Nieuwe artikelen:

 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024
 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024

PLOG MAANDAG 9 MAART

PLOG MAANDAG 9 MAART

 photo plog1_zpstk1uynnb.jpgSterre en ik waren naar school aan het lopen en in eens bedacht ik mij “hé ik ga vandaag ploggen!”, dus daar hoort dan ook deze foto bij. Ik vind deze jas haar zo onwijs netjes en goed staan, dat mag ik als haar mama zijnde toch wel zeggen? En kijk eens hoe licht het buiten al is en dat terwijl het net kwart over 8 was, heerlijk dat de winter weer bijna officieel is afgelopen.

 photo plog2_zpsmetc4kfk.jpgOp de terug weg van school ben ik even snel een supermarkt ingedoken want ik ben natuurlijk tijdens de grote boodschappen zaterdag weer van alles vergeten. Gelukkig zit de supermarkt lekker dichtbij, maar ik neem altijd meer mee dan nodig is…herkenbaar?

 photo plog3_zpsoq3r72e2.jpgDe ochtend wilde ik verder rustig beginnen met blogs lezen dus ik zat rustig op de bank terwijl Fee mij zo lief aan zat te kijken met een blik als “ahhh toe baasje mag ik ook asjeblieft op de bank”? Helaas lieve Fee, maar ze heeft wel nog even bij mij op schoot gezeten om heerlijk te knuffelen en te kroelen.

 photo plog4_zpsk7pkbaw4.jpgHet standaard Youtube rondje hoort er ook bij, al maak ik zelf amper nog video’s vind het wel leuk om die van andere te zien. Ik hoop zelf het filmen over 2 á 3 weken weer wat beter op te kunnen pakken.

 photo plog5_zpspdtvi9i6.jpgTijd voor het huishouden! Dat betekend dat er muziek op gaat en dan wat harder zodat ik tijdens het stofzuigen ook lekker mee kan zingen ( het is niet echt zingen te noemen). Ik ben gegaan voor de cd van Ariana Grande, Sterre luistert hier graag naar en ik stiekem ook wel.

 photo plog7_zpsgalgfumi.jpgInmiddels was het middag en was ik bijna vergeten om het vlees uit de vriezer te halen. Ik vind het elke dag weer moeilijk om iets te verzinnen dit keer is het kip cordon blue met aardappeltjes uit de oven en zelf gemaakte appelmoes.

 photo plog6_zpseht9uqfy.pngEn toen stond de pakketjes bezorger aan de deur, daar word ik altijd zo vrolijk van. Ik mocht bij een website wat uitzoeken en dat was o.a. deze metalen plaat die een plekje krijgt op mijn blogkamertje. Wat er nog meer bij zat en welke website het was dat zien jullie binnenkort in een ander artikel.

 photo plog8_zpsncfxvlsr.jpgTegen half vier waren wij weer thuis en zoals je een beetje kan zien was Sterre moe! Toch is ze daarna gelijk bezig gegaan met haar huiswerk voor logopedie. Ze heeft elke dag oefeningen die ze “moet” doen en daar houd ze zich tot nu toe nog netjes aan.

 photo plog9_zpsjm7krlgw.jpgOndertussen ging ik nog even op de website van By Aranka kijken, ik vind haar echt één van de beste bloggers! Ze schrijft eerlijk over artikelen en heeft diverse onderwerpen naast beauty. Elke dag neem ik wel een kijkje op haar site en er zijn genoeg dagen dat ik vaker op een dag kijk.

 photo plog10_zps7xpj1yov.jpgEr is die middag ook een hele gave win actie online gekomen op Pinkit je kan namelijk 4 x kans maken op een hosting pakket met een .nl domeinnaam voor meer informatie hier over kan je het beste even naar het artikel er van gaan.

 photo plog12_zps83kwsrwn.jpgRond half heb ik Sterre naar bed gebracht ( ze ligt meestal rond 7 uur op bed het ligt er echt aan of ze al moe is of niet) en daarna ben ik zelf lekker gaan douchen. Ik heb gebruik gemaakt van een douche foam van MelkMeisje deze is echt heerlijk!

 photo plog11_zpskjcjflau.jpgTijd om de kaarsjes aan te steken (staat er natuurlijk maar één op de foto, maar in de huiskamer staan er meerdere).

 photo plog13_zpstryj2xdh.jpgRoy zat een echte mannen film te kijken dus ik ging wat anders doen en via Youtube vond ik het nummer Diggy Down van Inna. Op Spotify heb ik deze ook opgezocht en op repeat gezet (voor 2.5 uur als het niet langer is). Ondertussen heb ik wat ideeën uitgewerkt voor Pinkit en online rond gekeken want ach ik had vandaag nog niet zoveel achter de laptop gezeten (ahum).

Tegen half elf ben ik lekker naar bed gegaan het was vergeleken met “normaal” een hele rustige maandag, maar dat is ook wel eens lekker als begin van de week.

post signature

 

Volg:

19 Reacties

 1. maart 11, 2015 / 6:50 am

  Wat een lekker dagje! De jas staat Sterre echt heel mooi! Vlees uitleggen is ook zoiets wat ik altijd vergeet haha. Ik ben nou toch wel heel benieuwd naar de douchefoam van melkmeisje geworden, ik hoor er zoveel mensen over!

 2. maart 11, 2015 / 7:40 am

  Heerlijke dag! Ik heb gister geplogd. Blijft leuk om te doen.

 3. maart 11, 2015 / 8:01 am

  Ziet eruit als een leuke dag! Ahw, wat staat de jas Sterre leuk! Ik ben ook gek op filmpjes bekijken, mijn vaste routine!

 4. maart 11, 2015 / 9:11 am

  Super leuk om deze plog weer te zien! Ik ga diggy down zometeen gelijk even luisteren (:

 5. Ellen
  maart 11, 2015 / 9:54 am

  Wat een leuk dagje. Sommige dingen zijn herkenbaar zoals na het naar school brengen nog langs de supermarkt moeten. Hier heeft Jayden ook logopedie huiswerk, alleen vind hij het niet leuk om te doen. Goed van Sterre dat ze zich er netjes aan houdt!

 6. maart 11, 2015 / 9:58 am

  Leuke plog! Sterre haar jas is heel mooi. Wij vergeten soms ook vlees ofzo uit te nemen. En het is heerlijk om een liedje lang op repeat te laten staan 🙂 x

 7. Manon
  maart 11, 2015 / 11:44 am

  Sterre’s jas is echt te leuk, het staat haar super goed! Ik ben heel benieuwd naar de douchegaom van melkmeisjes.

 8. maart 11, 2015 / 12:10 pm

  Dat jasje staat Sterre heel lief! Leuk zo een plog. Diggy Down ken ik nog niet, ben benieuwd.

 9. Northflix
  maart 11, 2015 / 12:12 pm

  Die jas staat Sterre inderdaad prachtig.
  Ik heb dat foam van Melkmeisje ook nog staan.
  Ben benieuwd naar de geur, heb het nog niet getest.

 10. Cherel
  maart 11, 2015 / 12:23 pm

  Ziet er uit als een lekker dagje! Dat jasje staat je dochter inderdaad super mooi en netjes.

 11. saskia
  maart 11, 2015 / 2:02 pm

  Wat een leuke plog weer, je mag best als moeder zeggen dat je je dochter iets leuk of netjes vind staan hoor 😉 doe ik ook! enne meer meenemen in de supermarkt… ja dat ken ik! xx

 12. Cindy
  maart 11, 2015 / 2:56 pm

  Altijd leuk om een plog te zien. Kip cordon blue vind ik ook lekker.

 13. maart 11, 2015 / 3:26 pm

  Zo’n leuk jasje dat Sterre droeg. En mmm, zelfgemaakte appelmoes! Superlekker hoor. Ik vind sommige productnamen in Nederland zo grappig, ‘melkmeisje’ doet me eerder denken aan een merk voor melk! 🙂

 14. maart 11, 2015 / 7:04 pm

  Wat een schattige jas, is het jasje van Sterre, de kleur staat haar erg leuk, ( rood vind ik altijd erg mooi bij blonde kinderen staan)…je ziet dan dat het een echt dametje word, en dat is juist zo grappig…wat zijn de foams van Melkmeisje toch lekker, dat is echt een momentje voor jezelf…hmmm!

 15. maart 11, 2015 / 7:59 pm

  Die jas is super zeg! Ik haal mijn vlees altijd uit als ik de tassen van de kids pak. Die hangen in de bijkeuken naast de vriezer dus dat is een handige reminder want ik vergat het ook altijd.

 16. maart 11, 2015 / 8:11 pm

  Leuke plog, Sterre haar jas staat haar erg mooi 🙂
  Heel erg herkenbaar, als ik naar de winkel ga achter boodschappen heb ik ook altijd te veel mee 😉
  X

 17. maart 16, 2015 / 12:46 pm

  Super leuke plog weer :)! De jas van Sterre is echt mooi en staat haar inderdaad echt mooi, zeer netjes :). Ow ja van het vlees, zo herkenbaar haha. Wel lekker hoor kip cordon blue, yumm :D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge