens naar Oberhausen.

 14. Infinity
  november 5, 2014 / 7:23 pm

  Mooie foto, die van de wolken !
  Balen dat de winkels dicht waren!

  Liefs,
  Eva

 15. november 5, 2014 / 8:22 pm

  Balen, maar zo te zien hebben jullie het toch nog leuk gehad! Mijn man en ik zijn jaren geleden een keer vanaf en camping bij Haaksbergen gaan fietsen naar Duitsland.. Mega ver (op 1 fiets) en toen kwamen we daar en bleek alles om 1 uur dicht te gaan (het was toen 12 uur). Echt balen..

  • november 6, 2014 / 9:26 pm

   He wat leuk ik woon vlakbij Haaksbergen 🙂 Wel balen dat je zolang onderweg bent voor een uurtje x

 16. november 5, 2014 / 9:10 pm

  Leuke plog! Ja jammer van de winkels in Duitsland, maar in België was ook alles dicht hoor. Bij 1 november is dat altijd zo, en het verbaasd me eigenlijk dat er in Nederland wel winkels open waren! Wel goed dat ik dat nu weet, dat ga ik zeker onthouden voor volgend jaar 😀

  X Sara

  • november 6, 2014 / 9:27 pm

   Ik had er echt nog nooit van gehoord dat op die dag winkels dicht zijn in Duitsland en België weer wat geleerd 🙂

 17. november 6, 2014 / 4:35 am

  Leuke plog! �� Ik ga ook wel eens wokken in Rheen: echt een aanrader!! Fijne dag! X

 18. november 6, 2014 / 5:38 am

  Ahhhhh!!!! Ik heb dat ook een aantal keer gehad. Toen was ik in Antwerpen alles gesloten wegens een feestdag in augustus. Leuk dat jullientoch geslaagd zijn 🙂 centro oberhausen is wel echt leuk! Alleen niet met de kerst, dat is zooooo druk. Iig veel plezier als jullie weer gaan en dan voor t echie!

  • november 6, 2014 / 9:28 pm

   Owjee wij gaan rond kerst wens je mij alvast succes? haha x

 19. november 13, 2014 / 7:00 pm

  Echt balen dat het dicht was, maar gelukkig toch nog een leuke dag gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge