Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

Onze week in foto’s #13

Onze week in foto’s #13

De tweede week van onze vakantie zit er alweer op en sinds gisteren heeft Roy ook lekker 3 weken vakantie. Hij zou pas vanaf volgende week vrij zijn, maar omdat Sterre volgende week weg is met haar vader wilde hij niet dat ik alleen zou zijn…hoe lief is dat? Ik ga Sterre volgende week echt onwijs missen (dit is de eerste keer dat ik haar zolang niet zie), maar ik hoop natuurlijk dat ze het heel leuk gaat hebben.
Vandaag is een spannende dag voor mij ik heb vanmiddag om half 3 namelijk een afspraak staan, en ik ben echt rete zenuwachtig. Ik kan helaas nog niet vertellen waar over, maar het verklaard ook wel een beetje mijn migraine en afwezigheid van de afgelopen dagen (sorry!). Mocht ik weer weten en er aan toe zijn om het te vertellen dan doe ik dat natuurlijk…maar tot die tijd…wish me luck!

Foto 1: Het lekkere weer is eindelijk aanwezig en dat betekend dat er bij ons best vaak een ijsje word gegeten. Normaal is dit dan een simpel (maar net zo lekker) waterijsje, maar nu waren we bij de Hema en kochten een soort Sundea ijsje. Het is een goedkopere versie dan die de Mac Donalds verkoopt, maar die topping is echt veelte zoet (en dat zegt een zoetekauw…).
Foto 2: Ik was op vrijdag en zaterdag bezig met swatches maken en foto’s voor het bloggen, want ook al is het vakantie dat gaat gewoon door.
Foto 3: De laatste tijd drink ik weer wat meer tijd (als afwisseling op de hele dag bijna alleen maar water), ook met het warme weer is het heerlijk! Mocht je nog een lekkere smaak qua thee weten, let me know!
Foto 1: Roy en ik zijn samen een avondje op stap geweest lekker naar de bioscoop! We hebben de nieuwe Transformers film gezien…en oh wat is die mooi! Tijdens het voorstuk (als de film nog moet beginnen) zagen we ook de nieuwe films zoals de Turtles (wie kent dit nog van vroeger)? En nog een paar mooie films die er aan komen…. de komende tijd gaan wij dus lekker vaak naar de bioscoop!
Foto 2: Fee lag zo lief op de grond en met deze warmte vind ik het zo sneu voor alle huisdieren, let er dus goed op dat ze wel genoeg drinken!
Foto 3: Ik had van de week de dokter gebeld voor Sterre, ze heeft namelijk een wratje op haar duim zitten (bij haar nagelriem). Deze was aan het groeien en ze wilde dus dat ze langs zou komen, eenmaal daar vroeg de dokter nog net niet wat we daar deden? De assistent had ons gewoon naar het wrattenspreek uur kunnen laten komen , en dat is pas eind augustus. Wij hadden dus heerlijk kunnen uitslapen ipv om kwart over 8 daar te zitten…ach zo hadden we nog iets aan onze dag he 😉
Foto 1: Ik voelde al dagen mijn migraine aanval aankomen en tadaa daar was die dan! Ik heb die dag ook gelijk besloten mijn bril weer wat vaker te gaan dragen.
Foto 2: Om de vakantie dagen beetje door te komen doen Sterre en ik elke dag iets leuks dit keer was het cupcakes bakken aan het de beurt. En ze heeft eigenlijk bijna alles zelf gedaan…super trots!
Foto 3: Het resultaat van de cupcakes <3
Wat hebben jullie afgelopen week nog allemaal gedaan?
Liefs Bianca.

 

Volg:

13 Reacties

 1. Saskia mywickedweirdlife
  juli 18, 2014 / 5:55 am

  Meissie heel veel succes met je afspraak vanmiddag,ik hoop dat alles goed gaat en met je is!! die foto van jou met je bril vind ik eigenlijk heel erg leuk, hij staat je goed!! Ik heb ook migraine en voel hem ook aankomen! als hij eenmaal losbarst kan ik naar bed! heb zware medicijnen maar die neem ik niet altijd!
  Anne en luc hebben vandaag nog een halve dag school en dan ook vakantie, Martijn ook gelijk dus dat is wel lekker!

 2. agneta
  juli 18, 2014 / 6:43 am

  Die bril staat je echt verdomde goed!! Van migraine weet ik alles en hoe vervelend dit is. Voor alle andere dingen you know to find me, ook al ben ik zelf veel offline, ik lees tussendoor wel altijd alles. Volgende week heel veel samen met Roy doen en dat verlicht het gemis van Sterre misschien een klein beetje. <3

 3. Cindy
  juli 18, 2014 / 6:50 am

  Veel succes vanmiddag. Die bril staat je goed! Leuke foto’s, lekker cakejes bakken!

 4. juli 18, 2014 / 5:24 am

  In elk geval succes op je afspraak van vanmiddag, ik duim voor je….leuk om je week weer te lezen en zien, ….enne Sterre, je hebt echt heel mooie cupcakes gemaakt….
  groetjes Petra

 5. juli 18, 2014 / 7:24 am

  Heel veel succes vanmiddag !!
  Je bril staat je echt heel goed =)
  Liefs Jorinda

 6. Infinity
  juli 18, 2014 / 11:03 am

  Leuke foto’s! Lekkere cupcakes zeg!

  Liefs,
  Eva ♥

 7. Marion
  juli 18, 2014 / 11:11 am

  Ik vind die bril je echt heel erg leuk staan!

 8. juli 18, 2014 / 9:12 am

  Leuke foto’s! Heel veel succes vanmiddag

 9. Jasmijn
  juli 18, 2014 / 11:47 am

  Leuke foto’s weer 🙂

 10. juli 18, 2014 / 12:01 pm

  Spuit elf vindt de bril ook heel mooi staan 🙂 succes vanmiddag natuurlijk. Enne, waren de cupcakes net zo lekker als ze er uitzien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge