Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PERSONAL | SPAREN VOOR EEN SHOPTRIP LONDEN

PERSONAL | SPAREN VOOR EEN SHOPTRIP LONDEN

Al jaren ben ik gefascineerd door Engeland, en dat terwijl ik er nog maar één keer ben geweest. Dat is trouwens alweer jaren geleden toen ik op de middelbare school zat, maar het lijkt mij zo leuk om er weer naar toe te gaan. Sowieso lijkt het mij een shopping-walhalla omdat er ook diverse merken verkrijgbaar zijn, die wij hier in Nederland missen.

Dus zodra deze zomervakantie voorbij is, heb ik voor mezelf een nieuw spaardoel bedacht…een minivakantie autovakantie naar Engeland En misschien dan wel een combinatie van een soort minicruise en lekker een dagje (of twee haha) shoppen. Tegenwoordig zijn dit soort reizen helemaal niet meer zo duur, maar als ik er dan toch ga shoppen dan wil ik ook een leuk zakcentje meenemen.

Mijn vriend stelde een paar maanden geleden voor om met het vliegtuig te gaan, maar vanwege mijn vliegangst heb ik dat lieve aanbod afgeslagen. Het liefste ga ik gewoon met de auto en de ferry, je bent dan iets langer onderweg maar hebt wel gewoon je eigen auto om gezellig door Engeland te toeren. Ook denk ik dat Sterre het helemaal geweldig gaat vinden, gewoon een weekendje met zijn drieën weg…er even heerlijk tussenuit.

Ik heb trouwens regelmatig gezegd dat ik wel naar Engeland zou willen emigreren, maar nu ik een gezin heb is dit geen optie meer. Eigenlijk best gek dat je zo gek op een land kan zijn, terwijl dat ik er nog maar 1x (4/5 dagen) ben geweest. Ik denk dat het ook te maken heeft met al die romantische films die in Engeland afspelen (en door de Spice Girls!). Maar ik ben ook dol op de Engelse taal, het bekende Engelse ontbijt en er zijn daar veel meer merken te koop qua beauty/fashion dan hier in Nederland #shoppingwalhalla.

Over een paar weken begin ik dus met sparen, en zal ik dus ook wat minderen qua shoppen…daar zie ik toch wel het ergste tegenop aangezien dat ook een grote hobby van mij is haha. Mochten jullie trouwens nog leuke Engeland tips hebben, laat die dan vooral achter in een reactie <3

Zijn jullie al wel eens wezen shoppen in Engeland?

post signature

Volg:

16 Reacties

 1. augustus 9, 2017 / 4:28 pm

  Goed doel! Ik heb zelf niets met Engeland, maar kan me voorstellen dat iemand anders het wel leuk vindt. Op het ontbijt na dan, hmm lekker….
  Hoeveel ben je van plan op zij te leggen per week/maand?
  Marijke onlangs geplaatst…Het enige boek in je kofferMy Profile

  • Bianca
   Auteur
   augustus 9, 2017 / 4:30 pm

   Ik weet nog niet of ik elke week/maand een vast bedrag weg kan leggen (ligt aan mijn budget), dat is iets waar ik als de zomervakantie naar wil gaan kijken x

 2. Irene
  augustus 9, 2017 / 10:28 pm

  Londen is op NYC na, mijn favo stad! Ik ga er binnenkort voor de 5e keer naar toe! Ik stuur je wel ff een pb 😉

 3. augustus 9, 2017 / 10:53 pm

  Wat leuk! Ik ben in het begin van mijn eerste zwangerschap naar Londen geweest, kotsmisselijk was ik en we waren er met Kerst, ondanks de sfeer op straat was er heel veel dicht. Zo jammer, de stad was leuk maar heb geen goede indruk kunnen krijgen helaas. Wel mooi om voor te sparen!
  esther onlangs geplaatst…Vakantie DIY: kunst met wascoMy Profile

 4. Britt
  augustus 9, 2017 / 11:35 pm

  Ik heb toevallig een weekje geleden een tripje naar Londen geboekt na een periode van veel en heel veel sparen, dus dat wordt nog een poosje hard werken en lekker genieten daar! Heel veel succes met je nieuwe spaardoel!

 5. augustus 10, 2017 / 7:58 am

  Ah, de Spice girls, wat een nostalgie haha;-) Londen is ZO leuk! Wij zijn er een paar maanden terug geweest, en je kan er echt heel goed shoppen, ik vond Londen bijvoorbeeld leuker om te shoppen dan Parijs , maar Parijs vind ik dan weer een mooiere stad. Wat me ook echt opviel is dat het personeel in Londen overal heel vriendelijk is en dat vind ik altijd echt belangrijk.
  bychristiana onlangs geplaatst…Kruidvat nail-careMy Profile

 6. Beautycutiestyle
  augustus 10, 2017 / 9:29 am

  Wat gaaf! Ooit wil ik ook, haha ∩_∩ Succes met sparen, het is voor een mooi doel Liefs H ღ

 7. augustus 10, 2017 / 7:22 pm

  Oh heerlijk. Ik ben ook dol op Engeland, en er vaak geweest. Ik ga het liefste met de auto, niet in de laatste plaats omdat je dan meer spul mee terug kunt nemen naar Nederland. haha! Yeah Boots en Marks & Spencer!
  Armande onlangs geplaatst…Yeah, versnaperingen en goodies uit Engeland!My Profile

 8. Carli
  augustus 14, 2017 / 6:56 pm

  Ben zelf nog maar 2 keer in Engeland geweest. 1 keer met school en 1 keer met m’n ouders toen ik 6 was. Ik weet er dus niet meer zo veel van. Succes met het sparen, het zal het zeker dubbel en dik waard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge