Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

PLOG MAANDAG 6 APRIL

PLOG MAANDAG 6 APRIL

Pasen is alweer voorbij, maar ik hoop dat iedereen gezellige dagen achter de rug heeft! Zelf hebben wij hier in huis niet echt veel aan Pasen gedaan, maar toch was het wel erg gezellig en dat vind ik het belangrijkste.

 photo plog1_zpslhxn6mnz.pngMijn wekker ging rond 8 uur af en naar drie keer op snoozen gedrukt te hebben ben ik er toch echt eruit gegaan en heb ik een lekkere lange wandeling met Fee gemaakt. Dit is echt één van de beste manieren om lekker wakker te worden, een goed begin van de dag.

 photo plog2_zps0p4qcxbj.pngTijd om het Paas ontbijt/brunch klaar te maken mijn ouders en tante komen namelijk gezellig langs en zo’n ontbijt vind ik er toch wel een klein beetje erbij horen, vinden jullie ook niet?

 photo plog3_zpsbxyybwrq.pngSterre is ondertussen nog wat tekeningen aan het maken voor haar opa en oma (mijn ouders) en mijn tante, onder het genot van een lekkere kop thee.

 photo plog4_zps6nledzzx.pngTadaa tafel is gedekt! En uit eindelijk hadden we echt veelte veel klaar gemaakt, maar iedereen heeft volgens mij wel lekker gegeten. Tijdens het boodschappen doen dacht ik steeds dat ik te weinig in huis zou hebben (dat heb ik steeds als ik voor iemand zoiets klaar maak) en nog meer dan de helft was over…volgende keer toch een beetje rekening mee proberen te houden (beter te veel dan te weinig?).

 photo plog5_zps9oq5bgcp.pngIedereen lekker aan het smullen <3

 photo plog6_zps5e6snxvc.pngDaarnaast zijn we alle drie ook nog eens goed verwend en dat is echt helemaal niet nodig, maar wel super lief. In totaal heb ik voor €20,- aan VVV bonnen gekregen, dus daar moet ik wel iets mooi’s van kunnen kopen.

 photo plog8_zpsoyp0a1kp.pngEen paar uur verder gaan we nog even wat drinken en verder bijkletsen, soms vind ik het wel nog beetje raar dat ik mijn ouders zo weinig zie ( meestal 1x per 4-6 weken ). Voor het verhuizen zag ik ze elke week en ook al is dat al 2 jaar geleden, het is toch nog steeds wennen. Dat maakt het zien van elkaar wel weer extra gezellig en lekker lang bijkletsen. Ook leuk dat mijn tante was mee gekomen we hadden haar ook al een paar maanden niet meer gezien.

 photo plog7_zpsjy3eiiog.pngDe chocolade Paas eitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken 🙂

 photo plog10_zpslnzzg5kz.pngRond half vier zijn ze weer richting huis gegaan aangezien mijn vader nog moest werken (hij is vrachtwagenchauffeur), ik ben daarna nog lekker gaan oefenen met Sterre. Ze leest inmiddels echt al stukken beter en de boekjes van “Lezen is leuk” pakt ze nog steeds heel graag erbij.

 photo plog9_zpsqpfawbop.pngIn de avond ben ik nog wat Youtube video’s aan het kijken en daarna deze PLOG in elkaar aan het zetten aangezien deze morgen vroeg (vandaag als jullie dit lezen) online komt. De komende dagen ga ik weer hard aan de slag met foto’s maken en artikelen schrijven, daar is afgelopen dagen door de drukte helaas niks van gekomen. Zo ga ik nog een lekkere kop thee zetten en denk rond elf uur heerlijk naar bed vind het dan wel weer genoeg geweest voor vandaag haha.

Wat hebben jullie allemaal met Pasen gedaan?

post signature

Volg:

18 Reacties

 1. Amy
  april 7, 2015 / 6:43 am

  Wat gezellig, zo samen met familie! Jammer dat jullie elkaar zo weinig zien, kan je niet vaker naar je ouders toe gaan of is het echt te ver weg?

 2. april 7, 2015 / 7:06 am

  leuke plog! Ik heb zelf ook niet veel met Pasen op de gezelligheid na. Wij zijn buiten de deur gaan brunchen en dat was heerlijk! Een keer geen rotzooi thuis 😉

 3. april 7, 2015 / 7:09 am

  Wat ziet het er heerlijk en onwijs gezellig uit, een ding is zeker, jullie hebben vast geen honger mee rgehad,zelf heb ik dat ook elke keer als ik zo iets klaar maak, bang dat ik te weinig heb, maara ltijd is het veel te veel….ze herkenbaar dat je het een rare gewaarwoording blijft vinden dat je je ouders zo weinig ziet…Zelf zie ik mij kinderen ook een keer tussen de 4 en 6 weken ( de kleine Tess, dus ook ) en vroeger woonden ze zowat om de hoek, en liepen ze allemaal zo vaak even binnen…

 4. Ellen
  april 7, 2015 / 7:57 am

  Ik kan me goed voorstellen dat het best wel even wennen is geweest dat je je ouders minder vaak ziet. Gelukkig hebben jullie zo te zien een gezellige dag achter de rug 🙂

 5. Madeleine
  april 7, 2015 / 8:20 am

  Leuke plog! 🙂 lijkt me niet zo leuk dat je je ouders zoveel minder ziet dan dat je gewend was. Fijne dag!

 6. april 7, 2015 / 9:25 am

  Mijn moeder denkt ook altijd dat ze veel te weinig gaat hebben dus het ligt helemaal niet aan jou 🙂 fijne foto’s! Mijn paasweekend bestond eerder uit één dag omdat het de andere dagen te druk was jammer genoeg..

 7. manon
  april 7, 2015 / 10:02 am

  Zo de tafel was lekker gedekt! Jammer dat jullie elkaar zo weinig zien , maatja dat hebben wij ook en dat vind ik echt heel erg jammer

 8. april 7, 2015 / 11:08 am

  Super leuk om jouw plog van Pasen te zien <3! Zag er super lekker uit vooral het ontbijt/brunch. Mm!! 😀 Wij gingen lammetjes knuffelen.

 9. april 7, 2015 / 12:44 pm

  Wat een leuke plog weer =)
  Lekker eten allemaal !
  Liefs Jorinda

 10. april 7, 2015 / 1:06 pm

  Fijn dat je zo kan genieten van de bezoekjes van je ouders! Wat een paasbrunch ook zeg! Ik doe eigenlijk nooit wat speciaals met pasen en heb dan ook lekker rustig in mijn huisje doorgebracht. Paaseitjes heb ik dit jaar ook niet eens gehad.

  Liefs Agneta

 11. april 7, 2015 / 1:08 pm

  Leuke plog! Ik heb ook altijd moeite met boodschappen doen als ik iets ga klaarmaken.
  De eerste paasdag had ik mijn vader en stiefmoeder uitgenodigd op een zelfgemaakte High Tea, en hierbij had ik echt veel te veel klaargemaakt!
  Tweede paasdag heb ik niet zo veel gedaan..

 12. april 7, 2015 / 6:02 pm

  Leuk dagje. De tafel ziet er gezellig uit! Wij hebben ook altijd teveel lekkers, maar idd beter teveel dan te weinig! X

 13. april 7, 2015 / 10:08 pm

  Leuke plog, en de tafel ziet er erg gezellig uit en al dat lekkers krijg er gewoon honger van 🙂
  X

 14. Melana
  april 7, 2015 / 10:14 pm

  Dat ziet er gezellig en lekker uit! 🙂

 15. april 7, 2015 / 10:26 pm

  Leuke vlog. De paastafel zag er goed gevuld uit zeg heerlijk! Helaas geen pasen gevierd, mijn dochtertje heeft al een aantal dagen last van een zware oorontsteking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge