Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PERSONAL: ONZE WEEK IN FOTO’S #34

PERSONAL: ONZE WEEK IN FOTO’S #34

Goede morgen,

De drukte van de feestdagen is eindelijk voorbij en vanaf maandag begint hier het “gewone” ritme weer. Sterre moet dan weer naar school en Roy…ownee die bofkont heeft gewoon nog een week lekker vakantie! Ik heb vorige week geen “onze week in foto’s” geplaatst omdat het tweede kerstdag was, dus ik plak wat foto’s van die week bij deze week!

Foto 1: Sinds twee weken (of drie?) hebben we nu een Ipad Air in huis, wat een handig en mooi apparaat zeg! Sterre kijkt graag naar Youtube video’s (ja ze lijkt echt op haar moeder) en ze wilde heel graag dat ik Ariana Grande intypte zodat ze haar video’s kon bekijken en ondertussen lekker mee zingen.
Foto 2: Eerste kerstdag heb ik wat foto’s gemaakt samen met Sterre dit is denk mijn favoriet, die ga ik ook echt laten afdrukken en het ouderwetse foto album in.
Foto 3: Op eerste kerstdag gingen wij naar Roy zijn ouders en daar hadden ze de Vechter rolletjes al klaar liggen. Tot vorig jaar had ik hier nog nooit van gehoord, maar het is echt erg lekker (plus zie je die lekkere koffie daar naast staan).

 

Foto 1: Bij kerst hoort natuurlijk ook gourmetten!
Foto 2: Op derde kerstdag zijn mijn ouders en tante langs geweest en hebben we gezellig met elkaar cadeautjes uitgepakt en zijn we allemaal goed verwend.
Foto 3: Sinds van de week ben ik helemaal gek op lezen, maar dan via onze tablet dat leest namelijk op een of andere manier veel lekkerder dan met een gewoon boek (het zal wel tussen mijn oren zitten, maar vind het echt zo). Ik zag dat op Bol.com het boek van Cynthia te koop staat in Ebook vorm. Aangezien ik dat boek nog graag wilde hebben en een Ebook goedkoper is heb ik deze gelijk gedownload. Binnen een uur had ik het uitgelezen mocht je nieuw zijn met make-up dan heb je zeker wat aan de tips. Al staat denk ik alles wel online (op andere site’s, Youtube enzovoort). Het is wel een leuk boek om Cynthia beter te leren kennen en “gewoon voor de heb”.
Foto 1: Ik kwam een Olaf (Frozen) zaklamp tegen, echt super schattig alleen jammer dat die dan weer €10,- moet kosten.
Foto 2: Nog iets wat ik door onze tablet ben tegen gekomen het ouderwetse bordspel Monopoly. Hier was ik vroeger helemaal gek op en nu kan ik het gewoon spelen op de tablet. Mijn aller eerste potje heb ik gewonnen en over de andere potjes ga ik het niet hebben….
Foto 3: Afgelopen week heb ik ook de beslissing genomen om MamaBianca weer op te pakken en er gewoon rustig aan mee aan de slag te gaan. Geen stress en “druk” om artikelen online te plaatsen er komt gewoon wat online als het uit komt.
Foto 1: Tussendoor ben ik ook nog even naar de DM in Nordhorn geweest, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het idee heb dat ik daar een beetje uitgekeken ben. Ik heb wel een paar basis dingen gehaald en wat producten voor een win actie.
Foto 2: Oudjaarsdag was het de bedoeling even weg te gaan en ongeveer 3 uur laten waren Roy en ik eindelijk weer thuis. Wat we hebben gedaan vertel ik morgen in de VLOG al heb ik dat volgens mij gisteren ook al verteld in het artikel.
Foto 3: Eindelijk mijn nagels weer gelakt speciaal voor oud en nieuw, eigenlijk “moet” ik dit vaker gaan doen heb zoveel nagellak…misschien een voornemen voor dit nieuwe jaar?
Hopelijk hebben jullie ook leuke feestdagen gehad en voor wie begint maandag ook weer het “normale” ritme?

post signature

Volg:

18 Reacties

 1. januari 2, 2015 / 6:16 am

  Leuke foto’s! Super dat je weer begonnen bent met MamaBianca 😉

 2. januari 2, 2015 / 7:19 am

  Oh die foto met Sterre is prachtig! Wauw, wat mooi! Ik ga nu even je andere blog bekijken. Leuk.

 3. januari 2, 2015 / 8:28 am

  Wat een leuke foto’s =)
  Echt een mooie foto samen met sterre !
  Liefs Jorinda

 4. januari 2, 2015 / 8:34 am

  Die foto van jou en Sterre samen vind ik zo lief! 🙂 Leuke foto’s ook verder!

 5. januari 2, 2015 / 9:04 am

  Hele leuke foto’s! Ben benieuwd naar je vlog van morgen 🙂

 6. januari 2, 2015 / 10:31 am

  Mooi die foto samen, erg lief! 🙂 En zo leuk Monopoly! Krijg meteen zin om het te spelen, ha ha.

 7. januari 2, 2015 / 1:24 pm

  Ohjaa een Ipad zal sterre wel heel leuk vinden, mijn nichtje wilt altijd de ipad van haar moeder hebben en kijkt altijd alleen tekenfilms op de ipad, want ze is nog maar anderhalf hahahaha

 8. januari 2, 2015 / 4:49 pm

  Tjeetje wat een gave kleur lak heb je op,op de laatste foto…ik vind de feestdag altijd erg leuk,maar ben ook altijd weer blij als de normale dingen hun gangetje gaan….fijn nieuwjaar !

 9. Cindy
  januari 2, 2015 / 8:16 pm

  Wat heb je mooie nagels! Vandaag begon voor mij het normale ritme weer.. Alhoewel, ik werk nog maar één week en dan heb ik drie weken klusvakantie. Dag ritme (en dat is zo belangrijk voor mij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge