Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

PLOG DINSDAG 17 MAART

PLOG DINSDAG 17 MAART

plog1De dag begint het zelfde zoals altijd opstaan, broodjes smeren en Sterre naar school brengen. Daarna ben ik naar de stad gefietst ik had namelijk nog een cadeau bon van de Hema, dus daar wilde ik even gaan rond neuzen. Ik heb op heel veel blogs de nieuwe producten van de Hema gezien en eerst wilde ik ze ook kopen en reviewen, maar ik vind het dan niet echt meer een toevoeging plus ik had ook andere dingen nodig. Na lang twijfelen ben ik toch voor een paar nieuwe setjes ondergoed gegaan (ook belangrijk haha).

plog2Als ik dan toch in de stad ben dan kan ik net zo goed even de Kruidvat in lopen…toch? Ik had een aanbieding op NYC gezien namelijk twee producten voor €5,- en dat kan ik dan weer niet weerstaan. Ik ben netjes bij twee producten gestopt en toen heel snel weer de Kruidvat uitgegaan, eigenlijk mag ik van mij zelf de komende tijd geen nieuwe make-up meer kopen (oops).

plog3Eenmaal thuis heb ik eerst een beetje make-up aangebracht ik vond mijn gezicht er toen een beetje kaal eruit zien. Ik loop bijna elke dag zonder make-up rond, maar ik was een beetje witjes en mijn wallen waren op een hoogte punt dus daar moet dan een laagje foundation en concealer over heen.

plog4Tijd om wat blogs weer te lezen aangezien ik mijn lees-achterstand aan het inhalen ben, hier zie je de website van Curvacious de website van Desirée.

plog5Tijd voor een Time Out…

plog6Tussendoor nog even de vaatwasser uitpakken, stofzuigen en dweilen! Soms krijg ik wel eens de vraag of het niet heel saai is om huisvrouw te zijn (vind het eerlijk gezegd een beetje vreemde vraag maar goed). Er zijn wel eens dagen dat ik denk pfff , maar je kan het net zo gezellig/leuk/druk maken zoals je zelf wilt, en ik zit echt niet de hele dag alleen maar thuis. Ik kan gewoon niet bij elke gelegenheid ploggen/vloggen vanwege het respect van de privacy van andere.

plog7Yeah de postbode gooide iets leuks in de brievenbus, kunnen jullie raden welke product(en) dit zijn?

plog8Sterre om 15.00 uur weer opgehaald van school en ze was helemaal gaar en moe. Ze heeft ook de hele dag pijn gehad en was weer blij om lekker bij mama te zijn. Sinds het weekend heeft Sterre namelijk een blaasontsteking en daar heeft ze maandag anti-biotica voor gekregen, maar helaas heeft ze nog steeds wel pijn ook gewoon in haar buik hopelijk is het snel weer helemaal weg.

plog9Daar ging de deurbel! De vriendelijke pakketbezorger stond weer voor onze deur met een pakketje van de Douglas, ik had hier wat besteld voor iemand anders (ga dus niet zeggen wat aangezien die persoon dat ook leest).Er zat een kras kaartje in, maar ik was zo snel en hard aan het krassen dat de letters daar door heel moeilijk leesbaar waren (heb ik weer hé). Roy is bezig met puzzelen geweest en heeft de juiste combinatie gevonden, snel naar de website om deze in te vullen (er staat namelijk altijd prijs). Helaas heb ik nog steeds geen mail gekregen met wat nou precies de prijs is dus in mijn ogen een geflopte actie!

plog10In de avond hebben we visite gekregen en dat was erg gezellig. Daarna zijn we rond 23.00 uur naar bed gegaan en in eens bedacht ik mij dat ik vergeten was foto’s te maken voor de plog. Ik snel mijn mobiel pakken om deze foto als eind-foto te maken, spannend he? Het was in ieder geval een leuke en gezellige dag.

post signature

Volg:

17 Reacties

 1. Manon
  maart 18, 2015 / 3:25 pm

  Sterre heeft een leuke roze trui aan!

 2. Esther
  maart 18, 2015 / 3:32 pm

  Ahw wat vervelend dat Sterre blaasontsteking heeft. Ik heb het de afgelopen twee jaar 5 keer gehad, ook niet meer normaal. Wonderbaarlijk ben ik er nu ineens vanaf maar al die anti bionica slikken is echt geen pretje

 3. maart 18, 2015 / 3:36 pm

  Beterschap voor Sterre, arm kind.

  Leuk behang op de laatste foto! Leuke plog en de roze trui van Sterre is stoer!

 4. maart 18, 2015 / 3:45 pm

  Wat een leuk behang in je kamer! Spijtig van Sterre’s blaasontsteking, hopelijk is het gauw beter!

 5. Mariëlle
  maart 18, 2015 / 4:40 pm

  Ik heb ook nog ergens een cadeaukaart liggen van de Hema, ik denk dat ik er een ontbijtje mee ga halen haha! En balen van de kraskaart, is vaak bij zulke acties 🙁

 6. maart 18, 2015 / 4:54 pm

  Kraskaarten zijn altijd leuk, zeker als het altijd prijs is. Beterschap voor Sterre!

 7. maart 18, 2015 / 6:42 pm

  Leuke plog! Wat vervelend dat Sterre blaasontsteking heeft, veel beterschap! En ik denk dat het de nieuwe lipbalms zijn van Max Factor;)

 8. maart 18, 2015 / 7:46 pm

  Oef, wat is het vervelend dat Sterre, blaasontsteking heeft, hoop dat de anti biotica snel gaat helpen…Inderdaad een beetje een merkwaardige vraag, of het niet saai is om huisvrouw te zijn, werkenden vrouw zijn is ook niet altijd leuk…leuk artikel

 9. maart 18, 2015 / 8:49 pm

  Leuke plog & leuke foto’s 😉
  Oo wat erg dat Sterre een blaasontsteking heeft, dat ze maar snel weer beter wordt!
  X

 10. maart 18, 2015 / 9:12 pm

  Leuke plog meid. Ik hoop dat Sterre snel van haar blaasontsteking is verlost, is heel vervelend. En de make-up van NYC is leuk, zeker als er actie is 😉 x

 11. maart 18, 2015 / 9:33 pm

  leuke plog weer.! ♥ hopelijk is Sterre snel van d’r blaasontsteking verlost xx

 12. maart 18, 2015 / 10:30 pm

  Wat sneu dat Sterre blaasontsteking heeft. Hopelijk is ze snel opgeknapt.

 13. maart 19, 2015 / 10:05 am

  Hopelijk wordt Sterre snel weer beter!
  Ik heb mezelf een Kruidvat-verbod opgelegd, ik kom elke keer wel met iets naar buiten (make-up, of andere hebbedingetjes).

 14. maart 19, 2015 / 9:39 pm

  Super leuk om te lezen, hopelijk is sterre weer helemaal beter

 15. Evelien
  maart 19, 2015 / 10:42 pm

  TimeOuts zijn oké! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge