Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

PLOG| DONDERDAG 24 DECEMBER + FIJNE KERSTDAGEN

PLOG| DONDERDAG 24 DECEMBER + FIJNE KERSTDAGEN

Ik wil om te beginnen eerst iedereen hele fijne en vooral gezellige kerstdagen toe wensen! Vandaag gaan wij lekker gezellig gourmetten. Gisteren (eigenlijk vandaag als ik dit schrijf) zijn wij samen even wezen winkelen en heb ik ondertussen een aantal foto’s gemaakt. Wat ik wel heb geleerd is dat ik nooit, maar dan ook nooit meer een dag van te voren nog bijna alles moet regelen haha!

plog1
Om half elf schrik ik wakker en ga ik eerst als een gek mij zelf wassen, aankleden en Fee uitlaten. Het was namelijk de bedoeling al rond deze tijd in de stad te zijn. Tussendoor check ik even snel of het artikel goed online is gekomen, en dat was gelukkig zo. Gelukkig voelde ik mij stukken beter (had sinds zaterdag de griep te maken), gelukkig maar want het word een lange dag haha!

plog2
In de stad drinken Roy en ik samen eerst een kop koffie, thuis hebben we dat namelijk niet gedaan we zijn zonder ontbijt hup zo de deur uit gegaan…slecht he?

plog3
Met dit als resultaat… Trouwens heel leuk dat ze mijn bord zo gedecoreerd hebben, maar ik heb alleen de tosti opgegeten. Ik wist alleen toen nog niet dat dit tot half zes mijn eten van vandaag zou zijn.

plog4
Roy heeft een kerstcadeau voor mij gekocht, en ik voor hem. Na een uur door Hengelo heen te zijn gelopen kwamen wij beide tot de conclusie dat wij voor de rest van de kleding, schoenen enzovoort hier niet zouden gaan slagen. Dus even naar huis om met Fee te wandelen en dan op naar Enschede!

plog5
Thuis ligt er een pakketje van Make-up Studio op mij te wachten!

plog6
En een mega lieve kerstkaart die ik heb ontvangen van Saartje, wat ben je toch een lieverd <3<3<3

plog7
S’avonds om half vijf zijn we weer thuis en dit is de buit! Ik heb geen voeten meer over en ben blij dat ik weer thuis ben. In Enschede zelf heb ik geen foto’s gemaakt, het was gewoon te druk wat ik natuurlijk wel had kunnen verwachten.

plog8
Bij de AH zag ik deze Macarons Ice Cream…#nomnomnom onwijs zoet, maar erg lekker! Helaas is de foto wel een beetje wazig.

plog9
En er is nog een pakketje binnen gekomen, namelijk van de Kruidvat. Een gezichtsborstel die betaalbaar is, hartstikke leuk! Ik ga hier van de week eerst product foto’s van maken (en van nog meer producten) en dan beginnen met testen. De review kunnen jullie dus in het nieuwe jaar gaan verwachten.

plog10
Al een week of twee zit ik aan de paletten van Smashbox te denken, wil ik de eerste of tweede editie? Ik ben gegaan voor het tweede Double Exposure, en deze bevat echt prachtige tinten. Het was wel even een flinke uitgave, maar soms mag jezelf wel een beetje verwennen toch?

De rest van de avond heb ik geen foto’s meer gemaakt, dit komt vooral omdat het in huis gewoon zo donker is. Wij hebben eerst wat gegeten en toen ben ik lekker onder de douche gesprongen. Net hebben Roy en ik samen een film gekeken en ben ik nu nog even deze PLOG aan het schrijven en dan lekker naar bed. Wat gaan jullie vandaag op eerste kerstdag allemaal doen?
post signature

Volg:

6 Reacties

 1. december 25, 2015 / 8:52 am

  Wat een leuk dagje zeg! Fijne kerst Bianca xx

 2. december 25, 2015 / 9:12 am

  Mooie pakketjes heb je ontvangen zeg! Ik ben erg benieuwd naar wat je allemaal gekocht hebt, krijgen we dat nog te zien? 🙂 Fijne Kerstdagen samen! xxx

 3. december 25, 2015 / 10:30 am

  Oh wat een mooie producten komen er voorbij ben, ben ook heel benieuwd naar de reinigingsborstel! Fijne kerstdagen! <3

 4. Manon
  december 25, 2015 / 2:36 pm

  Wat een mooie producten, fijne dagen !<3

 5. december 25, 2015 / 5:02 pm

  Leuk om te zien! Ik ben erg benieuwd naar de Kruidvat gezichtsreinigingsborstel. Hopelijk werkt hij goed. Verder wil ik jullie ook prettige kerstdagen toe wensen. Wij hebben kerst gisterenavond al gevierd en vandaag doen wij eigenlijk niets. X

 6. december 27, 2015 / 10:03 pm

  Leuke plog! Ben erg benieuwd naar de gezichtsreinigingsborstel van de Kruidvat ♥ xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge