Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

Onze week in foto’s #1

Onze week in foto’s #1
Maandag begon voor mij als een “nieuwe start” ik ontbijt eindelijk, normaal deed ik dit altijd overslaan. Ik probeer elke ochtend iets anders te nemen zodat er voldoende afwisseling is, hier is het muesli met stukjes pure chocolade en magere yoghurt.

Dinsdag kwam er een review online over The Oh Zone en ik ben oprecht blij met dit product. Ik dit gekregen van Agneta (haar huid kon er niet zo goed tegen), maar ik gebruik het nu standaard voor mijn skin care routine (deze gebruik ik 2x per week).
Bij ons is het op dinsdag altijd een gekkenhuis Sterre heeft namelijk om 17.15 uur zwemles. Wij eten altijd voor die tijd en vliegen dan onderhand richting het zwembad, om maar niet te laat te komen. Als Sterre aan het zwemmen is zitten Roy en ik in de kantine altijd te genieten van een blikje ice tea…dat is gewoon een vaste gewoonte geworden. Helaas mogen we niet kijken naar hoe ze aan het zwemmen zijn, er is 1x per maand kijk les en daar moeten we het mee doen.
Voor de tag mijn leven als mama ging ik opzoek naar wat foto’s en ik kwam deze tegen. Hier was Sterre net een paar uur geboren en deze foto is zoveel waard voor mij. Toen ik deze foto zag moest ik aan zoveel terug denken dat ik er helemaal emotioneel er van werd… Dit was voor mij echt een leuke en persoonlijke tag om te doen. Sterre heeft hier trouwens een “sonde” in haar neusje omdat toen ze werd geboren last had van de morfine die ze mij hadden gegeven tijdens de bevalling. Ze moest 1 nachtje blijven, maar daarna is ze gezond mee naar huis gegaan…echt een moment dat ik nooit meer zal vergeten <3
Woensdag middag hadden we het vrij rustig dus mocht Sterre een vriendinnetje mee nemen om lekker te spelen. Het liefst neemt ze elke dag een vriendje/vriendinnetje mee naar huis, maar ik geef eerlijk toe daar niet elke dag “zin” in te hebben. Hier liepen ze hand is hand naar huis en vond dat een mooi moment om vast te leggen. Ze hebben die middag lekker gespeeld vooral buiten, omdat de zon lekker aan het schijnen was.
Sterre was al een paar dagen aan het vragen of het al donderdag ochtend was,waarom? Ze hadden namelijk Paas ontbijt op school en daar had ze heel veel zin in. De tafels stonden netjes gedekt en er waren allemaal lekkere broodjes en beleg, dat heeft de school echt leuk gedaan!
Deze bekende Hema planner heb ik gekregen tijdens mijn (beauty) swap en eindelijk gebruik ik hem ook echt! Soms moet ik aan nieuwe dingen wennen en dan laat ik ze heel even liggen en nu was ik er aan toe, klinkt gek he? Ik ben voor aankomende week al van alles aan het plannen op privé gebied en met mijn blog. Ik vind het echt enorm handig zo weet ik welk artikel ik wanneer wil hebben en kan ik eventueel vooruit werken enzovoort.
Dit was onze week in foto’s omdat dit de eerste keer is zijn het nog niet heel veel “persoonlijke” foto’s maar dat is dan een puntje om de komende weken aan te werken.
Wat voor leuks hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan?
Liefs Bianca.

 

Volg:

5 Reacties

 1. Nicole
  april 18, 2014 / 5:56 am

  Leuk zo’n overzicht!

 2. Patoir
  april 18, 2014 / 7:25 am

  Erg leuke week had je! Dat van dat zwemmen herken ik ook van toen ik steeds zwom, haha.

 3. teasistars
  april 18, 2014 / 7:33 am

  Ik vind je mama foto heel erg mooi! Dat is ook wel een heel emotioneel moment! 🙂
  Ook de foto van je dochtertje met haar vriendinnetje zo hand in hand is heel erg lief! Dat is echt zo een pure en oprechte foto!
  En wat het ontbijt betreft, wel ik doe hetzelfde: ik sla het namelijk veel te vaak over… Nu ben ik het aan het proberen met fruit en als ik de tijd heb een zelfgemaakte smoothie 🙂

 4. Cindy
  april 18, 2014 / 8:08 am

  Leuke foto’s! Die van je dochtertje is erg schattig. De deskplanner van Hema is ideaal, ik gebruik m ook voor mijn blog.

 5. Tamara
  april 19, 2014 / 3:10 pm

  Wat een leuke blog, vind al uw blogs trouwens leuk. Hebben de schoolkinderen geen 14 dagen vakantie in NL, hier in BE zijn ze 14 dagen thuis geweest = paasvakantie? Ik heb al mijn strijk gedaan en het was meer dan nodig, joehoe alles is weg! Laat mijn strijk soms te vaak liggen bloos, niet omdat ik dit niet graag doe maar omdat ik achteraf krom loop van de pijn (heb iets aan nek/schouders en onderrug). Fijne paasweekend voor u en uw gezin x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge