Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

PLOG MAANDAG 30 MAART

PLOG MAANDAG 30 MAART

plog1Sterre is al lekker naar school gebracht en ik ga eerst op mijn gemak wat blogs lezen. Op deze zeer wazige foto zie je de blog van Kelly, kennen jullie haar site ook?

plog2Tijd voor wat make-up en ik heb mijn favoriete oogschaduw palette erbij gepakt namelijk van MAC, deze heb ik zelf samengesteld en ben er echt helemaal gek op. Ik hoefde verder geen speciale make-up te testen dus heb de look verder rustig gehouden.

plog3Normaal als ik thuis ben en ik hoef geen foto’s enzovoort te maken dan draag ik bijna geen make-up, maar ik ging een video opnemen. Vind het eind resultaat dan alleen zo rommelig gelukkig was het zo weer opgeruimd. Ik heb de video Hit&Mis opgenomen en die is vanmorgen hier op Pinkit online gekomen.

plog4Inmiddels was het een uur of tien en ben ik gaan ontbijten ik heb weer een lekkere Weight Care shake gemaakt, een goed begin van mijn dag.

plog5Ondanks de harde wind, regen en hagel moest ik toch de deur uit om twee dingen naar het postkantoor te brengen. Ik heb namelijk een swap gedaan (die komt binnenkort online) en een bestelling van de H&M terug gestuurd. Ik had bij de H&M een shirt en broek besteld en de broek was echt veelte klein kon er nog niet eens meer één been in (terwijl het gewoon mijn maat is). En het shirtje was dezelfde maat en daar kon ik 3x in, soms snap ik dat niet hoor heb het gelijk allemaal weer terug gestuurd ik haal het voortaan wel in de winkel.

plog6Ik ben naar het winkelcentrum Groot Driene gefietst (ongeveer 5 minuten van ons huis) en bij de Bruna heb ik de pakketjes weg gebracht. Daarna ben ik nog naar de Jumbo geweest om vast wat paas boodschappen in te slaan en even langs de Etos voor wattenschijfjes.

plog7Wat een vies weer! Ik wilde natuurlijk niet nat worden (ja mietje hé?) dus ik heb tien minuten gewacht het was toen droog en eenmaal thuis begon het weer kei hard te regenen…heb geluk gehad!

plog8Omdat mijn kledingkast echt gevuld moest worden heb ik vorige week een bestelling geplaatst met allemaal shirtjes en die waren binnen gekomen. De maat was weer gokken, maar dit keer past alles. Ben er echt heel erg blij mee, de items laat ik binnenkort in een ander artikel zien. Vind het soms best verwarrend om de juiste maten te vinden vooral plussize elke webshop valt weer anders, daarom bestel ik vaak liever kleding niet online.

plog9Bij de Jumbo kan je sparen met zegeltjes voor dagjes weg dit ben ik voor iemand anders aan het sparen. Vroeger deed ik nooit mee aan van die zegel actie’s, maar nu vind ik het toch wel erg leuk zo heb ik vorige week een boodschappenpakket kunnen ophalen bij de Jumbo super handig , sparen jullie wel eens zegeltjes?

plog10Inmiddels is het avond en wilde een nieuwe geur in de brander doen dit is een tart van Yankee Candle in de geur Snow in Love. Deze tart is echt heel subtiel qua geur persoonlijk hou ik wat meer van aanwezige geuren. De afgelopen tijd heb ik diverse tarts van Yankee Candle geprobeerd en ik snap de hype niet helemaal sommige zijn namelijk wel lekker, maar heb er al een aantal gehad waar van ik dacht “is dit het?”. Roy vind ze ook niet heel bijzonder en denk dat wij voortaan gewoon weer voor een doosje Scentchips of Little Hotties gaan.

plog11Vorige week kreeg ik een mail van Esmee met de vraag of ik wat vragen wilde beantwoorden (soort interview) voor een artikel op haar website. Echt super lief! Maandag avond kreeg ik een melding op Twitter dat ik was getagd en daar door zag ik dat het artikel online was gekomen op haar website. Esmee nogmaals dankjewel echt super lief en mochten jullie het artikel willen zien neem dan hier een kijkje.

Wat hebben jullie van de week allemaal voor leuks gedaan? Is het bij jullie ook al de hele tijd van dat vieze slechte weer?

post signature

Volg:

20 Reacties

 1. Kim
  april 1, 2015 / 3:47 pm

  Wat leuk dat ze je heeft geïnterviewd! En zo herkenbaar van die maten. Dat heb ik dus ook altijd. #fail

 2. april 1, 2015 / 3:49 pm

  Hier bij ons is het heel harde wind, verschrikkelijk voor de haren! Maar de lucht is wel mooi blauw, dat is een meevaller 🙂

 3. april 1, 2015 / 3:57 pm

  Je plogs vind ik altijd leuk om te lezen! Leuke foto’s ook. Hier is het ook steeds slecht weer, en waaien dat het doet! Brrr, geen weer om naar buiten te gaan 🙁

 4. Marion
  april 1, 2015 / 4:21 pm

  Superleuke plog! Dat interview, leuk! Ik ga het even lezen nu!

 5. april 1, 2015 / 5:03 pm

  Altijd super leuk om op iemand anders haar blog te staan! Ik ga het interview nu even lezen <3

 6. april 1, 2015 / 5:08 pm

  Leuke plog! Zo herkenbaar van die maten. Ik heb soms ook dat mijn been gewoon niet in een broek kan. Irritant hè? Leuk interview met Esmee. Ze heeft mij ook vragen gestuurd. Lieve meid is het! x

  • Bianca
   Auteur
   april 1, 2015 / 6:55 pm

   Ja zeker dat is het artikel van morgen vroeg 🙂 x

 7. april 1, 2015 / 7:29 pm

  Oe mooi MAC palette zeg! En wat balen van je H&M bestelling. Zo raar hoe dat zo kan verschillen met maten.

 8. Madeleine
  april 1, 2015 / 8:05 pm

  Leuke plog 🙂 Ja online bestellen is altijd spannend. Meestal bestel ik 2 maten om te vergelijken…

 9. april 1, 2015 / 9:01 pm

  leuke foto’s ♥ je eigen samengestelde palette van Mac heeft echt prachtige kleuren xx

 10. april 1, 2015 / 9:21 pm

  Ik vind het hoog tijd worden voor lekker weer. Het waait hier onwijs hard en regent veel. Niets aan. Ben benieuwd naar de rest van je gekochte kleding.

 11. Delphine
  april 1, 2015 / 9:28 pm

  Kledij kopen is altijd leuk! En zeker als het past! Het begint weer te kriebelen door jouw post, maar ik zit in een no buy! Ferme week heb je er op zitten.

  • Delphine
   april 1, 2015 / 9:33 pm

   Ik bedoelde trouwens dag! 😀

 12. april 1, 2015 / 10:49 pm

  Leuke plog & leuke foto’s 🙂
  Ik heb de wax smelts nog niet geprobeerd van Yanke candle, ik ga er ooit wel eens proberen 😉
  X

 13. april 2, 2015 / 11:28 am

  Wat een leuk plog om te bekijken, zelf spaar ik wel eens zegeltjes, maar wel alleen voor de acties die mij aanspreken…( of waar mijn kinderen, vrienden of buren het voor vragen) helaas heb ik voor de spaarders geen bergen boodschappen meer zoals vroeger..Wat jammer is het toch dat die maten voor kleding online vaak voor geen meter kloppen, zelf vind ik dat wel een reden om weinig kleding online te kopen….dus hoppa op naar de winkel binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge