Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

  Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
 • Nog meer tips om te bloggen

  Nog meer tips om te bloggen
 • Clarins Adventskalender 2021

  Clarins Adventskalender 2021
 • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

  Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
 • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

  L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
 • Weekly Diary Week 40 2021

  Weekly Diary Week 40 2021
 • Tips voor zachte en verzorgde handen

  Tips voor zachte en verzorgde handen
 • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

  Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
 • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

  Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
 • Weekly Diary week 39 2021

  Weekly Diary week 39 2021

Onze week in foto’s #11

Onze week in foto’s #11

Vanaf vandaag is de zomer vakantie van 6 weken bij ons begonnen, en we hebben er helemaal zin in! In plaats van een lange intro laat ik jullie gelijk zien wat we o.a. afgelopen week allemaal gedaan hebben, kijken jullie gezellig mee?

 Foto 1: Vorige week waren Chantal en Elise hier en we hebben een hele gezellige dag gehad! We hebben een flink aantal filmpjes opgenomen (vooral tags), maar ook onze versie op de babyfood challenge.
Foto 2: Afgelopen weekend waren we in Amsterdam en na een hele dag slenteren had ik zin in wat verkoeling. Overal was het mega druk maar bij de Mac Donalds was gelukkig nog een beetje ruimte en daar heb ik een soort ijs koffie op (naam even kwijt) en het was echt super lekker.
Foto 3: Mijn aankopen van een dagje shoppen in Amsterdam en ik ben er echt super blij mee. Ik vond trouwens de M.A.C. store erg smal en klein, geen idee waarom maar had het toch wel groter verwacht.
Foto 1: Roy had lang weekend (hij was maandag en dinsdag ook vrij) en zo zaten mijn schatjes op de bank…het was ook nog wel erg vroeg haha!
Foto 2: Via Instagram kreeg ik een melding en toen ik ging kijken zag ik een super lief berichtje van Tamara. Echt super leuk en lief om te lezen en ben blij dat er mensen zijn die het echt leuk vinden wat ik doe qua bloggen en filmen.
Foto 3: Van de week was ik ook erg druk met plannen, juist vanwege de zomer vakantie. Als Sterre thuis is of we gaan dagjes weg wil ik wel artikelen online hebben dus daar word hard aan gewerkt.
Foto 1: Dinsdag zijn we in de middag nog even snel naar de Action geweest het was alweer even geleden. Roy en ik zijn beide goed geslaagd en kunnen er weer een tijdje ermee vooruit (tenminste dat hoop ik).
Foto 2: Ik had nieuwe schoenen gekocht voor Sterre en ik had ook gelijk 1x voor gedaan hoe ze haar veters “moet” strikken. Mevrouw had blijkbaar goed opgelet want ze kan het nu tegenwoordig helemaal zelf.
Foto 3: Ik ben helemaal toe aan de vakantie mijn wallen hangen onderhand op mijn knieën, mijn energie is op. Als ik even op de bank zit val ik zowat in slaap dus ik nam even een momentje voor mij zelf. Wij gaan heerlijk van de komende weken genieten en wij wensen iedereen een leuke maar vooral ook gezellige vakantie toe!
Wat hebben jullie de afgelopen week nog allemaal gedaan?
Liefs Bianca.
Volg:

12 Reacties

 1. Jasmijn
  juli 4, 2014 / 6:35 am

  Leuke foto’s! En geniet van de vakantie <3

 2. Meike
  juli 4, 2014 / 7:05 am

  Lijkt me heerlijk, die ijskoffie van de McD! Ik ga binnenkort ook een dagje Amsterdam doen, dus heb je filmpje al bekeken (:

 3. Cindy
  juli 4, 2014 / 7:43 am

  Leuke foto’s, Action is altijd leuk!

 4. Nicole
  juli 4, 2014 / 7:58 am

  Wat een leuke schoentjes van Sterre zeg! Fijne vakantie saampjes!

 5. juli 4, 2014 / 10:41 am

  Leuke foto’s! En de MAC store vond ik ook al zo smal, beetje irritant vind ik dat wel, je moet daar elke keer aan de kant als iemand naar binnenkomt of weg wil!

 6. juli 4, 2014 / 5:20 pm

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik heb mijn eerste week vakantiewerk achter de rug 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge