Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PERSONAL | PLOG MAANDAG 5 OKTOBER

PERSONAL | PLOG MAANDAG 5 OKTOBER

Gisteren (eigenlijk vandaag als ik dit schrijf haha) staat er weer genoeg op de planning, zoals het audiologisch onderzoek van Sterre bij Kentalis. Sterre heeft moeite met begrijpend lezen en rekenen en moet daarom wat onderzoeken afleggen. Maandag was het de eerste ochtend (van bijna 3 uur allerlei onderzoeken en testen), en volgende week dinsdag nog een hele ochtend. Tussendoor heb ik wat foto’s gemaakt voor deze PLOG, kijk je gezellig mee?
plog1Ik stond om kwart over zes al de tassen in te pakken voor gym en alle broodjes waren ook weer gesmeerd. Normaal ben ik niet zo vroeg, maar lag rond vijf uur al klaar wakker. Ook had ik Roy zijn brood en lunch klaar gemaakt -blijkbaar was ik nog niet helemaal wakker- hij was namelijk een dag vrij haha!

plog2Ik ben aan het wakker worden met een grote mok thee en ondertussen een nieuwe VLOG van Bibian en Manon, hun blog en Youtube kanaal Little Wonder World vind ik enorm leuk om te bezoeken.

plog3Roy en ik heb Sterre naar het onderzoek gebracht, maar wij mochten er niet bij blijven dus zijn we even de Action ingedoken. Binnen vijf minuten stond ik weer buiten met alleen een pakje met waxinelichtjes. Ik wil binnenkort weer eens héérlijk shoppen bij de Action, maar moet nu even op de centjes letten vanwege de dure december maand die er aan komt.

plog4Ook ga ik even snel de Etos in ik had nog een cadeaubon (die had ik met mijn verjaardag gekregen) en L’Oréal had 1+1 gratis, dus ik scoorde twee nieuwe lipsticks #lipstickjunkie. Deze kunnen jullie binnenkort samen met nog een variant terug zien in een review.

plog5Snel weer terug naar de wachtkamer en genieten van een beker automaat koffie (brrrr), uiteindelijk duurde het nog 45 minuten voor dat Sterre eindelijk klaar was. Helaas weet ik nu nog niks eerst nog de andere onderzoeken van volgende week afwachten. Wij hebben thuis nog even een broodje gegeten en daarna is Sterre naar school gegaan.

plog6Het was voor Sterre maar een korte schooldag want om iets over drie is ze weer thuis, en ging ze lekker gek doen samen met Roy en Fee. Roy had deze foto gemaakt en na mij door gestuurd. Fee is vorige week naar de trimsalon geweest en ze is gelijk 1/2 keer zo mager geworden haha. Ze is gewoon gezond alleen zonder haar fluffy vacht, lijkt ze een heel ander hondje…ze is zo’n dotje!

plog7Ik plaatst deze oproep op Facebook/Twitter en Instagram in de hoop dat ik wat leuke aanmeldingen krijg. Binnenkort ga ik naar de eerste winkel hier in Hengelo, en zo wil ik wat leuke hotspots van Twente onder de aandacht gaan brengen (geheel uit eigen initiatief).

plog8Omdat ik in de avond nog moest werken (zorg) heb ik al vroeg de macaroni klaar en Sterre mocht zelf opscheppen…bord vol! Haha maar zoals verwacht krijgt ze meer dan de helft niet op, maar ze vond het wel enorm lekker (ik zelf ook trouwens).

plog9Nog even een rondje met Fee wandelen en dan hup aan het werk!

plog10Rond tien uur ben ik weer thuis en spring ik eerst lekker onder de douche, plof ik nog even samen met Roy op de bank neer en ga ik tegen elf uur toch echt naar bed.

Deze week word lekker druk en ik ga wat vooruit bloggen omdat wij binnenkort een midweekje op vakantie gaan, hier van komen ook nog speciale artikelen. Stiekem ben ik ook een beetje zenuwachtig na de uitslag van Sterre haar onderzoeken, maar dat gaat nog wel een paar weken duren (arme nagels van mij die overleven de zenuwen niet…oops).

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. oktober 6, 2015 / 7:37 am

  Wat ziet dat er meteen grappig uit, zo’n net getrimd hondje. Ze past nu in je handtas 🙂 Succes voor Sterre!

 2. Manon
  oktober 6, 2015 / 11:51 am

  Leuke foto’s, haha ik heb de J.lo lipstick ook gekocht. Helaas was toen die actie nog niet.

 3. oktober 6, 2015 / 1:31 pm

  Leuke plog, Oo de lipstick van JLO is zo mooi ❤️ X

 4. oktober 6, 2015 / 4:41 pm

  Tof dat je iets hebt om naar uit te kijken binnenkort! Ik duim mee voor een goede uitslag 🙂

 5. oktober 6, 2015 / 9:05 pm

  afwachten dan maar op de uitslag van het audiologisch onderzoek…ik duim voor haar…de foto van de vers, getrimde Fee met Sterre is wel heel erg grappig( al lijkt Fee niet zo blij, met haar kapseltje.)
  groetjes petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge