Nieuwe artikelen:

 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024
 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024

PLOG: DERDE KERSTDAG MET MIJN OUDERS & TANTE

PLOG: DERDE KERSTDAG MET MIJN OUDERS & TANTE
Wij hebben dit jaar drie dagen kerst gevierd, afgelopen zaterdag was de derde dag mijn ouders en tante zijn naar ons gekomen. Ondertussen heb ik wat foto’s gemaakt voor een nieuwe PLOG, kijk je gezellig mee?

Om half 8 stond ik beneden in de woonkamer, ik moest nog zo veel doen dus heb ik de wekker gezet. Ik was nog niet helemaal fit en wakker, maar er moest toch nog wat gedaan worden in huis en met het eten.
Ik ben geen keukenprinses en een rollade maak ik gemiddeld 1x per jaar klaar het is voor mij echt stressen, want wanneer is die nou gaar? Dus ik dacht zet hem lekker vroeg aan dan is die sowieso op tijd klaar.
Het is tijd voor een lekkere warme douche dan pas word ik eigenlijk echt wakker. Normaal heb ik heel veel soorten douchegel enzovoort staan, maar ik ben eerste alle open flessen aan het opmaken. Ik heb nu een kleur shampoo van Garnier gebruikt en een heerlijke douchegel van Bomb Cosmetics.
Het eten staat zachtjes op, ik zelf ben gedoucht dan is het tijd voor de stofzuiger. Sterre en Roy waren nog wel aan het slapen, maar dan zijn ze ook gelijk vroeg wakker (het was inmiddels 9 uur dus een mooie tijd om uit bed te komen haha).
Toen iedereen wakker was zijn wij allemaal nog even naar de Jumbo gegaan om verse bolletjes te halen voor bij de zelfgemaakte kippensoep en de tomatencrèmesoep (uit blik).
Sterre had die dag er voor van haar andere opa en oma (Roy zijn ouders) nog wat leuke cadeau’s gekregen, (ja mevrouw is goed verwend in de maand december) en daar ging ze ook gelijk mee aan de slag.
Vlees check, soepen check….laat de visite maar komen!
Mijn ouders en tante zijn er inmiddels en dan beginnen we natuurlijk met een lekkere kop koffie en een koekje/schuimpje. En ondertussen zitten we lekker bij te kletsen omdat het alweer even geleden is dat we elkaar allemaal hebben gezien.
Een paar weken geleden hebben we lootjes getrokken en konden we lekker voor elkaar gaan shoppen. Met het resultaat heel veel cadeautjes onder en naast de boom (heb niet alles goed op de foto gekregen). Normaal deden we allemaal cadeautjes voor elkaar kopen, maar dit werd gewoon te veel dus lootjes trekken was een betere oplossing en net zo gezellig.
En in eens is het einde van de avond door alle gezelligheid en het kletsen was ik vergeten om foto’s te maken, lekker slim he? Ik had van mijn vader (die had mijn lootje) een cadeaubon gekregen van de Douglas! Toen ze naar huis gingen ben ik gelijk achter de laptop gekropen en heb ik een bestelling geplaatst…kon gewoon niet wachten!
Dit was de tweede kerst dat wij met zijn drieën en onze families het zo hebben gevierd en het was weer heel gezellig! Het is wel jammer dat je een hele tijd naar de kerstdagen uitkijkt en ze ook weer zo voorbij zijn. Gelukkig hebben we deze week nog oud en nieuw en zaterdag houden we met Roy zijn ouders/broers + vriendinnen een nieuwjaarsborrel bij ons thuis. Het word dus weer een gezellige en drukker week.
Wat heb jij deze kerst allemaal voor leuks gedaan?
PS: Mocht je denken ” waar is Mask Monday gebleven?” ik sla die een weekje over omdat ik een allergische reactie heb (denk ik?). Rondom mijn mond heb ik nu minstens 16 puistjes/bultjes dus ik wilde mijn huid even goed met rust laten.

post signature

Volg:

19 Reacties

 1. december 29, 2014 / 5:36 am

  Wat een leuke plog, ziet er gezellig uit! Die stiftachtige dingen die Sterre kreeg, heb ik vroeger ook nog gehad, haha super leuk 😉

 2. december 29, 2014 / 6:18 am

  Erg gezellig! Is je rollade goed gelukt?

  • december 29, 2014 / 8:51 am

   Ja volgens mijn ouders (en de rest haha) was het erg lekker x

 3. Daniëlle
  december 29, 2014 / 8:47 am

  Leuke vlog! Wat lekker dat je altijd een rollade maakt! Hopelijk is die deze keer weer goed gelukt!

 4. december 29, 2014 / 7:51 am

  Wat een leuke vlog. Ik had ook een cadeaubon van Douglas gekregen en had net als jij gelijk wat online besteld haha. Wat vervelend dat je nu last hebt van uitslag hebt ik hoop dat het gauw weg gaat.

 5. Mirne
  december 29, 2014 / 9:32 am

  Wat gezellig zo! En hopelijk komt het snel weer goed met je huid, ik heb op het moment precies hetzelfde. Ook allemaal rond mijn mond, heel raar.

 6. nailsforfun.nl
  december 29, 2014 / 9:40 am

  Wat een leuke plog meis, ziet er gezellig uit! Balen zeg dat je uitslag hebt, hopelijk is het snel weer weg.

 7. december 29, 2014 / 8:52 am

  Het ziet er erg leuk en gezellig uit, heerlijk om het op deze manier met elkaar te kunnen vieren…Kleine lucky dame is Sterre, met zo een heerlijke verwenmaand achter de rug…maar dat maakt het juist zo leuk voor kinderen…zelf waren wij naar mijn oudste zoon en heb ik heerlijk de hele dag met mijn kleindochter zitten “mutsen”
  De tijd vliegt dan inderdaad om, heerlijk want juist omdat het zo gezellig gaat het zo snel…leuke plog!

 8. december 29, 2014 / 8:58 am

  Super leuke dag dus. Ik hou echt van de kerstdagen. En een douglasbon die komt altijd van pas lijkt mij zo.

 9. december 29, 2014 / 9:08 am

  Ik hou van plogs. Gezellig om te zien! Sterkte met je huid. Ik heb ook een reactie. In ene een puist in mijn nek. Komt ofwel door de sjaal die ik gedragen heb gisteren of door de berg chocola die ik gegeten heb. Ik vrees het laatste 😀

 10. december 29, 2014 / 10:22 am

  Heerlijke foto’s! Ziet er heel gezellig uit 🙂

 11. shoppingsarah.com
  december 29, 2014 / 11:24 am

  Wat een leuke dag en foto’s! Heel herkenbaar met eten, ik weet bij het vlees ook bijna nooit wanneer het gaar is, daarom eten wij ook heel weinig vlees hahaa.

 12. december 29, 2014 / 11:57 am

  Ooo Rolade….yummmm :D!! Leuk om te lezen en te zien allemaal! Ik ben benieuwd wat je besteld hebt bij Douglas :).
  En aiii, allergische reactie is idd niet fijn :(, hopelijk is het snel weer weg!

 13. december 29, 2014 / 6:48 pm

  Wat een leuke plog =)
  Ziet er gezellig uit.
  Liefs Jorinda

 14. Infinity
  december 29, 2014 / 8:31 pm

  Gelijk heb je dat je direct een bestelling plaatste! Hopelijk trekken die bultjes snel weg! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge