Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PERSONAL | PLOG MAANDAG 16 NOVEMBER

PERSONAL | PLOG MAANDAG 16 NOVEMBER

Goede morgen! Eigenlijk is het nu avond als ik dit schrijf haha, er is weer een nieuwe week begonnen. Maandag had ik onverwachts vrij, dus ben ik andere dingen gaan doen in huis en qua bloggen en ondertussen heb ik een aantal foto’s gemaakt. Kijk je gezellig mee naar deze nieuwe PLOG?

plog1
Om kwart over acht lopen Sterre en ik alweer samen buiten richting school. Eigenlijk wilt Sterre liever op de fiets er heen, maar lopen gaat gewoon vele malen sneller dus lopen wij elke dag lekker heen en weer. Sterre heeft er zin in vandaag want ze gaat in de middag naar een voorstelling in het theater (uit eindelijk vond de het mega saai….haha).

plog2
Ik ga aan de slag met het Catrice Rough Luxury persbericht, die is gister avond als extra artikel online gekomen. Normaal post ik in het weekend een persberichten overzicht, maar dit zijn altijd zulke lange persberichten dat ik er een apart artikel van maak.

plog3
Tegen half elf fiets ik richting Groot Driene (winkelcentrum in de buurt), om een pakketje weg te brengen. Ik had voor een artikel kinderkleding geleend bij een PR bureau. Ik had voor Sterre al gekeken online naar twee items om zelf te kopen, maar helaas zijn die items gewoon boven mijn budget.

plog4
Als ik toch in het winkelcentrum ben kan ik ook wel even gaan rondneuzen bij de TerStal. En terwijl ik naar binnen loop zeg ik nog tegen mij zelf  “alleen kijken, niks kopen”. Ze hebben op dit moment zoveel onwijs leuke meiden kinderkleding en schoenen, ik kon het gewoon niet laten om één ding te kopen.

plog5
Zondag is er een artikel over Sapphire Sky online gekomen, maar ik wilde ook de andere drie geuren proberen. Gelukkig waren de testers er, maar ik blijf bij mijn beslissing Sapphire Sky is de lekkerste.

plog6
Even snel de AH in om wat noodzakelijks te halen (maandverband haha) en ik zag in eens deze sushi staan. Thuis heb ik twee stukjes op, maar nee dit is niks voor mij…zonde de rest belande in de container.

plog7
Deze nieuwe schoenen heb ik bij de TerStal gekocht voor Sterre, ik vind ze erg leuk! Ze kosten €20,- en voelen best stevig aan, al gaan ze maar een paar weken mee zo kan ze nog eens afwisselen qua schoenen.

plog8
In de middag heb ik nog wat foto’s gemaakt en die ga ik gelijk ook bewerken (verkleinen en ©Pinkit.nl erin zetten). Zo heb ik een voorraad foto’s klaar staan, en hoef ik alleen nog maar de tekst erbij te schrijven.

plog9
Bijna vergeten maar de wasmachine was ook klaar, dus even alles opgehangen. Wij gebruiken amper de droger, want ook al is die aan geweest (en dan staat die een paar uur aan) de was komt er dan nog nat uit…Ophangen is dan een goedkopere oplossing, alleen duurt het wat langer voordat alles droog is.

plog10
Sterre heb ik inmiddels alweer opgehaald van school, meestal doen wij dan samen wat drinken en de dag door spreken. Ze is tussen de middag niet thuis geweest, dus het was een lange dag. Ik heb voor twee dagen macaroni klaar gemaakt, één van mijn favoriete gerechten.

plog11
Sterre is druk bezig met haar huiswerk voor logopedie <3
*De foto is kleiner van formaat, omdat ik weer aan de instellingen had zitten prutsen zonder ik het door had.

plog12
Na een uur samen logopedie oefeningen gemaakt te hebben (gelijk voor een paar dagen te gelijk, omdat ze het weekend bij haar vader is geweest). Is het tijd om gezellig naar het Sinterklaas journaal te kijken. Ik denk dat dit Sterre haar laatste jaar is dat ze er nog in geloofd, dus dit jaar nemen we het er nog even van!

Om half 8 breng ik Sterre naar bed en spring ik zelf onder de douche. S’avonds kruip ik lekker tegen Roy aan op de bank en staat CSI Cyber op de planning (met die hunk van Dawson’s Creek, wie kent dit nog?). Ik maak de PLOG even af en verder leg ik mijn mobiel en laptop aan de kant. Ik wil s’avonds wat meer “offline” zijn, in plaats van de hele tijd met Social Media bezig te zijn haha.


post signature

Volg:

10 Reacties

 1. november 17, 2015 / 7:58 am

  Heerlijk zulke dagen! En hier ook wat minder telefoon als ik met mn vriend samen ben.

 2. Jamey
  november 17, 2015 / 8:44 am

  Heerlijk dagje zo!

 3. november 17, 2015 / 9:37 am

  Toen we nog in de stad woonden liep ik ook altijd met de kinderen naar school. Ik vond dat rustiger en het voelde ook veiliger.

  Leuke plog.

 4. sandra
  november 17, 2015 / 12:43 pm

  Het sinterklaas journaal is zo leuk! En die geurtjes van de Etos daar ben ik erg benieuwd naar.

 5. november 17, 2015 / 2:08 pm

  Leuke plog, ik vind macaroni ook heel erg lekker 🙂
  Mooie schoentjes heeft Sterre gekregen! X

 6. Manon
  november 17, 2015 / 2:44 pm

  Ohhh ik moet t sinterklaas journaal ook eens volgen! Leuke plog

 7. november 17, 2015 / 3:33 pm

  Leuke plog! Jammer dat de sushi zo tegenviel. Ik heb dat nog nooit gegeten! Mooie schoenen heb je gekocht voor Sterre. En dat van de droger is heel herkenbaar. Die van ons staat ook uren op en dan nog komt de was er nat uit. Dan maar op het wasrek 🙂 X

 8. november 17, 2015 / 9:02 pm

  De schoentjes voor Sterre zijn wel echt superleuk en leuk betaalbaar ook…

 9. november 20, 2015 / 11:00 am

  Die schoentjes zijn leuk! Ik heb ook zoiets alleen dan beetje anders en hele andere kleuren haha :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge